tosz to my chyba SZWAGRZYCE jestesmy
no kurde, ano tak to jak najbardziej
trza to opić ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tosz to my chyba SZWAGRZYCE jestesmy
no kurde, ano tak to jak najbardziej
trza to opić ;-)
dziewczyny, zjadłam dziś u teściowej 3 schabowe!!!!!!!!nie wspominam o rosołku,torciku,ziemniaczkach i surówce-bo toż to dodatki tylko
a teraz będziemy grali w MONOPOL z mężusiem
zapomniałam dodac ze dzisiaj mam 2 zajecia w szkole rodznia wiec wieczoram albo jutro bedzie streszczenie:-)
witajcie;
Moglabym do was was dolaczyc
tez bede mamusia i to 16 kwietnia
Kici ja bede pisała wszedzie gdzie mi kazecie, wiec jak b edzie nowy watek to tam sie uzewnetrznie:-)
a ja znam bol meza zlosnika. K. to mega nerwus i go wszytko denerwuje. snied, nieszczelne okna, zimna podloga, katar, herbata, ludzie ktorzy kiepsko prowadza samochod, sole na dachu, praca, brak bracy i miliardy innych rzeczy.
a co do tego że może się szybko skończyć wątek to nie widzę jako takiego problemu :-) jak będzie miał 20 stron a nie 800 to zawsze łatwiej przewertować
Aniam
szkoda że się z mężem nie wybrałaś, to byś do mnie z Szymkiem na kawę wpadła, Hania byłaby wniebowzięta, bo jej towarzystwa do zabawy brakuje a pogoda taka beznadziejna, że w domku siedzimy ;-)
mam 0,5 l coca-coli na czarna godzne schowane;-)tylko ciiiii, bo mąż na mnie krzyczy za niezdrowe napoje
akaata to Ty też nasza Szwagierka ;-) to pijesz z nami
aniam no właśnie jakby co się podczepi gdzieś ;-) w końcu Ty moderatorka
hehe dobre, polska ludowa... na najlepszym zadupiu mieszka moj brat, wybudowali sie na zamknietym osiedlu domkow kolo wiochy zabitej dechami, wszystko pieknie i fajnie jak jestes tam tylko wez tam do nich dojedz i wroc! tam psy du..mi szczekaja, tam nawet ulicy dojazdowej nie ma....Uroki życia na zadupiu Dobrze że wszystko tak właściwie mam . Pługa tu nie widziałam i pewnie nie zobacze