reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

:shocked2:Może odrobię lekcje online przez internet?
Dagsila ja mam proposition dla Ciebie- jak dojdziecie w szkole do ćwiczeń oddechowych ja Cię bardzo proszę moja droga- zrób na skype telekonferencję z kamerką i nauczysz nas oddychać ooo;-)prawda że genialne?:sorry2:Będziesz naszym guru/góru :confused:

ja wlasnie zaraz wlaczam 3ci odcinek tej szkoly rodzenia z watku linkowego;-)

reklama
Aniołek, najlepiej zadzwon do ZUS`u i CI wszystko powiedza. skoro sie uczysz i masz rente rodzinna to pewnie wszytko masz uregulowane, ale ja sie nie chce wypowiadac bo sie nie znam:-) a po co mam Ci macic:tak:

Witajcie Dziewczyny!!!:-)
Dosyć dawno się nie odzywałam, ale trochę szperałam po necie:sorry2:
Widzę że jest wątek wymiany legitymacji ubezp. Słyszałam też ze będzie trzeba na nowo wymieniać dowody osob.:shocked2:

ale jestem przytłumiona dziś ----masakra :baffled: na dworze mroźno ale słonecznie i chyba to słońce tak mnie rozanieliło ,że buzia co chwile mi się otwiera do ziewania.
Właśnie przeczytałam wszystkie strony od rana :szok: oj ten kto tu wieczorem zawita będzie miał co robić :tak:
Upiekłam z Młodym ciasto marchewkowe ( znowu ukłony dla kwiatuszka ;-)) i czytając was pałaszowałam z ogromną ilością lodów waniliowych :-p pyyycha :tak:
nie odpisze wszystkim bo przeczytałam a pamiętam niewiele :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
katik gratulacje z powodu powrotu na łono ludzi cywilizacji :-D

a tak wogóle nie odzywam się już nigdy na tym forum , bo ja zamierzam kupić baldachim :-:)-:)-:)-( naprawdę , jak znam siebie pobędzie miesiąc i tak mnie wkurzy ,ze go wywalę ale ......chcę dokładnie ten
biale-pszczolki-tkanina.jpg

i ten :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
bocianki-zielona-tkanina.jpg

chcę te 2 komplety

będziecie mi dokuczać z powodu baldachimu :-:)-:)-(??????

witam, czy jest może wśród was ktoś z łodzi kto by mogł mi polecic dobry szpital . Szukam szkoły rodzenia ,a wedlug mojej ginekolog najlepiej taka ktora byłaby w szpitalu w którym chce rodzić.

Ale ja też chce baldachim :szok::-D:-D:-D tylko bede go czesto prac, a po paru miesiacach zdejme w ogole, ale na początek mi sie bardozo marzy...:sorry2:zwłaszcza dla córeczki...gdyby był synek to nie, ale dla mojej księżniczki...:-p

Ja mam jedną pościel po córci z baldachimem właśnie,więc tez pewnie zwiesze:tak:. Zresztą jak córcia była mała to baldachim wisiał i tak krótko. Jeszcze chce dokupic druga pościel i bez baldachimu.

reklama
marysia, ja będę rodziła w Matce Polce(instytut centrum zdrowia matki polki),tam bez watpienia są najlepsi lekarze i najlepszy sprzęt dla maluszków(w razie potrzeby,oby nie...).mój lekarz prowadzący pracuje w tym szpitalu,endokrynolog również...szkoła rodzenia dla kwietniówek rusza pod koniec stycznia albo na początku lutego.271-10-24-najlepiej sama zapytaj...:tak::tak::tak:

dziewczyny, karola jutro może wyjdzie już do domu.od wczoraj mała zuzia w niej ''zaszyta'':tak:...teraz musi być dobrze:tak:

doktorek kazał mi uciskać paluchem kość piszczelową i obserwować czy dołek zostaje....nooo i zostaje oczywiście...ma któraś z was obrzęki już??????

Do góry