reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
My mamy rezerwacje na sobotę na 11:00 (RANO!!), bo Kubek w pt. wieczorem jednak ląduje u babci i możemy go odebrać o 16:00. Idę- bedę siłowo naciągać okulary 3 D na zwykłe :-D Nowych soczewek nie będę pchać w oko, bo mi ich zwyczajnie szkoda (mam astygmatyzm do korekty i trochę kosztują, niestety).

A jeszcze jedno jedyna fajna wiadomośc ze od początku ciązy przytyłam 2 kg, porównując sie do wagi przed ciążą, fajnie ze troszke schudłam na poczatku

to i tak mnie nie przebijasz, ja na poczatku tez sporo schudlam i teraz jestem na minus 1 kg, przez okres swiateczny przytyłam pół kilo wiec jeszcze jeden kilogram i bede na zero, hehe. w poprzedniej ciazy przytyłam 11 kilo, ale raczej nie dam razy nawet polowy tego nadrobic :-)

przeraza mnie to, ze Wy juz o przygotowaniach - ja przygotowuje ten etap na luty i to na drugą polowe :-) mysle, ze zdaze :-)

przeraza mnie to, ze Wy juz o przygotowaniach - ja przygotowuje ten etap na luty i to na drugą polowe :-) mysle, ze zdaze :-)
no wlansie ja tez jeszze ie mysle o tym teraz, moze jak stuknie mi 8 miesiaczek to zaczne biegac za tym wszystkim co dla mnie bedzie potrzebne (bo dla dzidzi mam calusia wyprawke).....
moja mam na mnie krzyczy czemu jeszcze torby do szpitala nie mam spakowanej, ludzie to dopiero 6 miesiac, chyba teraz nie urodze - zwlaszcza ze wszystko jest bez zarzutu, no i przeciez akcja porodowa nie zaczyna sie na tak wczesnym etapie z niczego ---> jezeli sie myle to prosze o skorygowanie mojego toku myslenia ;-)!!!

My też się wybieramy na Avatar, dzięki Ella za recenzję :-):-) ktoś tu mówił o pałaszowaniu makowca?? Hmmm.. ja właśnie wcinam kawałek sernika - wyjątkowo smaczny :-)

My też się wybieramy na Avatar, dzięki Ella za recenzję :-):-) ktoś tu mówił o pałaszowaniu makowca?? Hmmm.. ja właśnie wcinam kawałek sernika - wyjątkowo smaczny :-)

jak to kto:-)??!!?? oczywiscie ze ja:-D:-D:-D:-D

do dziewczyn, którym zaczal sie 7 miesiac:
liczycie ruchy dziecka?

niee, moze to blad, ale nie. poki lekarz nic nie kaze takiego to nie bede popadala w przesadyzm:-)
mozecie mi to wyperswadowac jesli sie myle:-)

no i moj babel jest na tyle aktywny, ze nie zauwazam nic niepokojacego:-)

reklama
Moim zdaniem baldachim to tylko zbieracz kurzu. Moze i wyglada efektownie (chociaz mnie sie nie podoba), ale po co to komu to ja nie wiem. Ochraniacze sa raczej niezbedne dla bezpieczenstwa malenstwa, wiec je na pewno zakupie, ale na tym koniec. zadnych dodatkowych udziwnien (przynajmniej mam takie postanowienie, a jak wyjdzie, to sie okaze przy kupowaniu) :-p

Do góry