a ktoras moze idzie na "ciacho" ??....
tak poza tym dziendoberek, ja tylko na chwilke
ja ide do kuchni po makowca:-):-):-):-)
wiec ja ide na ciacho:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ktoras moze idzie na "ciacho" ??....
tak poza tym dziendoberek, ja tylko na chwilke
ja ide do kuchni po makowca:-):-):-):-)
wiec ja ide na ciacho:-)
A jeszcze jedno jedyna fajna wiadomośc ze od początku ciązy przytyłam 2 kg, porównując sie do wagi przed ciążą, fajnie ze troszke schudłam na poczatku
no wlansie ja tez jeszze ie mysle o tym teraz, moze jak stuknie mi 8 miesiaczek to zaczne biegac za tym wszystkim co dla mnie bedzie potrzebne (bo dla dzidzi mam calusia wyprawke).....przeraza mnie to, ze Wy juz o przygotowaniach - ja przygotowuje ten etap na luty i to na drugą polowe :-) mysle, ze zdaze :-)
My też się wybieramy na Avatar, dzięki Ella za recenzję :-):-) ktoś tu mówił o pałaszowaniu makowca?? Hmmm.. ja właśnie wcinam kawałek sernika - wyjątkowo smaczny :-)
do dziewczyn, którym zaczal sie 7 miesiac:
liczycie ruchy dziecka?
mi gin powiedzial ze ruchy liczy sie dopiero od 30tc ...niee, moze to blad, ale nie. poki lekarz nic nie kaze takiego to nie bede popadala w przesadyzm:-)
mozecie mi to wyperswadowac jesli sie myle:-)
no i moj babel jest na tyle aktywny, ze nie zauwazam nic niepokojacego:-)