Profil -> Edytuj swoj profil -> Własny status użytkownika
dziekowac dziekowac:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Profil -> Edytuj swoj profil -> Własny status użytkownika
dziekowac dziekowac:-)
ja nie moglam znalesc zadnej rozsadnej kurtki ani plaszcza. jak bylo fajne to sie nie miescilam a jak niby ciazowe to cienkie i brzuch przy wiekszych podmuchach wiatru moglby sie odslonic.
dlatego postanowilismy i kupilismy meska kurtke... w rozmiarze xl:-) za rok K. dostanie w spadku a ja sobie kupie seksi plaszczyk
Nie ma sprawy Margolciu
Dziewczyny a gzie wykonujecie glukoze? w osrodku zdrowia, czy w gabinecie u swojego ginekologa?
hehe ostatnio rodzxina sie nas pyta kto to Margolcia, bo my miedzy soba z K. rozmowa typu "Margolcia mnie bije" itd., no i K. mowi ze MArgolcia to wersja robocza naszej Olki:-)
tylko nie wiem czy Margolcia nie pozostanie dla nas na zawsze Margolcia:-):-)
to przeciez takie urocze.... imie....
Dziewczyny a gzie wykonujecie glukoze? w osrodku zdrowia, czy w gabinecie u swojego ginekologa?
Bede sie z Was smiac jak naprawde nazwiecie coreczke w ten sposob
Ja chodze do gin w szpitalu polozniczym, wiec badanie wykonali mi tez w tym szpitalu.
Witam Was Kochane April Girls.
Ja wlasnie odpoczywam po obiadku-i ponownym jego czesciowym zwroceniu-ale cos czuje,ze to wina cholernego przeziebienia...co sie do mnie przyplatalo od wczoraj Jak dalej bedzie nie ciekawie,ide do lekarza,ale na razie nie jest az tak zle...
Tylko rano wlazlam na wage i ponownie sie zorientowalam,ze mi waga spadla i mam tylko ten +1kg (czyli ogolnie od poczatku ciazy -5,5kg).I wogole jakas taka szczupla sie na buzi,w udach i rekach zrobilam...i tylek tez mi sie jakos dziwnie zmniejszyl...Trzeba bedzie ponownie pogadac z ginekolog-ale do wizyty jeszcze 3 tyg
Aniolek jakies to Twoje dziecie niezdecydowane,przechodzi zmiane plci od boy po girl i znowu moze boy...
Mnie tez na glukozowce pytali sie ile mam latek,bo jak mlodzinka wygladam a to juz 26,5 na karku To im odpowiedzialam,ze sie konserwuje
Koncze,ide odpoczywac...i usystemowac cisnienie (Mama dzis wieczorem wyjezdza,i nie chciala tracic nawet jednego dnia,zeby mi czyms niedopiec ).
BUZIAKI!