reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
ja nie moglam znalesc zadnej rozsadnej kurtki ani plaszcza. jak bylo fajne to sie nie miescilam a jak niby ciazowe to cienkie i brzuch przy wiekszych podmuchach wiatru moglby sie odslonic.

dlatego postanowilismy i kupilismy meska kurtke... w rozmiarze xl:-) za rok K. dostanie w spadku a ja sobie kupie seksi plaszczyk:-D

a ja kupiłam jeszcze w listopadzie super wielgachną kurtkę w halach Maximusa k/Nadarzyna którą to mam zamiar potem oddać w spadku teściowej boakurat na nią będzie pasować.:tak:

Nie ma sprawy Margolciu :-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hehe ostatnio rodzxina sie nas pyta kto to Margolcia, bo my miedzy soba z K. rozmowa typu "Margolcia mnie bije" itd., no i K. mowi ze MArgolcia to wersja robocza naszej Olki:-)

tylko nie wiem czy Margolcia nie pozostanie dla nas na zawsze Margolcia:-):-)

to przeciez takie urocze.... imie:confused:....:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hehe ostatnio rodzxina sie nas pyta kto to Margolcia, bo my miedzy soba z K. rozmowa typu "Margolcia mnie bije" itd., no i K. mowi ze MArgolcia to wersja robocza naszej Olki:-)

tylko nie wiem czy Margolcia nie pozostanie dla nas na zawsze Margolcia:-):-)

to przeciez takie urocze.... imie:confused:....:-D:-D:-D:-D

Bede sie z Was smiac jak naprawde nazwiecie coreczke w ten sposob :-D

Dziewczyny a gzie wykonujecie glukoze? w osrodku zdrowia, czy w gabinecie u swojego ginekologa?

Ja chodze do gin w szpitalu polozniczym, wiec badanie wykonali mi tez w tym szpitalu.

Bede sie z Was smiac jak naprawde nazwiecie coreczke w ten sposob :-D

Ja chodze do gin w szpitalu polozniczym, wiec badanie wykonali mi tez w tym szpitalu.

nie no bedzie Aleksandra Karolina, ale po domowemu zeby nam w krew nie weszlo Margolcia;-)

do mnie moze 1 osoba w domu mowi po imieniu, wiec mam wrodzona tendencje do dziwnego nazewnictwa:-D

reklama
Witam Was Kochane April Girls.
Ja wlasnie odpoczywam po obiadku-i ponownym jego czesciowym zwroceniu-ale cos czuje,ze to wina cholernego przeziebienia...co sie do mnie przyplatalo od wczoraj:eek: Jak dalej bedzie nie ciekawie,ide do lekarza,ale na razie nie jest az tak zle...

Tylko rano wlazlam na wage i ponownie sie zorientowalam,ze mi waga spadla i mam tylko ten +1kg (czyli ogolnie od poczatku ciazy -5,5kg).I wogole jakas taka szczupla sie na buzi,w udach i rekach zrobilam...i tylek tez mi sie jakos dziwnie zmniejszyl...Trzeba bedzie ponownie pogadac z ginekolog-ale do wizyty jeszcze 3 tyg :baffled:

Aniolek jakies to Twoje dziecie niezdecydowane,przechodzi zmiane plci od boy po girl i znowu moze boy...:sorry2:
Mnie tez na glukozowce pytali sie ile mam latek,bo jak mlodzinka wygladam a to juz 26,5 na karku :tak: To im odpowiedzialam,ze sie konserwuje :-p

Koncze,ide odpoczywac...i usystemowac cisnienie (Mama dzis wieczorem wyjezdza,i nie chciala tracic nawet jednego dnia,zeby mi czyms niedopiec :dry:).

BUZIAKI!

sie wkurze i pojde na 3d by sprawdzic plec i tyle :zawstydzona/y::wściekła/y:.... ale mi sie wydawalo ze to bardziej pepowine przypomianalo, grube i dlugie, jak dla mnie jajeczka z siusiakiem inaczej powinny wygladac, ale ja sie nie znam na tym... takze zostaje przy Nadce bo przez ostatnie tyg. nic tam nie bylo u niej....

Kochana przeciez mozesz zadzwonic do gina , nie zaszkodzi sie spytac co z ta waga :blink:!!
Ba ja rzygam od 2tygodni - ale to raz na 2-3 dni zwracam posilek i czasami mam biegunke --- gin mi powiedzial dzisiaj ze to moze byc od hormonow i od tego ze zoladek i jelita sa coraz bardziej sciskane przez niunie i przepisal mi 2 razy dziennie diphergan.... ale chyba nie bede brac - tam pisze ze zazyc wtedy gdy nie zazycie moze byc bardziej szkodliwe dla dziecka niz zazycie(????!!!!)

Do góry