Wczoraj w sklepie widzialam trzy rodzaje ziemniakow Jedne takie zwykle, jakie sprzedaja w budzie na bazarze, a pozostale paczkowane - jedne na salatke, jedne do pieczenia ale nie bylo specjalnych do plackow ;-);-)
ech jest ok 120 odmian, ale najlepsze sa takie ze wsi, co je najzwyklejsi rolnicy uprawiaja...
im bardziej umyte i ladne tym gorsze do pyrowych eskapad:-)
Dziewczyny, może i mało się udzielam, ale czytam was
Mam dwa problemy:
Po pierwsze wywaliło mi na udach cellulit!!
Nigdy tego czegoś nie miałam a teraz buuuu, czy to zniknie po ciąży samo?? Czy czeka mnie przeprawa z tym wstrętnym czymś??
Po drugie mam pytanko czy was też boli w pachwinach?? Jak długo stoję albo chodzę to już odczuwam dyskomfort. Nie wiem czy biec do lekarza już czy spokojnie czekać na wizytę (po 18 stycznia).
ja juz swoj cellulit zaakceptowalam, ale mam nadzieje ze po ciazy sobie pojdzie bo brzydactwo straszne.
a pachwiny to mnie tak rwa ze szkoda słow, w pt ide do lekarza wiec pewnie znowu da mi niezawodna rade zeby sie oszczedzac...
a ja jestem z tych takich mini wiercipietów, a niemoc mnie przytlacza wiec jak ide zgieta w pol, albo nie moge w swoim szybkim tempie zrobic wszystiego to sie denerwuje i misnie sie jeszcze bardziej napinaja i boli jeszcze mocniej i tak w kolko...
zostalo mi jeszcze 88 dni do przewidywanego porodu, wiec dam rade