hehe ja z tych niemieszajacych słodyczy z daniami obiadowymi wiec ze smietana sola i pieprzem:-):-)
Zrobilas mi smaka na placki, ale ja bym je zjadla z gulaszem na ostro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe ja z tych niemieszajacych słodyczy z daniami obiadowymi wiec ze smietana sola i pieprzem:-):-)
Zrobilas mi smaka na placki, ale ja bym je zjadla z gulaszem na ostro
To co? Ty robisz placki a ja gulasz i sie dzielimy?oooooo noooooo....
Aż się zrobiłam głodna na samą myśl o placuszkach
Sama nie wiem co mam napisać o sobie - mam 27 lat, od prawie 5 lat jestem szczęśliwą mężatką. W sierpniu dowiedziałam się że jestem w ciąży. Było to dla mnie wielkie zaskoczenie gdyż z mężem od jakichś 2 lat staraliśmy się o maluszka. No i proszę - wakacje i wspólny wyjazd zrobiły swoje
To co? Ty robisz placki a ja gulasz i sie dzielimy?
tylko musze sie przyznac, iz kiedys bylam wyznawczynia własnorecznie tartych i tylko takie robilam, ale moj brzuchol tak ciazy, ze zaczelam uzywac maszynki do mielenia:-)
ok, to ja ide obierac pyry i wysylam kuriera:-)
mowisz maszynka do wlosow?? trza bedzie sprobowacjestesaniolkiem, no właśnie ja też już nie widze swojego krocza... jedynie w wannie jak się położe to jakieś przebłyski są... no i przez to ostatnio się zapuściłam i własnie powiedziałam mojemu, że musi mi pomóc... a że boi się golarki użyć w tym miejscu to ma użyć maszynki do włosów aby najgorsze skrócić a później ja sama po omacku spróbuję resztę...
no ja tez bym byla za tymi grubymi cieplymi rajstopami - bede musiala sie puscic na bema najlepiej .ja kupiłam w zwykłym stoisku z rajstopami... panie tam miały wszystkie rajstopy dla ciężarówek również... co prawda wybuliłam troche na nie, ale to dlatego, że chciałam najgrubsze, ale co mi tam :-)
z tego co wiem to pepki wchodza na swoje miejsca po porodzie, ja chyba zaczne zaklejac plastrem moj by mi nie wyskoczyl czasem w nocy :-)!!!Witajcie ślicznoty! :-) miałam bardzo ciężką noc, udało mi się zasnąć nad ranem, a propos kopania, to moja lalunia też zaczyna szaleć - okazjonalnie, ale jak przypierniczy mnie nawet nie wiem w co, to się zginam w pół albo podskakuję jak z katapulty :-) a tak w ogóle to z nowości nastąpiło to czego strasznie się bałam.. mój śliczny pępunio (naprawdę zawsze mi się podobał) wyskoczył jak korek od szampana i nie powiem ani nie pokażę co teraz przypomina..myślicie że się kiedyś wchłonie??
miłego przedpołudnia!
No Kochana ty to masz mega szczescie z tym swoim S. tylko pozazdroscic ci mozna !!!Mała skacze że wczoraj na czworakach chodziłam bo głową była na dole a mój żołądek wątroba czy trzustka i wszystko co na górze obrywało tak że klęczałam 30 minut a S koło mnie latał i pytał jak mi pomóc... powiedziałam że jak poród tak boli to ma przesrane na maxa
Ale S jest kochany -mała daje czadu aż mi brzuch skacze a S wtedy do brzucha tłumaczy że nie wolno mocno bić mamusi a Ona... słucha... póki S gada nawet się nie poruszy -tak mnie to rozczula zawsze poza tym zawsze mówi "zrobiłem Wam herbatkę" albo "zagrzałem Wam łóżeczko" a ponoć faceci tego nie lubią... Mam naprawdę kochanego męża...
ahhh, a ja wlasnie pije gorace czekoladke mniam ---> ZAKONCZYLAM DIETE, ODSTAWILAM ASPARGIN I JUZ NIE MAM PROBLEMOW JELITOWYCH WIEC DZISIAJ SZALEJE, JADE DO MCD I ROBIE SE MEGA WYZERE :-)!!!!!!!!Ja się staram nie jeść słodyczy -mój gin powiedział że tu nie o mnie chodzi tylko o dziecko -po prostu może być duże i będzie ciężko urodzić....:-( no i co mam zrobić jak poszłam szukać centymetra żeby się zmierzyć w brzuszku a znalazłam pierniczki?????
zabije cie za ta chalwe , chodzi ona za mna od paru dni, a teraz to juz wogole chyba umre jak zaraz nie polece do sklepu i se jej nie kupieczesc dziewczyny, widze ze znowu o tych slodyczach...i musze kawalek chalwy znowu zjesc, jeszcze tylko jedna mi zostanie kurde:-( ale za poltora tygodnia przyjedzie moja przyjaciolka to zapas znowu bedzie
brzuch mnie dzis mocno boli, tak w sumie na dole po lewej stronie kluje jak cholera...
Witaski Edzia mocne witaski... napisz cos o sobie Kochana :):-)Witam wszystkie Przyszłe Mamusie!!!
Jestem tu nowa. Mam nadzieję że razm przejdziemy przez wszystkie cudowne chwile oczekiwania na Maluszka. Pozdrawiam
ha to widze ze nie tylko ja dzisiaj bede miala starte palce !!!a odnosnie słodyczy, to ide zaraz trzec ziemniaki na placki
tyyyyyyyyyyyyle zrobie:-):-)
to podajmy se rece Kochana - ja tez tylko ze smietana i sola mniam!!!hehe ja z tych niemieszajacych słodyczy z daniami obiadowymi wiec ze smietana sola i pieprzem:-):-)