kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
kamisia wez nawet nie strasz ta glukoza :-(!!!
uzylas cytrynki?? mi powiedziano bym wziela pol cytryny i se pojutrze wcisnela do glukozy!!!
Pół cytryny to pikuś, weź lepiej całą:-)
Powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kamisia wez nawet nie strasz ta glukoza :-(!!!
uzylas cytrynki?? mi powiedziano bym wziela pol cytryny i se pojutrze wcisnela do glukozy!!!
witaj ---to dlatego twoich postów nie widziałam ,bo ty tak koło tej wagi krążyłaś ,ze napiłaś już nie miałaś czasu ale ,że 4 kg. akysz do lodówki i nadrabiać zaległości
tak na serio przez moje piersi , kręgosłup mi chyba pęknie od 4 dni mam taki ból ,że ból zęba to przy tym pikuś-pan Pikuś
Wczoraj wykorzystałam znowu swój stan---jakiego ja mam lenia jesli chodzi o nakładanie balsamu tam gdzie muszę nakładam regularnie ale nogi a szczególnie łydki to miejsca gdzie już się sięgnąć nie chce. Wczoraj zaczęłam krzyczeć z łazienki i Szanowny przybiegł, pyta co się stało mówię ,że sie schylić nie mogę ( co prawdą nie jest ) i musi mi nogi nasmarować balsamem i tak, on popatrzył na me cudne ciało dla niego radość a ja mam nogi nasmarowane dla mnie radość
hehe ale ja swoja lodówke kochami czesto tam zagladam i ja ociazam w tym, co by bidula zbyt duzo dzwigac nie musiala:-) a jak zaczne lodówki sasiadów w procesji obchodnej odwiedzac, to mnie w kanonie kobiecych kształtów za ideal bałwana zaczna wystawiac
dzisiaj np zjadłam pol sloika sledzi, pol bochenka chleba, pol worka ryzu i troche kapustki kiszonej ( prawie wszytkiego po pół) i cos mnie ssac zaczyna... no nie wspomne o opakowaniu cukierkow werters orginal i misiów haribo:-) kilka krówek i twiks (nazwy wszytkich towarow zostaly uproszczone na potrzeby autora postu)
szczerze mowiac to ciesze sie ze jeszcze nie przytylam tak duzo, bo balam sie zobaczyc trzy cyfry przed przecinkiem na wadze...:-) moim zbawieniem jest tez ( odpukac w niemalowane) TBZ (Totalny Brak Zaparc) no ale to poczatek 7 miesiaca wiec do +30kg mam szanse jeszcze dobic
a w ogole, to widziałam to zdjecie na zamknietym i pragne sie spytac, gdzie jest to +16??????????????? heheh mi by dwa razy -16 musiało sie zrobic zeby po ciazy tak wygladac moja kochana Ago002
a jesli chodzi o wykozystywanie to moj K. mi myje stópki i goli:-) no bo ja przeciez nic nie widze a bym jeszcze bam w wannie zrobila po raz którys i zas by były mecyje:-)
16 lat blizniakihejka moje kwietnióweczki!! jestem tu nowa, mam dopiero 16 lat ale z moim chlopakiem Wojtkiem :*** (za tydzien skonczy 16 lat;p) myslimy juz o stalym zwiazku. Tak nam sie szczesliwie trafilo ze dzieciaczki biggrin2 beda dorastac razem! Bo urodze blizniaki! :**
Mam nadzieje ze spedze tu milo czas, pozdrawiam Was :***
super, ze wreszcie to zdiagnozowali. I trzymam kciuki, zeby nie wrocilo!!!Co do koszmarnej pokrzywki, o której Wam pisałam przed Świętami jeszcze, to jest to prawdopodobnie Dermatoza Ciążowa o angielskim skrócie "PUPPP"- beznadziejna sprawa, ale nie groźna raczej dal dziecka i mija po porodzie. Na szczęście póki co mnie w mierę odpuściła jakiś tydzień temu, ale mnoże wrócić oby nie...
buahahahha, no konstruujciesuper ---u nadal nic ...jak tak dalej pójdzie to zostanie na wieki bezimienny (choć to tez jakies imię ) Szanowny wyczytał ,ze imię musi miec max 21 znaków więc każdy z nas ma podać po 7 liter i tak skonstruujemy mu imię
heh, ja tak ostatnio szukalam ciazowych rajstop w asda. nie bylo, wiec stwierdzilam, ze wezme najwieksze z normalnych, by ladnie nad brzuch naciagnac... Kupilam XXL. W domu ubieram, i co? Na dupsko nie dociagnelam. Powiedz mi, gdzie te wszystkie grube babska jakie widze na ulicy kupuja swoje rajstopy, skoro ja do grubych nie naleze i w najwieksze sie nie mieszcze???a ciebie uduszę , co to za przejmowanie się ile przytyjesz tyle potem spalisz ganiając za swoją wymarzoną córeczka i mama miała rację ---to rodzinne , genetyczne itd----tego się trzymaj :-):-)
t-shirt super , wczoraj na spacer robiłam przymiarkę w czym wyglądam jakbym była w ciązy w w czym jakby mi sie troszkę przytyło te drugie rzeczy poszyły w odstawkę , gdyz brzuch trzeba prezentować
a ponadto wiesz jak jest na wyspach rozmiar 40 jest tutaj normalny więc jak powtarza Szanowny nie jedna jest grubsza od ciebie pomimo ,że w ciązy nie jest
zadnej sprawiedliwosci ;-)dagsila...Ty nam cos chyba ściemniasz koleżanko, coś mi się nie chce wierzyc,że tyle jesz, ja jem połowe albo i jeszcze mniej niż Ty i mam już +14kg:-wściekła/y: i gdzie tu sprawiedliwosc
16 lat blizniaki
OMG....
też tak zareagowałam, ale nie chce nic pisac w tym temacie bo wyjde na nietolerancyjna jedze:-)
heh, ja tak ostatnio szukalam ciazowych rajstop w asda. nie bylo, wiec stwierdzilam, ze wezme najwieksze z normalnych, by ladnie nad brzuch naciagnac... Kupilam XXL. W domu ubieram, i co? Na dupsko nie dociagnelam. Powiedz mi, gdzie te wszystkie grube babska jakie widze na ulicy kupuja swoje rajstopy, skoro ja do grubych nie naleze i w najwieksze sie nie mieszcze???
u pani jadzi kolo mnie na ryneczku jest taki sklepik ze w kazdym rozmiarze dostanie sie rajty:-)
zadnej sprawiedliwosci ;-)
ej no bo mi sie przykro zrobi... raz w zyciu mi dupa do kosmicznych rozmiarow nie urosła a tu nikt nie chwali
co wazne nie ztrzymuje mi sie woda w organizmie... wiec to chyba tez ma znaczenie przy wadze..
ide cos zjesc, bo mi sie smutki narobily...
:-)
heh, ja tak ostatnio szukalam ciazowych rajstop w asda. nie bylo, wiec stwierdzilam, ze wezme najwieksze z normalnych, by ladnie nad brzuch naciagnac... Kupilam XXL. W domu ubieram, i co? Na dupsko nie dociagnelam. Powiedz mi, gdzie te wszystkie grube babska jakie widze na ulicy kupuja swoje rajstopy, skoro ja do grubych nie naleze i w najwieksze sie nie mieszcze???
no to sobie pogadalam:-)