aga002
Fanka BB :)
Wybraliśmy po długich dyskusjach imię dla naszego malucha - będzie Wiktor
super ---u nadal nic ...jak tak dalej pójdzie to zostanie na wieki bezimienny (choć to tez jakies imię ) Szanowny wyczytał ,ze imię musi miec max 21 znaków więc każdy z nas ma podać po 7 liter i tak skonstruujemy mu imię
Ello!
Wrocilam z gor i mam juz wieksze brzucho hahaha. Nie jestem pewna, czy to przypadkiem nie z przejedzenia, ale co tam, jest wiekszy
co prawda to prawda ale rosną teraz te brzuch w tempie niesamowitym
czesc dziewczyny,
wrocilam wczoraj wieczorem z polski, droga byla okrutna ale dojechalismy szczesliwie, a w domku od razu szok nas spotkal bo zasypane bylo tak sniegiem ze nie mozna bylo wogole do garazu wjechac...no i maz musial odgarniac to jeszcze ponad godzine... a ja rozpakowalam nasze rzeczy...dwa razy wiecej niz jak do polski jechalismy hihi, no i chyba z wrazenia nie moge spac
moja dzidzia bardzo sie rusza, nie wiem czy to normalne, kopie mame na calego i z kazdej chyba strony, brzuch mi nie twardnieje ale boli mnie po bokach (bo bardzo sie rozciagnal przez ostatnie 2 tyg.) przytylam juz jakies 11 kilo hehe, acha i zbiera mi sie woda!! ma to ktoras z was????
o co chodzi z tą wodą ??? a tak wogóle super ,że już w domku i spokojnie obróciliście w obie strony :-)
my dziś do okulisty z Jerzem idziemy, zobaczymy czy da się zbadać...
co do ruchów to Hubertusek jest strasznie aktywny, cały czas się tam kreci, wierci, kopie:-) przynajmniej wiem że wszystko u niego dobrze:-)
uciekam na drugie śniadanko i kawkę
miłego dzionka!!
przypomniałaś mi ,że kawy dziś nie piłam
daj znać jak poszła wizyta
Ja na początku ciąży bardzo się przejmowałam moją wagą i tym, ze tak szybko tyję. Myślę, że na pewno dojdę do +20 kg, ale coraz mniej się tym martwię. Dlaczego? Po pierwsze moje BMI na początku ciąży było bardzo prawidłowe, w dolnej granicy prawidłowej wagi. Po drugie - co miesiąc badam cukier, robiłam też krzywą cukrową, zamierzam za miesiąc zrobić kolejną. Wyniki mam w tym zakresie idealne.
Lekarz mówi, że na jego oko moje tycie związane jest z kiepskim metabolizmem i dopóki nie mam zagrożenia cukrzycą ciążową wszystko jest ok.
Poza tym, na Boga, jestem w ciąży!!! Mam prawo przytyć i mieć duże dupsko.;-)
Nie dajmy się zwariować - jasne, trzeba mieć umiar, ale nie można dokładać sobie dodatkowych stresów bo się przytyło. Odchudzać się będę od kwietnia.
ODDAJĘ CI HOŁD ---JESTEŚ MOIM GURU ----napisałabym ,że cię kocham ale mogłabyś się poczuć urażona albo cos
Dobra, dobra, wystarczy o tych kilogramach, bo mam dola... Przed swietami mialam +10, do teraz na wage nie stanelam, bo mam stracha.
Wlasnie rozmawialam z mama na skype i tez mnie pyta ile przytylam. U mnie to rodzinne przytyc duzo - mama z siostra w ciazy przytyla 28 kg, ze mna 34.
Wychodzi na to, ze jak sie zamkne w +20 bedzie sukces
a ciebie uduszę , co to za przejmowanie się ile przytyjesz tyle potem spalisz ganiając za swoją wymarzoną córeczka i mama miała rację ---to rodzinne , genetyczne itd----tego się trzymaj :-):-)
t-shirt super , wczoraj na spacer robiłam przymiarkę w czym wyglądam jakbym była w ciązy w w czym jakby mi sie troszkę przytyło te drugie rzeczy poszyły w odstawkę , gdyz brzuch trzeba prezentować
a ponadto wiesz jak jest na wyspach rozmiar 40 jest tutaj normalny więc jak powtarza Szanowny nie jedna jest grubsza od ciebie pomimo ,że w ciązy nie jest