reklama
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
wlasnie chcialam znaleźć gdzies rajstopy ciazowe ale nie wiem gdzie ich szukac ....
na bank w zwykle nie wejde, zawsze rozm. 2 nosilam a teraz to nie wiem
aga002
Fanka BB :)
rozumiem ze michałki przesłac na ten adres co zawsze;-)?
katik ty na nią uważaj , bo ona ci tak te michałki będzie przesyłać a tydzień po porodzie napisze ....wałśnie wróciłam do swojej wagi z przed ciąży...
do innych foremek ---nie przyjmować słodyczy od Dagsili
aga002
wlasnie chcialam znaleźć gdzies rajstopy ciazowe ale nie wiem gdzie ich szukac ....
spróbuj w sklepach dla ciężarówek a jak nie to przetestuj najpierw jakieś niedrogie z supermarketu jak będą za małe to przynajmniej kasy nie będzie ci szkoda , jak będziesz musiała wyrzucić
Pewnie w sklepie ciązowym albo na allegro choć ja rajstop nie nosze wiec nie wiem
Zjadłam przed chwilką jajecznice .. kurde w dzień jem mało a wieczorem mnie dopada głodzilla .. :-(
aga002
Pewnie w sklepie ciązowym albo na allegro choć ja rajstop nie nosze wiec nie wiem
Zjadłam przed chwilką jajecznice .. kurde w dzień jem mało a wieczorem mnie dopada głodzilla .. :-(
nie uwierzycie ale naprawdę ---właśnie zjadłam jabłuszko , miałam juz takie zachcianki na słodkie ale przeważył zdrowy rozsądek
aniam jajecznica na kolacje , też dobrze
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
bede musiala szukac i szukac .....
a apropo zachcianek to wezcie nic nie mowcie - ja jestem na bananach i chrupkach
a apropo zachcianek to wezcie nic nie mowcie - ja jestem na bananach i chrupkach
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Dzis mam studniowke
Rany, alez ten czas leci...
Dzis mam studniowke
O a ja mam jutro
reklama
Dzis mam studniowke
zielona...hehe to świętujemy razem...Jeju jak czytam u niktórych z Was ,że do produ zostało 2 m-ce...z kawałkiem.....szok