reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

no to sobie pogadalam:-)
Kochana, taka zołza ze mnie widzisz, ze zmaiast z uznaniem o Tobie - sama siebie chce usprawiedliwic doszukujac sie niesprawiedliwosci losu.. A wystarczyloby lodowke na klodke, i nie bylo by +11, a +3 ;-)

Miałam ostatnio to samo, kupiłam sobie 3 pary grubszych rajstop kolorowych rozmiar 5 (xxl), w tabelce napsane ze na 176cm wzrostu i na 116-122 w biodrach. Ja mam 170cm, w biodrach 101, a w brzuszku97 i co....i g***o. Wlazłam a i owszem ale moje rajstopy starczyły tylko do połowy uda. One chyba miały byc na 146cm wzrostu a nie na 176:wściekła/y::wściekła/y:> Sama się zastanawim gdzie rajstopy kupują te wysokie puszyste:szok:
No juz myslalam, ze tylko ja taka niewymiarowa sie zrobilam :-D:-D:-D

reklama
haha ja tez wnosze toast z wami - michalkiem - bo sobie przywiozlam zapas na caly miesiac, ale musze je oszczedzac jem tylko po 5 dziennie

ja nawet na rozmiar ponizej 5 nie patrze, bo po co mam sie łudzic, ze te slicze wzoty gatta robi w king sajzie:confused:

wchodze, pytam co macie w piatce i co wazne, jakiez reformy antyposlizgowe dla tych rajstop czesto kupuje, bo brzuch coraz czesciej jest nieznosnie uciskany...
tylko K. jak widzi te moje majty to mi mowi, ze dzis mam nietykalnosc gwarantowana...:sorry2::sorry2: no wiec kaloryfer na full i golaskuje sobie - nic tak mnie nie nie uciska jak nic:-D

Katik dla Ciebie tez mam michałka:-)

Katik dla Ciebie tez mam michałka:-)
moje ulubione michalki :-)
przed swietami zjadlam ostatniego z zapasow z Polski. Teraz musi mi wystarczyc nutella :-D
oj ja dziękuje:-D, jak pisałam jestem na odwyku słodyczowym. Dzisiaj dzien pierwszy na razie zaliczony. Mam tylko,ze nie bedą mi sie śniły michalki i inne czekoldaki:-D:-D
ze snami i przeczuciami w ciazy to ja bym mogla za wrozke robic.
Dzis w nocy snila mi sie kolezanka, ktora ma termin na za tydzien, ze urodzila. I tak w pracy mysle - zadzwonie zapytac jak tam u niej. Ale wreszcie sie rozmyslilam, bo stwierdzilam, ze moze akurat jest na porodowce, wiec nie bede jej przeszkadzac. A po chwili dzwoni do mnie jej mama, ze Iza w nocy urodzila...

Co najdziwniejsze - w nocy Sylwestrowa (a potem wyczytalam, ze sylwestrowe sny sie spelniaja) snilo mi sie, ze surodzilam... SYNUSIA.
Do 17stego tygodnia ciazy w brzuszku nosilam chlopca- takie przeczucie mnie nie opuszczalo, no ale jak lekarz stwierdzil, ze corcia, tak juz teraz inaczej byc nie moze :no: Co ja bym z tymi rozowymi sukienkami, spodniami, i bucikami zrobila :-D:-D:-D:-D

katik ja za to mam wuchte niebieskich ciuszkow, ale dziewczynka w niebieskim jakos jeszcze ujdzie ale chlopak w rozowym to uhhh :)...
ja jak narazie nie kuuje rozowych ciuszkow tak w razie w jakby sie okazalo ze jadnak jest ta siusiak :)

reklama
po pierwsze Dagsila jestem pełna uznania ,że ci się "szanowna" nie rozrosła :-D:-D
po drugie Katik , Wronka ja ostatnio kupiłam rajstopy xxl ale po wyjęciu z tory stwierdziłam ,że nawet dziewczynka 12-lenia by ich nie mogła założyć :tak::tak:takie były malutkie więc to nie nasza wina tylko to zmowa producentów rajstop ,żeby nas pognębić :tak::tak:

Do góry