reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

protoplastusiami........buhahahahahah... dobre:-):-):-):-)

szczerze zazdroszcze nieduzych przybran wagowych:-) mi juz pupa taaaaaaaaaaaaaak urosła:-D choc wszytkie znajome - a one z gatunku tych "uprzejmych"- za kazdym razem mi mówia ze nie widac nawet ze w ciazy jestem - bo kurtka, bo sweter bo plaszcz... postanowilam załozyc fundusz na okoliste dla tych pań:tak:

a moja dzidzia chyba i tak uwaza ze brzuchol jest za mały i sie na wszytkie strony kreci i rozpycha:-) zupelnie jak moj K;-)

reklama
jestesaniolkiem już ktg?? dziwne... w poprzedniej ciaży miałam 1 koło 37 tc
No tez sie zdziwilam ale moj gin mowi ze chce zbadac bicie serduszka malej i czy mam te skurcze braxtona czy czegos tam :) bo ja ich wogole nie czuje.... a one powinny wystepowac wlasnie tak po 20tc... sama nie wiem.... ale jak gin tak mowi.....

Wlasnie wracam od gina z wizyte kontrolnej tydzien po porazeniu pradem :)... i mam zdjecie buzki malej (2d) ale nawet cos tam widac :)... i slyszalam bicie jej serduszka, i widzialam jak jej sie czka :D.....
23tc a mala ma 654g :)!!!
Wsio w normie :)

No tez sie zdziwilam ale moj gin mowi ze chce zbadac bicie serduszka malej i czy mam te skurcze braxtona czy czegos tam :) bo ja ich wogole nie czuje.... a one powinny wystepowac wlasnie tak po 20tc... sama nie wiem.... ale jak gin tak mowi.....

Wlasnie wracam od gina z wizyte kontrolnej tydzien po porazeniu pradem :)... i mam zdjecie buzki malej (2d) ale nawet cos tam widac :)... i slyszalam bicie jej serduszka, i widzialam jak jej sie czka :D.....
23tc a mala ma 654g :)!!!
Wsio w normie :)

super ze wszystko ok:-)

Dzis wystraszylam Ł...
Przy obiedzie stwierdzilam: czuje, ze porod sie zbliza. Na co on wystraszony zaczal panikowac : juz? teraz?
A mnie chodzi o to, ze cos mi sie wydaje, ze do 3 kwietnia nie dociagniemy.
Ja juz sie tak mecze, po schodach wchodze jak inwalidka, z boku na bok ledwie sie odwracam...
Pochodzilismy dzis jakies pol godziny po centrum, od banku do urzedu, i juz ledwie wracalam do samochodu :no::no::no: A do auta to juz ledwie wchodze. Mamy takie wyzsze auto, i wsadzic mi jako pierwsza noge jest tak potwornie ciezko :-(
I w dodatku brzuch mi rosnie jak szalony, juz jest taki duzy, i naciagniety chyba do maximum, a corcia szaleje jakby jeszcze miejsca jej brakowalo.
Jedyne co sie pocieszam, ze to, ze z nowym rokiem zaczynam 7my miesiac... I wtedy to juz naprawde blizej niz dalej. A z drugiej strony - wszystkie przygotowania jeszcze w powijakach! Pokoj niegotowy, zakupy nieskonczone...
Fakt, ze teraz szaleje bo chce nadgonic, i w ostatnich 3 dniach wydalam 140 Ł :szok:, no ale coz, jak mus to mus...

Witajcie po Świętach :-) Miło Was widzieć, martwi mnie jedynie co z moją krajanką Wesołą? Ma ktoś od niej jakieś wieści, czy spędziła Święta w szpitalu?

Ja miałam cudowne Święta, chyba najpiękniejsze w moim życiu. Nawet brak śniegu nie przeszkadzał:tak: Zorganizowałam Wigilię dla dwóch rodzin u nas w domu. W cudowny sposób udało mi się wykręcić od gotowania (wszystko gotowała mama i teściowa:-D). A reszta Świąt - głaskanie brzucha, przytulanie męża, palenie w kominku i głaskanie dwóch mruczących kocurów a do tego picie gorącej czekolady na krakowskim rynku :-)

A dzisiaj niestety powrót do kieratu :no:

A ja się coraz bardziej męcze, rozkłada mnie na dobre:-:)-:)-( Najgorsze jest, że coraz trudniej mi się oddycha a do tego brzuch mnie zaczął dziwnie boleć:-( Macie jakieś sposoby na przeziębienie poza sokiem malinowym, miodem i cytryną bo to cały czas próbuje ?? Nienawidzę mieć kataru od razu wszystko jest "na nie" i ja taka rozdrażniona jestem:-(

Dagsila - ja dopiero niedawno przyznałam się sama przed sobą, że tyłek mi urósł bo do tej pory tłumaczyłam sobie, że wszytskie dodatkowe kg poszły w brzuch, piersi i twarz:-D:-D ale nie mogłam dłużej żyć w kłamstwie:-D:-D:-D

A ja się coraz bardziej męcze, rozkłada mnie na dobre:-:)-:)-( Najgorsze jest, że coraz trudniej mi się oddycha a do tego brzuch mnie zaczął dziwnie boleć:-( Macie jakieś sposoby na przeziębienie poza sokiem malinowym, miodem i cytryną bo to cały czas próbuje ?? Nienawidzę mieć kataru od razu wszystko jest "na nie" i ja taka rozdrażniona jestem:-(

Dagsila - ja dopiero niedawno przyznałam się sama przed sobą, że tyłek mi urósł bo do tej pory tłumaczyłam sobie, że wszytskie dodatkowe kg poszły w brzuch, piersi i twarz:-D:-D ale nie mogłam dłużej żyć w kłamstwie:-D:-D:-D

no ja miałam jeszcze etap ze sie lustra popsuły..... :-D

ja muszę się zaopatrzyć w większy rozmiar jak ja to mówię majciorów- jak założę już takie wielkie spadochrony to w ogóle w jakąś depresję popadnę :-D

kinguunia moje majty juz tez niektore jakos tak dziwnie nie pasuja :-D:-D:-D a caly czas sie upieralam, ze nie zgrublam :-D:-D:-D:-D

reklama
Dobrze wiedzieć że nie jestem z tym sama od razu mi lepiej :-D Na wiosnę będzie przynajmniej co robić żeby do wakacji zdążyć powrócić do dawnych rozmiarów a jak nie to należy pamiętać że amatorów na "murzyńskie" kształty, a zwłaszcza pupcie też nie brakuje :-D:-D

Do góry