reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Poza tym P robi super zdjęcia, zdecydowanie minął się z powołaniem, z poprzedniej ciąży mam taką fajną bieliźnianą sesję, poczekam na większe brzusio i też chyba taką sobie zrobimy. Super pamiątka
Ale u nas śnieg sypie:-)

reklama
ale ja nikogo nie namawiam jak ktoraś by chciała kiedys to pisac śmiało
no zasypalo nas ładnie...
moje kochanie własnie dzwoniło, że wpadl w poslizg naszczeście nic mu sie nie stało a stracha mi narobił jak opowiadał strasznego...samochód tylko się lekko wgniótł ale to słuzbowy to niech tvn się martwi :tak: gorzej jak to by nasz ticunio biedny był bo juz by chyba nic z niego nie zostało...
nudze się dziewczynki strasznie i nie mam żadnego pomysłu...a Wy co robicie oprócz jedzenia jak to zwykle bywa hihi

tez sie momentami nudze okrótnie.. ale ogladam durne seriale :-D dostalam pod choinke cala serie tego od zmierzchu i chyba czas sie za to wziasc... w przypływach emocji szukam w internecie rzeczy dla babla...czekam z utesknieniem na meza...gadam z mama, ktora w gipsie i tez w domu nudzi sie jak mops:-)

no i forum wertuje w ta i tamta:-)

A ja już w wyrku leże po pracy, obłożona chusteczkami, herbatą i mandarynkami i też się nudzę. Przed laptopem i też tylko bb, allegro a co do filmików o porodach to podziwiam bo ja unikam oglądania tego typu filmów bo odrazu protestuje, że ja rodzić nie będę :-D:-D Ja tylko czytam opowieści z porodówek innych i jakoś to mnie uspokaja jeżeli chodzi o to co nie uniknione :-D
Co do sesji ciążowej to bardzo chciałam i chcę nadal ale jakoś nie mogę nikogo znaleźć, jeszcze mam trochę czasu, ale tak ogólnie myślałam że jak zjadę w ciąże to będę robić pełno zdjęć itd a jakoś wcale nie mam na to zbytniej ochoty i prawie w ogóle fot nie mam z tego okresu, nawet ze świąt:-( już zaczynam powoli żałować:-(

Ajj...mi też dziś day trochę nudnawo:no:chociaż dzionek szybko zleciał. Mam nadzieję że mój ukochany niebawem wróci i zagra ze mną w karty:tak:Ostatnio nauczył mnie grać w Remika, a że ja non stop wygrywam jakoś mi się spodobało:-D
Zjadłam właśnie zupcie pomidorową a teraz zabieram się za michałki:zawstydzona/y:Trochę przeraża mnie to że ostatnio nie mogę żyć bez słodyczy...w poniedziałek idę na glukozę- mam nadzieje że wyniki będą dobre i przeżyję wypicie tego świństwa:-)

Ewka- aa rozrasta się rozrasta ten mój brzuchol:-)a co do KTG ja już od następnej wizyty też będę miała - robią od 26 tygodnia ciąży

Łooo matko:shocked2:właśnie wyjrzałam za okno- śniegu napadało pełno, szkoda że święta były czarne:dry:phi

Melduję się po zimowym spacerku. Ale Ola miała frajdę.

Mnie dziś też nudnawo było przedpołudniem. Tak się czasem z P zastanawiamy i próbujemy sobie przypomnieć co my robiliśmy jak nie było Oli, tak to czas kręci się wokół dziecka, a samemu to czasem zwariować można. Z jednej strony chciałabym już do końca ciąży być na zwolnieniu, ale z drugiej nie bardzo wiem co bym z czasem robiła. Póki co chyba jednak pracować będę (na razie do końca roku przeziębieniowe L4)

witajcie po świętach Ciężaróweczki,
jak samopoczucia?
ja ogólnie czuję się przeżarta, ale to było do przewidzenia :)
poza tym ok
moja fota z aktualnym brzuszkiem i prezentami na społecznościowym :-)

aniam czy Twój Szymek aby nie nadużywa?? co go widzę na jakimś zdjeciu to z browarkiem:-) miłego pływania

Wysle go do AA .. u mnie tez robią KTG jak się poprosi bez problemów :tak: mówie o przychodni nie o szpitalu

hehe byłby obok i wszystko miał pod kontrolą, do tego ja zawsze jade z R na sesje, coś mu pomóc itp :)

Ja jakoś nie chcę mieć pamiątki z czasów gdy byłam słoniem .. wręcz unikam fotek w ciązy . Jak widac zreszta brzucha nie wklejam do ogladania .:no:
Bo ja to taki dziewny typ jestem i wygladanie jak słoń mi nie pasi . :-D

Moja cora okazala sie byc leniwa, ale charakterna... Wczoraj mnie juz tak zezloscila tym, ze sie nie ruszala, ze jej powiedzialam, ze jest leniwa Meksykanicha. Na co ona zaczela wierzgac. Wiecie, jak dzieci sie zezloszcza to tupia w miejscu. Ona tak wlasnie robila, jeden kopniak za drugim, no moze to bylo boksowanie. ;) Nie w tym rzecz. Konstancja ulozyla sie widocznie przodem do tylu, bo wszystkie jej ciosy wykierowane byly w strone mojego zadka. Tak wiec moge powiedziec, ze mi tylek skopala mala zlosnica ;)

Poza tym Ukochany poszedl do pracy i juz za nim tesknie, tak mnie jego nieustanna obecnosc w ciagu ostatnich kilku dniu rozpiescila....

Witajcie kochane dzisiaj:-):-) ja w nocy nie spałam już drugą z kolei bo strasznie ciągnie mnie prawa strona i boli jak diabli jutro mam jechać do ginki do szpitala na usg żeby sprawdziła co tam się dzieje i czy ta szyjka się nie otworzyła bardziej. Ale mam nadzieję że wszystko jest dobrze:-):-)

reklama
Karola trzymam kciuki mocno zacisniete.

No moje drogie kolezanki... Weszlam na zamkniety a tam taaaaaaaaaaaaaakie brzuchy. Piekne.
Moja barylka taka niewielka, jak na 6 miesiac nawet znikoma.
Dwa dni temu rozmawialam na skype z moimi protoplastusiami, znaczy ze staruszkami. No i matka do mnie zebym kamere wlaczyla i pokazala brzucho. Pomyslalam, ze zrobie im prezent swiateczny i zaprezentuje co tam mam. Matka jeszcze sie smiala, ze juz pewnie gruba jak balon jestem, po chwili uslyszalam: No wygladasz slicznie, ale niewiele cie przybylo...

A ja sobie mysle, ze juz niewiele mnie przybedzie do samego konca - objetosciowo, bo na wadze to pewnie ze 100 kilo. Ale zobaczymy. ;)

Do góry