reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

A ja sie zastanawiam gdzie te moje kilogramy sie podzialy, bo jak nic na plusie mam z dyche - ale boje sie sprawdzic.

Buzke mam chuda, cycuchy tez nie urosly (tylko z duzego C na d sie ¨przesiadlam¨ ), brzucho prawie taki sam jak miesiac temu, majtasy pasuja (to chyba dlatego ze stringi hahaha), a zeby bylo ciekawiej wczoraj zalozylam gaciorki sprzed ciazy i sie dopielam. No dobra, gaciorki byly prawie jeden rozmiar za duze (przed ciaza), bo ja taka niewymiarowa, miedzy rozmiarami jestem, a wczoraj troche mnie cisnely, ale dalo sie przezyc caly dzien ;)

Jesli te kilogramy ida w Konstancje, to ja juz sie boje...

reklama
Dobrze wiedzieć że nie jestem z tym sama od razu mi lepiej :-D Na wiosnę będzie przynajmniej co robić żeby do wakacji zdążyć powrócić do dawnych rozmiarów a jak nie to należy pamiętać że amatorów na "murzyńskie" kształty, a zwłaszcza pupcie też nie brakuje :-D:-D

Ostatnio przeprowadzono badania, ktore wyraznie mowia, iz panowie przestali sie kryc i przyznaja sie do fascynacji duzymi dupolkami :-):tak::tak::tak:

Dobrze wiedzieć że nie jestem z tym sama od razu mi lepiej :-D Na wiosnę będzie przynajmniej co robić żeby do wakacji zdążyć powrócić do dawnych rozmiarów a jak nie to należy pamiętać że amatorów na "murzyńskie" kształty, a zwłaszcza pupcie też nie brakuje :-D:-D
ja to juz 2 razy w nocy snilam, ze jestem po porodzie i zasuwam na orbitreku :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zielona - dzieciaki maja juz okolo kilograma, drugi kilogram to lozysko, plyn owodniowy , macica..itd... wiec wychodzi na to, ze u mnie jakies 8 kg poszlo w ... dooope :szok::-D:-D:-D

Leże taka biedna zakatarzona, ze świecącymi oczkami w łóżku co chwilę przykładam termometr do czółka czy mi temp nie podskoczyła a Mój sobie gra na xbox'ie odwraca się do mnie i mówi:"ale jesteś biedna ja to bym dał z 50groszy żebyś już zdrowa była" ten to wie jak poprawić mi humor :-):-):-):-) z tego wszystkiego idę zrobić coś na kolację - plan na dziś ryż z musem jabłkowym ładnie brzmi jak będzie smakować nie ocenie bo nie czuję dziś smaku:-D
Moja Skarba jeszcze tyle nie waży więc ja mam więcej w pośladkach:-D

Witam poswiątecznie!
Temat wagi sie pojawił (hm... ciekawe czemu... ;-))... u mnie po Świętach +0,5 a w sumie +5,5 kilo...

Odchudzać się teraz nie będę, potem się tym zajmę, ale jak mi moja przyjaciółka właśnie oznajmiła, że ślub 20 marca i mam świadkować to się lekko przeraziłam i odsunęłam od siebie czekoladkę paluszkiem, bo jakąś kieckę trzeba będzie założyć :-D Potem jej wyjaśniłam, że może lepiej na świadka ktoś pewniejszy, bo ja już w zasadzie w terminie będę a to nigdy nic nie wiadomo- przecież nie będę zrywać zaślubin okrzykiem RODZĘ, a jak znam życie to tak by było...

No a tydzień temu brat mnie zastrzelił, że się żeni i ślub we wrześniu, więc będzie motywacja coby się odchudzić :-D tylko co ja z dziecięciem zrobię... trzeba będzie odciągać pokarm, żeby małego z moją teściową zostawić... bleee... już mi się nie chce o tym myśleć, ale nic- poświęcę się :-p

Tak w ogóle- już gdzieś to wklejałam- to ten tłuszczyk jest dobry (bez przesady oczywiście) bo to są zapasy na pierwsze miesiące po porodzie- tylko wtedy trzeba jeść racjonalnie a zacznie się ładnie spalać. reszta to ćwiczenia (mówi to ta, co się nimi brzydzi :tak:). A poza tym duża puppa nie jest zła :-D ja tam swoją lubię :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
protoplastusiami........buhahahahahah... dobre:-):-):-):-)

szczerze zazdroszcze nieduzych przybran wagowych:-) mi juz pupa taaaaaaaaaaaaaak urosła:-D choc wszytkie znajome - a one z gatunku tych "uprzejmych"- za kazdym razem mi mówia ze nie widac nawet ze w ciazy jestem - bo kurtka, bo sweter bo plaszcz... postanowilam załozyc fundusz na okoliste dla tych pań:tak:

a moja dzidzia chyba i tak uwaza ze brzuchol jest za mały i sie na wszytkie strony kreci i rozpycha:-) zupelnie jak moj K;-)

Dobrze że jest zima i mogę zakryś grube dupsko:-D:-D

Na wiosnę koniecznie się musze ogarnąć bo jedziemy na wakacje pewnie jakieś nad morze i mnie greenpeace zwinie z plazy jak będę za tłusta bo mnie z wielorybem pomylą:-D

Aniołek- mozesz nie czuć takich skurczy a je miec ja w pierwszej ciązy nie miałam nawet jednego przez całe 9 miechów ale są też kobiety co je czują . Na KTG w dniu terminu ta linia na której zapisują się skurcze to była jakby ją od linijki odrysowali .. Także dobrze że miałam to CC

hehehe za brazylijskie poslady gruba kase trzeba bulić, a tu samo sie robi:-D:-D:-D
szkoda tylko, ze za likwidacje tegoz dobytku równie duzo sie płaci.....:baffled:

reklama
Aniołek- mozesz nie czuć takich skurczy a je miec ja w pierwszej ciązy nie miałam nawet jednego przez całe 9 miechów ale są też kobiety co je czują . Na KTG w dniu terminu ta linia na której zapisują się skurcze to była jakby ją od linijki odrysowali .. Także dobrze że miałam to CC
czyli nie mialas skurczy nic a nic??...... :shocked2::-p faaaajnie
ja ich wogole nie czuje - teraz czuje straszne skurcze zoladka - boli mnie masakrycznie, czuje jakby cos mi rozrywalo plecy na wysokosci zeber i z przodu na tej samej linii zeber no masakra az trudno zlapac oddech :zawstydzona/y::-(. Dol brzuszka wogole nie boli tylko wysoko tak nad macica :(... Co robic????....

Do góry