te wasze kłucia też są takie nagłe i nie trwają długo?nospa mi niestety nie pomaga już dziś 3 wzięłam...za 8 dni mam wizytę-o wszystko zapytam...jeszcze ciągle mnie meczą takie niby duszności,niby ból przepony....między piersiami paaskudny tępy ból....kilka godzin po przebudzeniu się zaczyna...mam nadzieję,że dużo więcej tych ''przyjemności''nie będzie...mi już naprawdę wystarczy
reklama
jestesaniolkiem - to ja wg OM u jednego lekarza na 22 a u drugiego na 24 a po ostatnim usg to 28 jeszcze trochę i majówką zostanę
kamisia1101 - ja też po dzisiejszych zakupach wylądowałam w kfc, pomimo że jedzenia w domu po świętach pełno ale obiecałam że od nowego roku nie będę jadła już "syfu" więc jak mogę to robię zapasy
A co do psikusów robionych przez piersi to dziś przy śniadanku siedziałam jeszcze w piżamie i też taki żarcik zrobiły, wszystko byłoby ok gdyby nie to ,że obok siedział mój tata którego bardzo zawstydziła ta sytuacja więc jak byłam na zakupach kupiłam w końcu wkładki...powoli zaczynam się czuć jak jakaś krowa heh
Co do po świętnych kilogramów to u mnie nawet jakoś nie przybyły ale ogólnie jest ich już sporo bo ok7 a założyłam na początku ciąży, że fajnie będzie jak ogólnie przybędzie ich 12 ale chyba już do 15 podniosę
Moja Skarba też bardzo ruchliwa od kilku dni jest ale myślę, że pogoda może na nią tak wpływać... jest taka do d...,że właśnie leże pod kołdrą, piję gorącą herbatę z sokiem malinowym i miodem bo mnie coś zaczyna rozkładać a najgorsze jest to że nic nie można wziąść na pzreżiębienie:-(
No nic próbuję się wygrzać i wyspać i może obudzę się już bez kataru.
Miłej nocki brzucholki;-)
kamisia1101 - ja też po dzisiejszych zakupach wylądowałam w kfc, pomimo że jedzenia w domu po świętach pełno ale obiecałam że od nowego roku nie będę jadła już "syfu" więc jak mogę to robię zapasy
A co do psikusów robionych przez piersi to dziś przy śniadanku siedziałam jeszcze w piżamie i też taki żarcik zrobiły, wszystko byłoby ok gdyby nie to ,że obok siedział mój tata którego bardzo zawstydziła ta sytuacja więc jak byłam na zakupach kupiłam w końcu wkładki...powoli zaczynam się czuć jak jakaś krowa heh
Co do po świętnych kilogramów to u mnie nawet jakoś nie przybyły ale ogólnie jest ich już sporo bo ok7 a założyłam na początku ciąży, że fajnie będzie jak ogólnie przybędzie ich 12 ale chyba już do 15 podniosę
Moja Skarba też bardzo ruchliwa od kilku dni jest ale myślę, że pogoda może na nią tak wpływać... jest taka do d...,że właśnie leże pod kołdrą, piję gorącą herbatę z sokiem malinowym i miodem bo mnie coś zaczyna rozkładać a najgorsze jest to że nic nie można wziąść na pzreżiębienie:-(
No nic próbuję się wygrzać i wyspać i może obudzę się już bez kataru.
Miłej nocki brzucholki;-)
mam nadzieję,że to wszystko w nas się rozciąga i dostosowuje do sytuacji
ale powiem wam ,że nie spodziewałam się,że już teraz będę odczuwała te''przyjemności'';-) jak ja się będę czuła za miesiąc,dwa???
mamy dziś z mężem wieczór filmowy...wracam do niego,bo niedługo znów pójdzie do pracy i będę wieczory spędzała sama...
milej nocy,brzuszki.......
ale powiem wam ,że nie spodziewałam się,że już teraz będę odczuwała te''przyjemności'';-) jak ja się będę czuła za miesiąc,dwa???
mamy dziś z mężem wieczór filmowy...wracam do niego,bo niedługo znów pójdzie do pracy i będę wieczory spędzała sama...
milej nocy,brzuszki.......
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Ja tu czytam, ze Wam maluchy nie daja spokoju, a ta moja cora jakas taka leniwa. Ostatnio prawie jej nie czuje. To znaczy czuje cos, co Wy nazywalyscie motylkami, a mnie ta przyjemnosc ominela - od razu czulam kopniaki... No i te motylki nie zdarzaja sie zbyt czesto. Czasem mam dziwne sny, takie w ktorych czuje cos w brzuchu. Moze ona sie rusza, kiedy ja spie... Teraz nie ma szans zlapac zadnego lekarza, mam nadzieje ze za tydzien juz bede mogla umowic sie na wizyte.
Witam dziewczynki poświątecznie cała i zdrowa z dodatkowym 1kg na + :-)
przez trzy dni byliśmy w rozjazdach do domu wracaliśmy tylko żeby się przespać i dalej w drogę odwiedziliśmy rodzinkę dalszą i bliższą i wszyscy są zadowoleni prezenty udane (oprócz jednego od teściowej dostałam koc na który mam uczulenie ale od czego jest allegro). M dostał na wigilię dodatkowy prezent bo poraz pierwszy poczuł jak Natalka kopie i był przeszczęśliwy:-)
buziaczki w brzuszki uciekam do pacy
przez trzy dni byliśmy w rozjazdach do domu wracaliśmy tylko żeby się przespać i dalej w drogę odwiedziliśmy rodzinkę dalszą i bliższą i wszyscy są zadowoleni prezenty udane (oprócz jednego od teściowej dostałam koc na który mam uczulenie ale od czego jest allegro). M dostał na wigilię dodatkowy prezent bo poraz pierwszy poczuł jak Natalka kopie i był przeszczęśliwy:-)
buziaczki w brzuszki uciekam do pacy
Witam:-)
No niestety przeziębienie nie minęło przez nockę wręcz przeciwnie mocniej chwyciło- nic nie dało to, że wylały się ze mnie litry potów, prawie cała noc nie przespana bo katar męczył :-(Ale muszę się zbierać do pracki, jeszcze trzy dni i znowu wolne
Uciekam i miłego dnia życzę dla wszytstkich brzuszków;-)
No niestety przeziębienie nie minęło przez nockę wręcz przeciwnie mocniej chwyciło- nic nie dało to, że wylały się ze mnie litry potów, prawie cała noc nie przespana bo katar męczył :-(Ale muszę się zbierać do pracki, jeszcze trzy dni i znowu wolne
Uciekam i miłego dnia życzę dla wszytstkich brzuszków;-)
magda1978
Fanka BB :)
Mój P też w święta pierwszy raz poczuł Zosię, przyłożył policzek do brzusia i dostał kopa:-).
Kurczę silne te wasze maluszki już są, że aż tak bolesne te kopniaczki, Zosia na razie tak delikatnie się wierci.
Zaraz ruszam na jakieś zakupki, chociaż jakoś nastroju nie mam.
Co do wag to ja przed świętami schudłam 3 kg, więc ogólny bilans jest +3
Kurczę silne te wasze maluszki już są, że aż tak bolesne te kopniaczki, Zosia na razie tak delikatnie się wierci.
Zaraz ruszam na jakieś zakupki, chociaż jakoś nastroju nie mam.
Co do wag to ja przed świętami schudłam 3 kg, więc ogólny bilans jest +3
Katik
...jestem mamą...
Waniliowa - moj brzuch tez ostatnio fiksuje, klucia mam z prawej strony, jakby jajnik... Ale co to naprawde nas tam kluje i boli, to nie wiem. I nospa tez mi na to nie pomaga. I brzuch mi twardnieje od kilku dni, ale mysle, ze to te wzdecia tak wplywaja na mnie. Oj chyba teraz kilka dni ograniczonego postnego jedzenia mnie czeka, by brzusio odpoczal;-);-)
Moja mala po 2 dniach skokow i podskokow nieziemskich - wczoraj zamilkla. Lekkie i delikatne ruchy. Az juz oczywiscie sie denerwowalam, i trulam Ł czy aby na pewno wszystko jest dobrze. Ale dzis od rana znow mocniej bryka, wiec chyba ma swoje bardziej aktywne dni i dni lenistwa
My jak Waniliowa - wieczor filmowy wczoraj. Poszlismy spac o 3ciej, wstalismy przed 10. Teraz sniadanko, i do centrum trzeba skoczyc.
Milego dnia babeczki!!!!
Moja mala po 2 dniach skokow i podskokow nieziemskich - wczoraj zamilkla. Lekkie i delikatne ruchy. Az juz oczywiscie sie denerwowalam, i trulam Ł czy aby na pewno wszystko jest dobrze. Ale dzis od rana znow mocniej bryka, wiec chyba ma swoje bardziej aktywne dni i dni lenistwa
ja tak mam od samego pocztaku ciazy - ni stad ni z owad napady smiechu, i nikt nie wie o co chodzia humor mam od kilku dni dzięki temu wyśmienity ciągle chodzę uchachana , śmieje się z niewiadomych powodów, aż rodzinka się nieraz pyta z czego ja się w ogóle smieje, a ja na to że nie wiem haha,
My jak Waniliowa - wieczor filmowy wczoraj. Poszlismy spac o 3ciej, wstalismy przed 10. Teraz sniadanko, i do centrum trzeba skoczyc.
Milego dnia babeczki!!!!
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Cześć dziewczynki...i znowu szara rzeczywistość- Piotr w pracy a w radiu już nie chcą puszczać świątecznych melodii
zjadłam właśnie lekkie śniadanko- sałatkę , bigos i bułeczkę z boczusiemi czas się zabrać za porządki- bo ni z tąd ni z owąd mam jakiś dziwny bałagan w domu po tych świętach.
Co do dobrego nastroju i humoru ja ostatnio ( a przede wszystkim mój Pioter) nie narzekam. Ostatnio na szczęście - odpukać w niemalowane nie mogę narzekać na samopoczucie, bo nie jest najgorzej!
Wrzucam na społecznościowy świąteczną fotkę- jak na nią patrze to wydaje mi się że kształtem przypominam te czekoladki beczułki z alkoholem- wiecie jakie??
buuzia duzia na good morning
zjadłam właśnie lekkie śniadanko- sałatkę , bigos i bułeczkę z boczusiemi czas się zabrać za porządki- bo ni z tąd ni z owąd mam jakiś dziwny bałagan w domu po tych świętach.
Co do dobrego nastroju i humoru ja ostatnio ( a przede wszystkim mój Pioter) nie narzekam. Ostatnio na szczęście - odpukać w niemalowane nie mogę narzekać na samopoczucie, bo nie jest najgorzej!
Wrzucam na społecznościowy świąteczną fotkę- jak na nią patrze to wydaje mi się że kształtem przypominam te czekoladki beczułki z alkoholem- wiecie jakie??
buuzia duzia na good morning
reklama
Hmmm dostałam ostatnio jakąś waga z okna .. a to Twoja ?
nie nie. ja swojej wskazałam drzwi i wyszła obrazona o własnych siłach. niestety niedługo wizyta u gin, wiec pewnie jej jakas ciotka w ramach rodzinnej zemsty doda mi klka kg, ale ja i tak jej nie uwierze:-) juz rozpracowałam te wredne małpy
no to teraz troszke gargulenia
szkoda, ze nie kazdej udaly sie swiete... no ale niestety taki juz ich urok...
ja mialam fajne swieta. wigila u mamuni, 1 dzien swiat z bratm K. i jego ojcem, ale najfajniejszy byl 2 dzien swiat, kiedy komisyjnie wbilismy we wszytko i wytuliliśmy i wymizialismy sie z K za wszytkie czasy a wszystkie telewizyjne hity poszly w odstawke na rzecz obserwacji mojego brzucha:-) Olka pokazywala na co ja stac, az brzuch na wszytkie strony tanczyl, a K jakby na loterii wygrał tak sie cieszył:-)
no i dostalismy super prezenty - najfajniejsze sa futrzaste buty dla dzidzi z rozowymi kokardkami:-) moja siostra nie mogla sie powstrzymac:-)
ogolnie to jest fajnie:-) własnie zasiadam do wyszukiwania wyprawki dla bąblownika. moze mi sie uda cos na allegro znalesc fajnego... doszlam do wniosku, ze jestem starsznie do tyłu z zakupami wiec trzeba gonic, oj trezba:-)
buziaki moje kochane