reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam wszystkie przyszłe mamusie, jestem tutaj pierwszy raz ale juz wczesniej zagladalam na forum, tylko nie byłam zalogowana. Jestem w 23 tygodniu ciaż.y. Pzodrawiam wszystkich serdezcnie

gosia witamy wśród nas :-)

dodaj sobie suwaczek żebyśmy wiedziały na bieżąco w którym tyg jesteś :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień Dobry Mamusie :-)

Kingunia
- moje wielkie Gratulacje!!! :-) To takie romantyczne zaręczyć się w Boże Narodzenie!!! :tak: Cudownie! Dużo szczęścia i Miłości- chociaż jedno i drugie nosisz w brzuszku :-D

Gosia- Witaj wśród nas!!!:-) Waga..hmm...gwarantuję Ci, że napewno nie jesteś sama :-D U mnie trochę zawirowań było przed świętami i schudłam, ale teraz pewnie jakiś kg do przodu napewno :-D więc jakieś 6+ :-p sprawdzę jutro :sorry:

Miłego dnia moje Panie :-)

a co do wagi to szczerze po tym jak miałam +8 boje się wejść na wagę... a to było dwa tyg przed świętami... tak więc myślę, że dzielnie was gonię... ;-)

Czy u was też taka piękna pogoda ??
już jestem po zakupach, zaraz zabieram się za przygotowania do obiadu, bo znajomi do nas wpadają... dzisiaj danie wegetariańskie... rybka z pieca z warzywami, ziemniaczki z wody i buraczki :-) a na deser looooooooooooooody :-D

Gosia - fajnie, ze dolaczylas. Pisz jak najwiecej, bo ostatnio forum zaniedbane mamy ;-);-)

Co do wagi - to pewnie masakra. Jakis tydzien temu +10 bylo ciezka pigulka do przelkniecia dla mnie. Teraz pewnie znacznie, znacznie wiecej... I pomyslec, ze chcialam sie wogole zamknac w jakis 10ciu ... Teraz pozostaje sie chyba modlic, by nie przekroczyc 20 :szok::szok::szok:

Ale na poprawe nastroju - zaraz mam zamiar wytargac Ł na zakupki do Ikea. Upatrzylam sobie kilka rzeczy do pokoiku dla Malej, i juz z przejecia kawy nie moge dopic tylko mysle o zakupach hahaha:-D:-D:-D

Milego dnia babeczki, i nas tez przepiekne slonce!

A czy ja przeoczylam, czy WESOLA dawala znac co u niej? Mam nadzieje, ze dzielnie sie trzymaja, a swieta spedzila z rodzinka w domku!!!

Kingunia wg OM na 22 (ale powinnam na 24 bo cykle mialam 30-dniowe)
a wg ostatniego USG na 19.04. :cool2:

Własnie przed chwila "znalazlam" wystajaca piete na brzuszku :D, jakie to dziwne doznanie widziec jak "mala gorka" smiga ci po bebzolku!!!!! :shocked2:

Dzisiaj cala noc nie spalam tylko rzucalam sie z jednego boku na drugi, i dostalam pierwszego kopniaka ktory masakrycznie zabolal, no normalnie skrecilo mnie do lez....
Po drugie nogi mnie bolaly - cale (uda lydki i stopy) a rano byly opuchniete i sine, poza tym kregoslup ledwo zywy :zawstydzona/y::-(....
TO JEST MOJA PIERWSZA TAKA NOC!

POMOCY!!!!!!

hej hej

poki co nadrabiam zaległosci z całych swiat, jak skoncze to sie troche pogargule:-)

w skrocie bylo milo, duzo, tłusto i :-Dwage wyrzucilam z domu

reklama
mnie najbardziej z prezentów denerwuje jak ludzie kupują małemu taki chińskie g... za pare groszy które się po chwili rozpada, kiedyś dostał takie pianinko jakieś, strasznie szybko je rozbroił, śrubiek brakowało, co ja przeszłam szukając ich na kolanach po domu, póżniej na pogotowiu czy aby nie zjadł... masakra jakaś, od tego czasu wszystkie nieorginalne zabawki lądują w szafie i mam dylemat co z nimi zrobić... to samo takie tanie słodycze kolorowe co to sama chemia jest, Jerzowi raz na ruski rok daje odrobinkę dobrej czekolady spróbować i tyle, a on dostaje np takie wieeeelkie kosze ze słodyczami, a ze ja prosiak jestem to mi tylko tylek rośnie, az się boję coi bedzie za rok jak mały już będzie kojarzył że dostał jakiś prezent i że chce np takie cos zjeść a ja zła mu zabieram, to samo z tymi badziewnymi zabawkami:-(
nooo to ja też sie wyżaliłam:)

miłej niedzieli życzę!!

Ja wogóle nie rozumiem kupowania słodyczy:wściekła/y: Bo mój wogóle ich nie dostaje chyba że ciasto w domu , biszkopty itp.. By kurde kupili kilka kilo owoców zamiast kinder niespodzianek które ostatnio dostał , czy kinder czekolady.
Zabawki trzeba umiec wybrac , są też chińskie które są w miare dobrze zrobione:tak: Zreszta te firmowe też są chińskie:-D

Moja mama też jest mocno nadopiekuńcza, zawsze w każdej sprawie ma milion dobrych rad. No ale chcą kobitki dobrze, a że doprowadzają nas do szału to inna sprawa. Obawiam się, że ja będę taka sama:zawstydzona/y:
Zmykamy na spacerek.

Ja nie będę raczej taka sama , bo i moja mama taka nie jest uuff:-D

Ja dziś byłam na wyprzedazach i w sumie najwięcej to nabyłam w tesco.
Ale młody ma sporo nowych bluzek i spodni więc zakupy udane:tak:

Do góry