reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

włąsnie wylazłam z kuchni i jakby ktos pytał gdzie mam nozki to gdzies w okolicach uszu sie schowały:-):-)

no ale kozystajac z srodków masowego przekazu, który towarzyszy nam od ok 6 miesiecy - czyli nasze kochane forum- pragne złozyc wszystkim towarzyszka doli i niedoli najbardziej gibosowe zyczenia spokoju, miłości, radości w ten niezwykły czas, który swoja magiczna moca przeniesie te wszytkie wspniałosci na rok 2010 :-) oby nie dreczyly nas troski i niestrawnosc, a nasze brzuszkowe dzidziusie pełne optymizmu spokojnie poznawały najwspanialsze przysmaki swiateczne:-):-)

no i ze nie moglam sie zdecydowac na jeden obrazek to zapcham troche forum swoimi ukochanymi bohaterami:tak:

noitam.jpg
98960515.jpg
itad.jpg

reklama
Dżizas Dagsila ja wiedziałam że Ty coś wymyślisz niezłego ale spodziewałam się Santy w stringach i pasie do pończoch a nie Kubusia Puchatka

A ja jem brzoskwinie i mi niedobrze:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: a tak mi się ich chciało....

Dodałam zdjęcia na zamknięty bo ostatnio brzusio mi rośnie z dnia na dzień:sorry: więc już mam się czym chwalić:-):-):-):-)

Święta szybko się zbliżają,

w święta ludzie się kochają.

Przy dzieleniu się opłatkiem,

płyną z oczu łzy ukradkiem.

Życzymy sobie Wszystkiego Najlepszego,

dając w policzek całusa wielkiego.

W nocy Jezus się urodzi

i serduszka nam odmłodzi.

Wesołe święta.. oby takie były

i oby wszystkie życzenia się spełniły!!

WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!

Dziewczynki i ode mnie:-D

Z okazji świąt Bożego Narodzenia
wielu głębokich i radosnych przeżyć,

wewnętrznego spokoju i dystansu do tego, co wokół,

chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami

oraz Świąt białych i pachnących choinką,
spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze.
Świąt dających radość i odpoczynek

oraz nadzieję na Nowy Rok

Przyszedł grudzień,przyszły święta
Ja o tobie wciąż pamiętam
więc przesyłam ci życzenia
niech się spełnią twe marzenia
powodzenia,pomyślności
i najlepiej trzezwych gości
niech kolędy wyśpiewują
przy tym bardzo nie fałszują
zdrowia w te świąteczne dni
i miłości życzę ci\\

prezenty już do was jadą

a tak mikołaj wejdzie:-D

wysyłam wam panią do sprzątania żebyście sie nie przemęczały

bałwana już niestety nie ulepimy w te święta :(

:tak::tak:

Życzy Ania z rodzinką :)

reklama
Witajcie w ten cudny poranek
Ja już odpoczywam, bo Wigilia rodziców.
Kreacje na wieczór przygotowane, pazury pomalowane (Ola też, bo takie słodkie oczka robiła, żeby jej też pomalować).
Jutro jedziemy do rodziców P pod Warszawą i wrócimy w sobotę.
Jeszcze raz spokojnych i szczęśliwych świąt dla wszystkich

Do góry