reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Jejku, jaki sliczne zyczenia!!!! Dziekujemy, dziekujemy!
Ja mialam koszmarna noc, od 4tej nie spalam, i zasnelam dopiero kolo 8mej, a po 9tej juz telefony do Ł mnie obudzily. Tak to jest jak sie urodzinki obchodzi w Wigilie...
Kochane - jeszcze raz: wszystkiego dobrego dla Was i Waszych Smerfow ! To nasze ostatnie Swieta bez Maluszkow :tak::tak::tak:

Ewka84 - Wszystkiego Naj Naj Najlepszego w dniu Urodzin i Imienin! Życze Szczęścia pod dostatkiem. Aby troski i kłopoty, odpłynęły gdzieś ukradkiem. Słońce niech Ci zawsze świeci, a na twarzy uśmiech gości. I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości.

reklama
Noo- 8 miesięczne szkraby, które już zrobią porządek przy wigilijnym stole
Nie spałam dziś całą noc- mój Antoś dał mi tak popalić że ho ho!!:-)Tak mnie kopał całą noc jak nigdy!Aż z tego wszystkiego obudziłam mojego Piotrka i pół nocy trzymał rękę na brzuchu i za każdym kopnięciem wychodził z podziwu że jego synek trenuje w brzuchu i z pewnością będzie z niego piłkarz!
Miłego dzionka kochane!

Boze narodzenie wkrotce wiec zycze wam szczerze - cieplych chwil w rodzinie w wigilijna wieczerze !!!wszystko w zlocie, zieleni,czerwieni - niech n0wy rok bedzie pelen nadziei !!!by spelnilo sie choc jedno z waszych marzen - duzo szczescia i niezapomnianych wrazen !!!justyna

Wszystkim Kwietnióweczom życzę, aby te święta upłynęły w pogodnej, rodzinnej atmosferze i by były przsepełnione samymi cudownymi chwilami radości!

Ewka 84- w tym wyjątkowym dla Ciebie dniu spełnienia najskrytszych marzeń, tyle samo pogody ducha i uśmiechu co zawsze i pociechy z dziedziaczków, oby zawsze zdrowo się chowały!

Katik- nas Kuba obudził o 7:30 :szok: Normalnie ciężko go zwlec z łóżeczka, ale w dni wolne wyczuwa klimat i się budzi wcześniej :sorry:
Położyliśmy Kubę spać i odpoczywamy, czekając na zlot gości :) Karpia usmażą sobie sami, bo mi się już nie chce :laugh2: Ale ciasta wyszły mi PYCHOTA i są zagrożone, bo mężulek przy nich krąży...

Kochane kwietnióweczki przesyłam najserdeczniejsze życzenia: cudownych Świąt Bożego Narodzenia, rodzinnego ciepła i wielkiej radości, pod żywą choinką dużo prezentów, a w sercu wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek oraz nadzieję, że Nowy Rok będzie szczęśliwy. Tego wszystkiego i jeszcze więcej.

WESOŁYCH ŚWIĄT

reklama
Do góry