reklama
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia wszystkim wam życzę wielu radosnych przeżyć, spotkań z bliskimi, odpoczynku od trosk i wyzwań życia codziennego a Nowy 2010 Rok niech będzie dla Was rokiem pomyślności, sukcesów oraz spełnienia najskrytszych marzeń.
amorku, tutaj z innego watku:
zestaw poczatkujacego przeziebienia w poczatkujacej ciazy to: syrop z cebuli 3xdziennie x 2 lyzki (kroimy 3-4 cebule na plasterki, dodajemy miodu lyzke plus cukier, kladziemy w cieplym miejscu na noc i rano mamy syrop - ja zeby bylo szybciej wkladalam w sloiku czesc i do kuchenki na 60 stopni na dwie godziny). Do tego cieple skarpety!!!!!!!! (chinskie przyslowie mowi - jeszcze zadna kobieta z zimnymi stopami nie urodzila dziecka bo dzieci lubia cieplo) do tego amol na czolo, klate i zatoki (amol wcieramy nie chlejemy ) herbatka z cytrynka i mala iloscia miodu (moze uczulac w ciazy) i duzo spania., Mnie przeszło po dwoch tygodniach!. Chodzenie do lekarzy teraz - w okresie grypowym - uwazam za nieudany pomysl - zalatwic l4 na telefon nie wychodzic do chorych staruszek.
AAAAAAAAAA - mierzyc temperature co dwie gdziny - i jak bedzie powyzej 37,5 obserwowac co godzine a jak sie podniesie do 37,8 APAP (jedynie!) i tyko max dwa...
Ella1
Fanka BB :)
Witajcie Brzusie :-)
U mnie bez zmian...Znów po nocy mnie wysypało tym cholerstwem i nikt nie wie co to jest. Wczoraj byłam u gina i się z czymś takim nie spotkał, (a starz ma dłuuugi i jeszcze na patologii ciąży CM UJ normalnie pracuje) co mnie nie pociesza bo sprawa w toku a rozwiązań brak
Za to na szczęście szyjka zamknięta a dzidzia rośnie chyba zdrowo Podglądneliśmy ją z Mężem wczoraj chwilę i znów pokazała, że jest dziewczynką to tyle z radości;-)
Poza tym obudziłam się z bólem gardła też wiec podobnie jak Amorek, jeszcze walcze z przeziębieniem sama radość
Cieszę się, że u Was wszystko dobrzej, jak czytam :-)
Buziaki i powodzenia w przygotowaniach do Świąt!:-)
U mnie bez zmian...Znów po nocy mnie wysypało tym cholerstwem i nikt nie wie co to jest. Wczoraj byłam u gina i się z czymś takim nie spotkał, (a starz ma dłuuugi i jeszcze na patologii ciąży CM UJ normalnie pracuje) co mnie nie pociesza bo sprawa w toku a rozwiązań brak
Za to na szczęście szyjka zamknięta a dzidzia rośnie chyba zdrowo Podglądneliśmy ją z Mężem wczoraj chwilę i znów pokazała, że jest dziewczynką to tyle z radości;-)
Poza tym obudziłam się z bólem gardła też wiec podobnie jak Amorek, jeszcze walcze z przeziębieniem sama radość
Cieszę się, że u Was wszystko dobrzej, jak czytam :-)
Buziaki i powodzenia w przygotowaniach do Świąt!:-)
Hej Kochane nie uwierzycie co mi sie dzisiaj przytrafilo ...
Bylam w tesco na zakupach i stanelam w kolejce z pierwszenstwem dla kobiet w ciazy, byla przede mna jedna babka, ale gdy tej konczyly sie produkty do kasowania zawolala jakas swoja znajoma by wesza przede mnie, ta mnie szturchnela i kazala sie przesunac !!!!!!!!!
To ja na glos "Malpa sie wpierdo***ła!" Ona sapy do mnie a kasjerka do niej: "ta pani jest w ciazy i ma pierwszenstwo!" i mnie skasowala przed nia!!!!! :-):-):-):-)
Ale dumna wyszlam ze sklepu !!!!! łaaaaah!!!
jestesaniolkiem normalnie chyba bym jej z główki wyjechała... no głupie babsztyle, jak ja takich nienawidzę...!!!!
Bardzo dobrze jej powiedziałaś... podobnie pewnie bym zareagowała!!!
a my dzisiaj dopiero ubraliśmy choinkę... robiłam to w grubych rękawicach do drewna, bo mamunia musiała kupić jodłę kującą... ja zawsze kupuje te drzewka co nie kują... no ale cóż... niech ma
nie wiem, czy zajrzę do was przed jutrem, tak więc też chciałam wam wszystkim życzyć radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, ale najważniejsze życzę wam, abyście nie utyły nadmiernie i mogły się cieszyć każdą chwilą spędzoną w tym czasie z rodziną i przyjaciółmi;-)
Ostatnia edycja:
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Kici ja się dopiero będę za choinę zabierać jak ją moje kochanie do domku przytaszczy, a jodły są najśliczniejsze więc po trudach ubierania masz na pewno cudną choinkę:-)
Dokładnie- po niedzielnym polowaniu na choinkę też zakupiliśmy prześliczną jodłę kaukaską....Niestety te nasze świerki są takie łyse - kilka gałęzi na krzyż że nie ma gdzie bąbki powiesić. I jakoś nie urzekły mnie wcale -chociaż cena dużo niższa ...no ale co tam- raz w roku można zainwestować w piękne drzewko
reklama
Ilona1985
Fanka BB :)
hej.
dziewczyny dzis wyladowalam na izbie przyjec nie chcieli dac mi czopkow bo mali sie zebym nie dostala skurczy, mam takie zaparcie ze tragedia a tu na dodatek szew na szyjce...nic parcie nie pomoglo.jejku.nie wiem co mam robic.
dziewczyny dzis wyladowalam na izbie przyjec nie chcieli dac mi czopkow bo mali sie zebym nie dostala skurczy, mam takie zaparcie ze tragedia a tu na dodatek szew na szyjce...nic parcie nie pomoglo.jejku.nie wiem co mam robic.