reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

mis_i_kartka_swiateczna.jpg

W TE PIĘKNE ŚWIĘTA NIECH KAŻDY PAMIĘTA Z GŁĘBI SERCA PŁYNĄCE ŻYCZENIA: MARZEŃ SPEŁNIENIA, ISKIERKI RADOŚCI I DUŻO MIŁOŚCI

reklama
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia wszystkim wam życzę wielu radosnych przeżyć, spotkań z bliskimi, odpoczynku od trosk i wyzwań życia codziennego a Nowy 2010 Rok niech będzie dla Was rokiem pomyślności, sukcesów oraz spełnienia najskrytszych marzeń.

kochane powiedzcie mi co mozna wciąśc na przeziębienie? czuje ze mnie powoli rozwala i to chyba zatoki, boli mnie przód głowy i oczy, do tego osłabienie, brak sił. Mozna brać jakies tabletki?

ticker.php

amorku, tutaj z innego watku:

zestaw poczatkujacego przeziebienia w poczatkujacej ciazy to: syrop z cebuli 3xdziennie x 2 lyzki (kroimy 3-4 cebule na plasterki, dodajemy miodu lyzke plus cukier, kladziemy w cieplym miejscu na noc i rano mamy syrop - ja zeby bylo szybciej wkladalam w sloiku czesc i do kuchenki na 60 stopni na dwie godziny). Do tego cieple skarpety!!!!!!!! (chinskie przyslowie mowi - jeszcze zadna kobieta z zimnymi stopami nie urodzila dziecka bo dzieci lubia cieplo) do tego amol na czolo, klate i zatoki (amol wcieramy nie chlejemy :p ) herbatka z cytrynka i mala iloscia miodu (moze uczulac w ciazy) i duzo spania., Mnie przeszło po dwoch tygodniach!. Chodzenie do lekarzy teraz - w okresie grypowym - uwazam za nieudany pomysl - zalatwic l4 na telefon nie wychodzic do chorych staruszek.

AAAAAAAAAA - mierzyc temperature co dwie gdziny - i jak bedzie powyzej 37,5 obserwowac co godzine a jak sie podniesie do 37,8 APAP (jedynie!) i tyko max dwa...

Witajcie Brzusie :-)

U mnie bez zmian...Znów po nocy mnie wysypało tym cholerstwem i nikt nie wie co to jest. Wczoraj byłam u gina i się z czymś takim nie spotkał, (a starz ma dłuuugi i jeszcze na patologii ciąży CM UJ normalnie pracuje) co mnie nie pociesza bo sprawa w toku a rozwiązań brak :confused2::eek:
Za to na szczęście szyjka zamknięta a dzidzia rośnie chyba zdrowo :tak: Podglądneliśmy ją z Mężem wczoraj chwilę i znów pokazała, że jest dziewczynką :-D to tyle z radości;-)
Poza tym obudziłam się z bólem gardła też wiec podobnie jak Amorek, jeszcze walcze z przeziębieniem :wściekła/y: sama radość :eek:

Cieszę się, że u Was wszystko dobrzej, jak czytam :-)

Buziaki i powodzenia w przygotowaniach do Świąt!:-)

Hej Kochane nie uwierzycie co mi sie dzisiaj przytrafilo :)...

Bylam w tesco na zakupach i stanelam w kolejce z pierwszenstwem dla kobiet w ciazy, byla przede mna jedna babka, ale gdy tej konczyly sie produkty do kasowania zawolala jakas swoja znajoma by wesza przede mnie, ta mnie szturchnela i kazala sie przesunac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!!!!!!!
To ja na glos "Malpa sie wpierdo***ła!" Ona sapy do mnie a kasjerka do niej: "ta pani jest w ciazy i ma pierwszenstwo!" i mnie skasowala przed nia!!!!! :-):-):-):-)
Ale dumna wyszlam ze sklepu :-D:-D:-D!!!!! łaaaaah!!!

jestesaniolkiem normalnie chyba bym jej z główki wyjechała... no głupie babsztyle, jak ja takich nienawidzę...!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bardzo dobrze jej powiedziałaś... podobnie pewnie bym zareagowała!!!

a my dzisiaj dopiero ubraliśmy choinkę... robiłam to w grubych rękawicach do drewna, bo mamunia musiała kupić jodłę kującą... :eek: ja zawsze kupuje te drzewka co nie kują... no ale cóż... niech ma :p

nie wiem, czy zajrzę do was przed jutrem, tak więc też chciałam wam wszystkim życzyć radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, ale najważniejsze życzę wam, abyście nie utyły nadmiernie i mogły się cieszyć każdą chwilą spędzoną w tym czasie z rodziną i przyjaciółmi;-)

Ostatnia edycja:
Kici ja się dopiero będę za choinę zabierać jak ją moje kochanie do domku przytaszczy, a jodły są najśliczniejsze więc po trudach ubierania masz na pewno cudną choinkę:-)

Dokładnie- po niedzielnym polowaniu na choinkę też zakupiliśmy prześliczną jodłę kaukaską....Niestety te nasze świerki są takie łyse - kilka gałęzi na krzyż że nie ma gdzie bąbki powiesić. I jakoś nie urzekły mnie wcale -chociaż cena dużo niższa ...no ale co tam- raz w roku można zainwestować w piękne drzewko

reklama
hej.
dziewczyny dzis wyladowalam na izbie przyjec nie chcieli dac mi czopkow bo mali sie zebym nie dostala skurczy, mam takie zaparcie ze tragedia a tu na dodatek szew na szyjce...nic parcie nie pomoglo.jejku.nie wiem co mam robic.

Do góry