reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ilonka nie wiem czy próbowałaś na zaparcia- siemie lniane w ziarenkach- poł szklanki i zalać wrzątkiem i wypić. No i suszone śliwki też działają w większej ilości. Ja polecam!;-)
uważaj na siebie słońce!:tak:

reklama
Kwietnioweczki...najwazniejsze wiec...zycze Wam i sobie szczesliwego rozwiazania w kwietniu!

Wigilijny nadszedł czas,
całujemy mocno Was
chcemy złożyć Wam życzenia
w Dniu Bożego Narodzenia,
niechaj Gwiazdka Betlejemska,
która świeci Wam o zmroku
doprowadzi Was do szczęścia
w nadchodzącym Nowym Roku!

Załączniki

• merry.gif
    merry.gif
    6,9 KB · Wyświetleń: 17
  • bon1.gif
    bon1.gif
    69,1 KB · Wyświetleń: 66
  • b3.gif
    b3.gif
    80,8 KB · Wyświetleń: 19
  • b1.gif
    b1.gif
    50 KB · Wyświetleń: 47
jestesaniolkiem normalnie chyba bym jej z główki wyjechała... no głupie babsztyle, jak ja takich nienawidzę...!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bardzo dobrze jej powiedziałaś... podobnie pewnie bym zareagowała!!!

No dokladnie, ja bym tam jej najchetniej bombe w pape i koniec ale nie chcialam robisc scen w supermarkecie :D!!!

Chyba wam nie pisalam... 3 dni temu bylam w szpitalu - prad mnie popiescil z czajnika elektrycznego i mala przestala wierzgac :(... ale dzieki bogu wsio ok :). tylko musze isc 28 jeszcze do szpiatala na usg by zobaczyc czy nic sie nie dzieje be be :).
Tylko chcialam ostrzec was kochaniutke przed roznymi takimi przykrymi niespodziewanymi wypadkami :(!!!

Hmmm, mnie tez prad pieprznal kilka dni temu jak zrywalam obrzydliwa tapete. Okazalo sie, ze pod nia bylo zakamuflowane odkryte gniazdko. Na szczescie natezenie nie bylo zbyt wysokie, wiec wszystko OK. Tak mi sie zdaje ze Konstancja bedzie niezle pokrecona, najpierw te leki nie dla ciezarowek, pozniej zwalka ze schodow, pozniej elektryczny kopniak, a do kwietnia jeszcze cztery miesiace...

Ja bojkotuje swieta. Nigdy ich nie lubilam, a juz zupelnie mnie dobijaja gdy nie ma sniegu lub siarczystego mrozu i nie mozna z grzancem w reku przed kominkiem sie wylegiwac. Jakim kominkiem... Ech. Najzabawniejsze sa wszystkie te wszedobylskie ozdoby z balwankow, sniezynek i innych opatulonych w futra Mikolajow... A wszystko to pod palma hahaha ;)

Dziekujemy wszystkim za zyczenia i rowniez wszystkim zyczymy:

Ciepłych i udanych
Świąt Bożego Narodzenia

oraz wszelkiej pomyślności
i radości w życiu zawodowym
i prywatnym.
Niech te święta przyniosą Wam Boże łaski,
spokój, radość i dostatek wszelki,
a Nowy Rok 2010 niech spełni marzenia
ukryte na samym dnie serca.

reklama
Niech te święta Bożego Narodzenia
przyniosą nam wiele radości,
Niech uśmiech zagości w domach,
Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy,
a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach,
Niech samotność odejdzie w niepamięć,
Niech zima otula nas białym puchem,
jak ciepły koc przy kominku,
Niech dobry Bóg namaluje
szczęście na naszych twarzach,
Niech miłość dotyka nas delikatnie,
lecz bez ustanku,
Niech marzenia płyną wysoko w górę
i spełniają się...

Moje drogie kochane towarzyszki dnia codziennego...tego wszystkiego i jeszcze więcej życzę Wam i Waszym najbliższym...A przede wszystkim zarówno Wam jak i sobie życzę szczęśliwego rozwiązania w kwietniu....i pamiętajcie to ostatnie takie święta - bo następne w powiększonym składzie.
Buziaki brzuchatki

Kamila i Antoś

Do góry