reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dagsila zanim zaczniesz piec makowca to poproszę o jakiś dobry przepis na sałatkę na naszym wątku kulinarnym plisssssssss :zawstydzona/y:

daj tylko znac jakiego mniej wiecej rodzaju salatke bys chciala. ja np bardzo lubie z tunczyka ( ale ona taka dosc ciezka), makaronowa albo brokułowa...

zagladam co jakis czas, wiec pisz mniej wiecej czego dusza pragnie w tej sałatce:-)

reklama
Hej Kochane, tak jakoś ostatnio nie mam w ogóle czasu na forum,
chciałabym się wszem i wobec pochwalić, że będę miała Synka :) :-)
tak więc u mnie parka,
tyle czekałam, żeby się dowiedzieć i warto było :tak:
teraz mamy problem z wyborem imienia.
Mnie się podoba:

• Mateusz
  • Tymoteusz
  • Marcin
  • Krystian
mąż obstawia:

• Hubert
  • Patryk
i co tu wybrać???
myślę, że z dziewczynka bylo by łatwiej
ech

WIELKIE GRATULACJE KWIATUSZKU !!!!!!!!:-) co do imienia znam ten ból my zmężem też nie możemy się na nic zdecydować:no:

Karola tobie też gratuluje potwierdzenia płci małej księżniczki

Forget me not ja tobie też życzę wesołych pogodnych i przede wszystkim spokojnych Świąt Bożego Narodzenia

Dzień dobry kochane moje:-)
Na początku serdeczne gratulacje dla Kwiatuszka i Karoli:tak::tak::tak::tak:

U nas dziś pada deszcz i jest +5 stopni...pogięło tą pogodę chyba - i w tym roku znowu święta bez śniegu:wściekła/y::wściekła/y:
Lecę na rynek po ryby i mięso:crazy:mam nadzieję że się nie posikam po drodzę bo mam kawałek drogi a ostatnio mój limit trzymania siku na uwięzi to około 1 godzina:sorry:
Buuuziaki i do później :laugh2:

Witajcie, wszystkie pewnie zarobione po łokcie w kuchni
U mnie mięsko się piecze, kompot gotuje, zostało jeszcze "pierzynkę" zrobić.
Rano czułam się koszmarnie, przy kasłaniu jakby mi ktoś druty w zatoki wkładał. Teraz się rozruszałam i jest trochę lepiej.
Za okno wolę nie wyglądać, znowu nici z białych świąt.

Życzymy wszystkim spokoju, radości, cudności pod choinką, pyszności na stole i dotrwania w świetnej formie do kwietnia.

Witajcie dziewczynki :-D

Czy Wam tez tak trudno sprzatac? Sprzatanie = schylanie, a jak sie schylam to zaraz mnie boli brzuch i wszystkiego sie odechciewa
:eek:

Uff...wróciłam z zakupów, udało mi się nie wywinąć orła- jest tak ślisko że ledwo doszłam- a zaznaczę że szłam takimi drobniuteńkimi kroczkami jak gejsza jakaś:-)
Nie wiem jak to zrobiłam ale przytargałam 4kg mięsa , 1 kg dorsza i sama nie wiem co jeszcze....:szok:jessus jaka ja głooopia jestem
A przy okazji zakupiłam sobie bisustonosz, kolor czarny,rozmiar D:szok::szok: i śliczną koszulę nocną w łosia super ktosia kolor różowo-brązowy rozmiar L
Aż chce się śpiewać a ja rosnę i rosnę latem , zimą na wiosnę.
No dobrze zatem czas zakasać rękawy i brać się za robienie rolady z boczku i ryby po grecku:-)jak coś to wołajcie:laugh2:

Hej Kochane, tak jakoś ostatnio nie mam w ogóle czasu na forum,
chciałabym się wszem i wobec pochwalić, że będę miała Synka :) :-)
tak więc u mnie parka,
tyle czekałam, żeby się dowiedzieć i warto było :tak:
teraz mamy problem z wyborem imienia.
Mnie się podoba:

• Mateusz
  • Tymoteusz
  • Marcin
  • Krystian
mąż obstawia:

• Hubert
  • Patryk
i co tu wybrać???
myślę, że z dziewczynka bylo by łatwiej
ech

Ja bym wybrała Krystian :)

Ja tez na nic nie mam czasu więc tylko czytam co by jakiejś głupoty nie napisac he he ..
A teraz idę dalej domek ogarniać .
Miłego dzionka

reklama
Kwiatuszku ja bym Mateusza wybrała
Kamisia tragarza jakiegoś pod ręką nie miałaś? Udanego gotowanka.
Ja też po chwili wytchnienia wracam do kuchni, a najchętniej to bym się do wyrka walnęła

Do góry