reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej Kochane, tak jakoś ostatnio nie mam w ogóle czasu na forum,
chciałabym się wszem i wobec pochwalić, że będę miała Synka :) :-)
tak więc u mnie parka,
tyle czekałam, żeby się dowiedzieć i warto było :tak:
teraz mamy problem z wyborem imienia.
Mnie się podoba:

• Mateusz
  • Tymoteusz
  • Marcin
  • Krystian
mąż obstawia:

• Hubert
  • Patryk
i co tu wybrać???
myślę, że z dziewczynka bylo by łatwiej
ech

reklama
Kwiatuszku- GRATULACJE!!!!! Losowanie imienia może rozwiązać problem... no albo szukacie kompromisu, ale to może potrwać :-D

Śledzie zrobiła dzisiaj... jutro będzie mniej roboty!

Dzisiaj niestety okazało się, że moja babcia ma zapalenie płuc :-:)-:)-(

Witajcie kochane ja dopiero teraz bo nie dawno wróciliśmy z usg połówkowego wszystko jest dobrze , opisałam na wątku wizyt u lekarza. I na 100% będzie dziewczynka:-):-):-).kochane życzę wam kolorowych snów jutro się odezwę bo jestem naprawdę zmęczona.

witam się w wigili Wigilii :)
obejrzałam te Wasze ślubne fotki, piękne z Was Królewny :tak:
dodałam tez swoje zdjęcia :-D
jak tam przed świętami dziewczynki? zaganiane?
ja mam ogólnie przerąbane bo czekałam cały rok aż mężulek dostanie urlop i dostał dopiero teraz, ale rozlożyło go jakieś choróbsko, temperatura nie dochodzi do 39 ale wiadomo, że w jego odczuciu to już jest tragedia, z chłopami gorzej niż z dziećmi
no i tak latam między nim z herbatkami, kanapeczkami i przysługami typu "zapal mi światło", "zamknij drzwi", a Hanią, z która trzeba oglądać bajki, potem czytać książeczki a potem budować domek, czyli to co robiłam przez ostatni rok i liczyłam, że na urlopie męża odpocznę
no i masz tu babo ciężarna placek!!!!!

Dziewczynki, ja nie mam czasu ostatnio na regularny udział w życiu forum, ale cieszę się, że z Wami wszystko ok.

Pewno nie uda mi się już zaglądnąć przed świętami, zatem:

W imieniu moim i 820 gram mojego szczęścia (wyniki z wczorajszego USG ;-)) życzę Wam cudownych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Spędźcie je radośnie w gronie swoich najbliższych, ukochanych osób. A Wasze dzieciątka niech będą grzeczne i zdrowe.

Witam wszystkie brzuszki!!!
jestem wykończona po wczorajszym maratonie prezentowym nogi mam całe obolałe no ale całe szczęście prezenty kupione z wyjątkiem jednego bo nie mogłam go przy M kupić więc jeszcze dzisiaj będę musiała to załatwić. Na dzisiaj zostało nam jeszcze
1. Ubranie choinki
2. Zrobienie sałatki
3. Zapakowanie prezentów
4. Odwiedzenie chrześnicy M
5. Doprowadzenie mieszkania do stanu świątecznego
6. Położenie się na kanapie z nogami zadartymi do góry i sapanie, że zaraz umrę
i to chyba na tyle z mojej listy zadań bojowych na dzisiaj!;-)
kwiatuszek.pregnet gratuluję synka:-) ja z tej listy wybrałabym Mateuszka
karola gratuluje córeczki grono panienek nam się powiększa
aniez dużo zdrówka dla babci życzę
kamisia1101 ja te pościelki średnio raz w tygodniu oglądam i nie mogę się zdecydować jaką chcę:rofl2: poprostu szok ile tego jest

dzien dobry:-)

a mialam sie dzisiaj wyspac, no ale nic sie samo nie zrobi. wczoraj hiphip hurra ubralam swoja piekna choineczke- no i w sypialni zamieszkalo różowo fioletowo złote cudenko:-D:-D:-D oczywisnie nie obylo sie bez perypetii w postaci uciekajacego kota z łancuchem w paszczy ( czasami mamy wrazenie ze jemu sie wydaje, ze jest psem;-)), na 1,4 m choinki ubralam 400 lampek - z tym ze zapomnialam sprawdzić czy działaja przed załozeniem... no i sie okazało, ze cos nie działa i sie prawie poryczalam, bo mi koncepcja siadła:szok: zmacałam wszytkie 400 pkt świetlnych i zadziałało:-D:-D:-D:-D:-D

choc mi własnie znowu białe lampki szlag trafił... tak to juz chyba musi byc:tak:

a po wczorajszym i przedwczorajszym lataniu dzisiaj w nocy myslałam, ze mi wszystko od pupy w dół odpadni...:eek: (znowu sie zapaliły:-)) i ledwo wstalam siusiu - jak kobita po 80 w połskłonie przy wsparciu ściany oprózniłam swój pecherz. rano doszłam do wniosku, ze czas przystopowac, bo brzuszek tez mi w nocy mocno stwardniał i lezalam jak trusia, zeby tylko poczuc ruchy dzidzi. margolcia po kilku chwilach sie obudzila i zaczela swoje tany tany, a ja spokojna usnelam. no i rano K. mnie nie budzil, dopiero przed wyjsciem przyszedł na tulaki. no i mowie o tym, ze musze zwolnic, on ze ok i caly dzien mam odpoczywac po czym sciagnal mi z wysokiej szafy maszynke do rozdrabiania pieczarek i mieszalnice do ciasta:-D

hehe no to ide do kuchni, bo makowiec na mnie czeka:tak::-D:tak::-D:tak:

acha:-)

dziekuje za wszytkie pochwały pod moim adresem:-D hehe staram sie jak moge nikogo ne zawiesc:-D i mam nadzieje ze uda nam sie kiedys spotkac i pogargulić sie na żywo:-D;-):-D

reklama
witam mamuśki:-)
Nie czytam co u Was -bo zaraz muszę uciekać
ale jako że już mnie nie będzie przed świętami -może jeszcze na chwilkę wieczorem zdać relacje z wizyty u gina -to

Życzę Wam spokojnych i wesołych świat
Radosnych chwil spędzonych w gronie najbliższych
Życzę grzecznych dzieciaczków
beztroskiego noszenia brzuszka do kwietnia
Życzę miłości i radości w każdym kolejnym dniu
i aby ten klimat świat panował cały kolejny rok

PS na tvp 2 własnie bedzie -czy ciężarne mogą jeść wszystko z wigilijnego stołu:-p polecam zeby później nie chorować i zeby nie bolały brzuszki:tak:

Do góry