reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aga - wcale sie nie dziwie , ze Twoj Pati tak zwariowal na widok sniegu. Jak wczoraj zaczelo padac - Ł co 10 minut do okna latal i mi relacjonowal : ciagle pada, auto zasypane... Potem wzial psa na ogrodek i oboje biegali cieszac sie jak 4latki! A rano - pierwsze co sprawdzal przez okno, czy nadal snieg jest :-D:-D:-D

reklama
ależ ja Cię doskonale rozumiem, pierwsza ciaza to było coś, a teraz tu mnie boli, tam mnie szczyka, a za małym się trzeba nabiegać:-) ale pocieszam się że mniej jak 4 mce i dzidzia bedzie z 2 strony i moze bedzie troche latwiej...

:)

Może i łatwiej bez brzucha ale napewno będziemy bardziej niewyspane i zaczniemy się wymieniać nazwami kremów na opuchniete powieki:-D

Ilonka powiedz mi jeszcze kochana czy ty leżałas za pierwszm razem w szpitalu czy skurcze już zaczęły się w domu??kiedy ci wogóle wyszło że masz za krótką tą szyjkę??i co miałaś z tym czopem??Przepraszam że pytam i tym sposobem przypominam ci o tym ale nie mam nawet kogo zapytac o taim przypadku.
Napisz prosze jak to u ciebie wyglądało.

WESOLA nie wiem dokladnie o co Ci chodzi czy o pierwsza ciaze czy teraz..
bo jesli o tamta ciaze to ja nie mialam skurczy w poprzedniej ciazy az do samego porodu.Szyjka w 20 tyg zaczela sie otwierac wewnatrz.W 22 odszedl czop i wody potem jakos 3 dni po tym zaczelam miec twardnienie brzuch i stawianie sie macicy a w 23 urodzilam naturalnie.

Teraz natomiast od poczatku 4 miesiaca juz mnie bolalo podbrzusze i plecy.
W 5 juz mialam stawianie sie brzucha ale w szpitalu je zachamowano.W 24 zaczela sie otwierac od wewnatrz szyjka ponownie.W 25 zalozono mi szew.
Teraz po szwie zaczely sie znow skurcze ale biore fenoterol, pomaga ale nie do konca.

cześć dziewczyny...
od rana gdy tylko piotrek do pracy się szykował byłam jakaś nabuzowana...pokłóciliśmy się na dobry dzień...i jak wyszedł postanowiłam zabrac się za sprzątanie...i dopiero teraz skończyłam...resztę zostawiam jemu...a co tam!!!!!!!jestem tak zmęczona,że dosłownie na podłodze usiadłam i dyszę.

ilonka, z 26 tygodnia ciesze sie razem z tobą...ciut bezpieczniej już,coooo nie?;-):tak:ja jeszcze musze poczekać.jutro zaczyna się 23 dopiero...:wściekła/y:

reklama
Waniliowa - to teraz do konca dnia blogie lenistwo :tak: Nalezy Ci sie!

Szkoda, ze juz jutro poniedzialek, i znow do pracy. Pocieszam sie , ze tylko 3 dni pracy i potem dopiero w przyszlym roku :-D:-D:-D

Do góry