reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam was dziewczynki.Prosze was powiedzcie mi co to moze byc.Od wczoraj bol imnie strasznie w prawym boku tak bardzo na dole,a bardziej to tak kluje.Przeczytalam juz wszystko winternecie i troche za duzo tych boli.Czy ktoras tak miala???Najbardziej mnie boli jak wstaje.
Nie wie troszke sie martwie ale moze przejdzie
mnie tez tak czesto boli bardziej kluje tylko ze w lewym boku, ja zrzucam to na jelito, mysle ze to jelito mnie tak boli, pytalam moja gin juz 100 razy i to nie ma nic wspolnego z dzidzia, z dzidzia jest wszystko ok, moja gin mowi ze to wiezadla rosciagajacej sie macicy mnie bola, ale ja i tak mysle ze to cos z jelitem - szczegolnie jak sie duzo najem to mnie boli, a jak pojde na kibelek to troche ulga:sorry:

reklama
Dziewczynki ja tylko na chwilkę dziś...

KICI- 100 LAT NA WSPÓLNEJ MAŁŻEŃSKIEJ DRODZE ŻYCIA!!! DUŻO MIŁOŚCI!!!:-):-):-):-):-)

KATKIK
- GRATULACJE Z OKAZJI 10 ROCZNICY!!! SUPER! OBY TAK DALEJ! RÓWNIEŻ DUUUŻO MIŁOŚCI!!!:-):-):-):-):-)

Ilonka, Wesoła- 3mam mocno kciuki!!! musi być dobrze! A u nas w Krakowie faktycznie neonatologia na Kopernika jest najlepsza! Napewno pomogą!:tak:

Dla reszty Brzuszków buziaczki i miłego wieczoru :tak:

U mnie niestety bez zmian...dalej dziwna wysypka sie pojawia i ten obrzęk w gardle, więc musiałąm wziąć ten silny lek :-:)-:)-( Boże, żeby to się tylko szybko skończyło i nie miało wpływu na Maleńką...:-(

Idą moje ukochane Święta a ja przez to w ogóle kompletnie nie mam nastroju...:-( a jestem normalnie wyjątkowo wesołą osóbką... Cóż..jutro ubieramy chyba Choinkę z Mężusiem to może poprawi mi sie humorek i "poczuję" święta ;-)

My mamy romantyczny weekend z Ł. Bardzo romantyczny.
Dzis swietujemy 10 lat razem, jutro pierwsza rocznice slubu:tak::tak::tak::tak:

Wszystkiego najlepszego fajne te 10 latek :) okrągła data.
to jak już takie żale i bóle i objawy to ja Wam zdradze swój "sekret", tylko się nie śmiejcie, nie mówiłam o tym nikomu bo się wstydze...:no: ale od kilku dni mam takie dziwne coś...śwędzą mnie sutki i nie wiem dlaczego tak się dzieje :crazy: i do tego leci z nich taka tłusta, lepka wydzielina biała... się martwie strasznie bo nie wiem o się dzieje :confused2: :confused2:

Jak dziewczyny pisały nie masz się czym marwtić to mleczko tylko:-D

A ja byłam w saturnie na zakupach i w HM ale ludzisków dziś ale jakoś nie bardzo się nam chciało siedziec w domu a na długie spacery za zimo więc co nam zostało jak nie zakupy .. Poganiałam troszkę za małym i potem mnie brzucho bolał przez jakiś czas . NIby się dobrze czuje ale jakoś gorsza dla mnie ta druga ciąża . Chyba trzeba kupić nospe na wszelki wypadek której poprzednio nigdy brać nie musiałam . Ale cóż taki live;-) Jednym słowem czuję się jak stara baba:-D

No to i ja powiem DZIEŃ DOBRY KWIETNIÓWECZKI!!!:-)

Życzę miłej niedzieli i uciekam do Mężusia bo będziemy ubierać choinkę :-D może zapomne o tej dziwnej alergii jak spędzę miło dzień ;-)

Buziaki Mamusie!:-)

to i ja się ładnie przywitam
Dzień Dobry :-)
Noc minęła nam jak wiele poprzednich tzn.od 3 z prawego na lewy bok i odwrotnie i za nic nie mogłam zasnąć , także Ba nie jesteś sama :tak:Zasnęłam około 6 i pospaliśmy do 8.30.
A rano.....śnieg ---wiadomo to tylko pyłek snieżny ale Młody zachowuję się niekiedy tak jakby mieszkał tutaj oddawna i ;-Mamo , Tato zobaczcie :-D
Szanowny znowu w pracy a my z Pati musimy sobie jakoś dzień zorganizować :tak:

Witam dziewuszki...

A ja znowu mialam jakis nerwowy poranek... buuu... robie sie jakas zgredziala z dnia na dzien. Zjadłam sniadanko... no dobra zwazajac na ilosc to SNIADANIE ogromniaste i leze teraz sobie w łóżeczku.

WESOŁA i ILONKA - zycze powrotu do zdrowia. Ja rowniez naleze do tych ktore biora fenoterol i isoptin w liczbie 4 na dobe. Do tego zelazo i magnez. W poniedzialek mam wizyte i wypytam gina co i jak, bo jak widze przelewek nie ma. Ja nawet nei wiem jaka długosc ma moja szyjka bo nie poinformowal mnie o tym, a ja klempa nawet nie spytalam. Takze jutro zadam mu mnostwo pytan i o ten szew równiez zapytam, gdyz jestem w strachu. Mam leżec minimum 6 godzin, ale roznie z tym bywa. Oczywiscie nie dzwigam, nie przemeczam sie, ale po domciu dreptam powolutku.
Wesoła- tak apropos Kiedys mieszkalam stosunkowo blisko Oświecimia, a teraz bliżej Pszczyny.

Pozdrawiam wszytskie ranne ptaszki, ja rowniez do nich sie zaliczam, gdyz maluszek dawal czadu w nocy... Wiercilam siejak szalona, a teraz ziewam co minutke!!

Pozdrawiam buziaki

reklama
Czesc Brzuchatki!!!
My tez srednia noc, Mala ostatnio bardzo ruchliwa sie zrobila. Z tym, ze ja to nie czuje zadnych kopniakow ani ucisniec na wnetrza - albo ja nieczula jestem, albo ten moj Smerfus taki kochanyu i mamusie oszczedza. Za to w druga strone-tak ze moge ja poczuc z zewnatrz- kopie, przesuwa, dotyka, czka ile tylko sie da...

My dzis pobodka przed 8 ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wojkowi z Niemiec sie zachcialo pogadac z Ł. Jak mnie wkurza taka ignorancja drugiej osoby! Nie dosc , ze weekend, i wiadomo , ze kazdy chce pospac, to u nas jest godzina do tylu w porownaniu z Polska czy Niemcami, a wszyscy stale to ignoruja!

Milego dnia babeczki. My mamy ziiiime na calego - zimno i bialo!

PS. Czekam na jajeczniczke na poledwicy. Specjalnosc Ł. Mmmmnnnnniiiiaaammmm.........

Do góry