reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Gratulacje Katik :-):-) i oczywiście GRATULACJE również dla Ł.:-):-)
wiesz ,że po tylu latach to jak brat i siostra :-D:-D
Oskary dla obojga, ze ze soba wytrzymujemy :-D:-D

Poza tym to juz byla druga noc jak mnie co chwile budzily skurcze lydek - a juz mialam nadzieje, ze ta atrakcja przejdzie mi kolo nosa.

No i wrocila sikawka :( Tez tak macie?
Ja od kilku nocy wybudzam sie doslownie w ostatniej sekundzie przed skurczem, podciagam palce, i zdazam ;-)
A z sikaniem to w ciagu dnia jest gorzej, noc czasem raz, czasem wogole...

reklama
Katik 100 lat
kwiaty.gif

gratuluje pokaźnego stażu :-)

kochane ja tylko na chwilę, od kilku dni męcze sie z bólami pod prawą piersią, nieraz jak wezmę za mocno oddech, nieraz jak wstaję, teraz to mnie tez kuje jak siedze, nie cały czas ale co jakis czas, niekiedy jest tak mocny ból, jakby ktoś zrobił mi dziure na zewnatrz, czy któras z was tez to ma? W tym miejscu jak sie nie myle jest przepona, ale za wczesnie by mnie tam tak bolało, choc juz sama nie wiem co mysleć

ticker.php

kochane ja tylko na chwilę, od kilku dni męcze sie z bólami pod prawą piersią, nieraz jak wezmę za mocno oddech, nieraz jak wstaję, teraz to mnie tez kuje jak siedze, nie cały czas ale co jakis czas, niekiedy jest tak mocny ból, jakby ktoś zrobił mi dziure na zewnatrz, czy któras z was tez to ma? W tym miejscu jak sie nie myle jest przepona, ale za wczesnie by mnie tam tak bolało, choc juz sama nie wiem co mysleć

mam dokładnie to samo:tak::tak: ból jest okropny a najbardziej jak siedzę nie wyprostowana , tylko lekko zgięta do przodu to po 10 minutach boli jak chol...:wściekła/y:
i dokładnie pod prawą piersią :tak::tak:

Forget ja leżę w oświęcimiu bo wiadomo, że nie wiedziałam że to będzie tak poważnie więc pojechałam do oświęcimia. Zobaczymy co będzie dalej, jak nic ciekawego nie usłyszę to jadę do krakowa do uniwersyteckiego. Wiem że to jest najlepszy szpital pod tym wzlędem bo żona męża brata tam leżała 4 miesiące.

to jak już takie żale i bóle i objawy to ja Wam zdradze swój "sekret", tylko się nie śmiejcie, nie mówiłam o tym nikomu bo się wstydze...:no: ale od kilku dni mam takie dziwne coś...śwędzą mnie sutki i nie wiem dlaczego tak się dzieje :crazy: i do tego leci z nich taka tłusta, lepka wydzielina biała... się martwie strasznie bo nie wiem o się dzieje :confused2: :confused2:

Paulka spójrz na mojego dzisiejszego posta na wątku kwietniówki u lekarza:-)

Ja dzisiaj w nocy zalałam prawie pół łóżka a to co wycieka to siara mamusiu jest to biała półprzeźroczysta wydzielina do tego lepka

dzięki aga002 , wiem ze nie jestem jedyna, bo sie troszke przeraziłam, bede w poniedziałek w szkole rodzenia, to sie podpytam, czemu tak sie dzieje, jak bede cos wiedziała dam zanć

ticker.php

witam dziewczynki, tak jak zapowiadałam trochę mnie nie było, bo byłam u teściów, widzę, że trochę się tu wydarzyło,

• Wesoła wszystko będzie dobrze, nie ma innej pcji
  • jestesaniolkiem a jednak wróciłaś :) super!!! i widzę że dziewczynka!!!! wow jaka zmiana gratulacje
  • kici- sto lat na nowej drodze życia!!!!

reklama
Witam was dziewczynki.Prosze was powiedzcie mi co to moze byc.Od wczoraj bol imnie strasznie w prawym boku tak bardzo na dole,a bardziej to tak kluje.Przeczytalam juz wszystko winternecie i troche za duzo tych boli.Czy ktoras tak miala???Najbardziej mnie boli jak wstaje.
Nie wie troszke sie martwie ale moze przejdzie

Do góry