reklama
ja nie wiem,bo my M jeszcze sie nie kochalismy od kiedy wiemy,ze jest fasolka jakos tak,ja ciagle sie zle czuje,a M troche sie obawia,bo w ostatniej ciazy plamienie sie wlasnie zaczlo po wspolzyciu i jakos tak mam teraz miezane uczucia chociaz moj gin mowi ze nie ma przeszkod tylko mamy za bardzo nie szalec,no i jak bole podbrzusza to tez nie ale na szczescie na razie ich nie mam
Nie kochaliscie sie jeszcze? Niezli jestescie
Kiedy dokladnie zaczelo sie plamienie w poprzedniej ciazy? :-(
Kurcze, większośc z was albo jest zmęczona, albo piersi bolą, albo mdłości, tylko ja jestem jakaś taka wogóle bezobjawowa... Ale czy wszystko dobrze okaże się dzisiaj na usg:-)
Nic tylko pozazdroscic
Netula
Aktywna w BB
olapolap my tez sie nie przytulalismy od momentu jak sie dowiedzialamz e ejstem w ciazy. Ale u mnie lekarz zakazal. Plamilam, bylam 10 dni w szpitalu....I jest duzy strach...I nie szybko sie zapowiada by lkarz pozwolil.Ale moj polowek jest cierpliwy i nawet nie jeknie
Justys84
Fanka BB :)
ach w ostatniej ciazy to mialam od samego poczatku jakies niezgodnosci mialam innego lekarza niz teraz i troche zaluje,no ale czasu cofnac nie idzie,a co do plamien to mi sie zaczely w czwartym -piatym tygodniu w sumie nie wiem,bo kazdy lekarz mowil co innego w szpitalu tez co innego,a poronienie nastapilo w 5-6 tygodniu po 6 dniach plamien,raz gin widzial serduszko raz go nie bylo wogole i tak mialam od samego poczatku same stresy
olapolap my tez sie nie przytulalismy od momentu jak sie dowiedzialamz e ejstem w ciazy. Ale u mnie lekarz zakazal. Plamilam, bylam 10 dni w szpitalu....I jest duzy strach...I nie szybko sie zapowiada by lkarz pozwolil.Ale moj polowek jest cierpliwy i nawet nie jeknie
No tak, skoro plamilas to rozumiem... Ja na razie nie plamie, ale ten bol mnie zaniepokoil...
ach w ostatniej ciazy to mialam od samego poczatku jakies niezgodnosci mialam innego lekarza niz teraz i troche zaluje,no ale czasu cofnac nie idzie,a co do plamien to mi sie zaczely w czwartym -piatym tygodniu w sumie nie wiem,bo kazdy lekarz mowil co innego w szpitalu tez co innego,a poronienie nastapilo w 5-6 tygodniu po 6 dniach plamien,raz gin widzial serduszko raz go nie bylo wogole i tak mialam od samego poczatku same stresy
Przykro mi :-(
hej ja w pierwszej ciazy przez pół roku mieszkałam z tesciami, nie zazdroszcze , co do wyników to ja oddawałam je zawsze przy nastepnej wizycie chyba ze lekarz zaleci inaczej, qwtedy napewno by powiedział o tym, podrawiam
tak mi sie wydawalo, ale nie mialam pewnosci. dzieki :-)
jutro, albo piatek pojde do laboratorium... nie cierpie pobierania krwi brrr ale czego sie nie zrobi dla dzidzi...a to dopiero poczatek :-)
tak mi sie wydawalo, ale nie mialam pewnosci. dzieki :-)
jutro, albo piatek pojde do laboratorium... nie cierpie pobierania krwi brrr ale czego sie nie zrobi dla dzidzi...a to dopiero poczatek :-)
Oj jesli zaszlas naturalnie, to rzeczywiscie dla Ciebie dopiero poczatek pobran krwi
Ilona1985
Fanka BB :)
Witam dziewuszki...Ja juz po badanich..
Najpierw mialam Usg razem z biciem serduszka...Rytmicznie puka jak dzwon.Bejbi zwiekszylo sie od piatkowej wizyty dokladnie o 5 dni czyli prawidlowo...Fasolinka a juz 8.8 cm...Jeszcznie nie ma centymetra a mamusie meczy oj meczy, potem mialam wywiad z pielegniarka-polozno, wypytywala sie o mnostwo rzeczy, potrwalo to chyba z 40 minut albo i lepiej...Dostalam teke a w niej wiele potrzebych ulotek, ksiazeczek itp.Zaczynamy od 59....a w poprzedniej ciazy od 55...czas robi swoje...heheheheheh
Potem mialam pobieranie krwi na:
grupe krwi
tarczyce
Hiv
rozyczke
jakies na nerki ale nie wiem dokladnie jak to po polsku sie nazywa
wiadomo ogolnie morfologia
i cos tam jeszcze bylo ale nie pamietam....
A jak u nas w Polsce jest, opisujcie azebym miala porowanie czy nie jestem do tylu ze wszystkim...
Cyce bola tylko przy dotyku...głod doskwiera co 30 min.....Ogolnie zbladlam i wygladam jak bulwa od ziemniaka...
Najpierw mialam Usg razem z biciem serduszka...Rytmicznie puka jak dzwon.Bejbi zwiekszylo sie od piatkowej wizyty dokladnie o 5 dni czyli prawidlowo...Fasolinka a juz 8.8 cm...Jeszcznie nie ma centymetra a mamusie meczy oj meczy, potem mialam wywiad z pielegniarka-polozno, wypytywala sie o mnostwo rzeczy, potrwalo to chyba z 40 minut albo i lepiej...Dostalam teke a w niej wiele potrzebych ulotek, ksiazeczek itp.Zaczynamy od 59....a w poprzedniej ciazy od 55...czas robi swoje...heheheheheh
Potem mialam pobieranie krwi na:
grupe krwi
tarczyce
Hiv
rozyczke
jakies na nerki ale nie wiem dokladnie jak to po polsku sie nazywa
wiadomo ogolnie morfologia
i cos tam jeszcze bylo ale nie pamietam....
A jak u nas w Polsce jest, opisujcie azebym miala porowanie czy nie jestem do tylu ze wszystkim...
Cyce bola tylko przy dotyku...głod doskwiera co 30 min.....Ogolnie zbladlam i wygladam jak bulwa od ziemniaka...
reklama
mycha-30
Początkująca
Witamja już po drzemce kurna zasypiam na stojąco ograniczam picie kawy dziś rano nie piłam i może dlatego...w poprzednich ciążach skakałam a teraz się strasznie męczę nawet przy gotowaniu..coś czuję,że fasolka da mi nieźle po kościach:-)..