Cześc dziewczęta, powiedzcie mi jak ja mam odpisac do konkretnej osoby z forum???
To zalezy czy chcesz wyslac prywatna wiadomosc (wtedy kolo posta danej osoby kliknij na jej nazwe uzytkownika i wybierz 'Wyślij prywatną wiadomość (PM) do użytkownika xxx'), czy chcesz ja zacytowac - wtedy kliknij na [+] ktory jest pod postem - w ten sposob mozesz klikac na kilka postow i na koniec klikajac Odpowiedz (na dole strony - to pewnie zwykle robisz) odpowiedziec na wszystkie razem tak jak ja robie w tym poscie
Miloscia do Meksyku palam od wielu lat, a to chyba za sprawa Zorro;-).
Kilka lat temu przylecialam na wakacje i juz tak mi zostalo. Nieco nowsza miloscia jest moj cudowny maz. No i w koncu, po kilkuletnich poszukiwaniach, odnalazlam dom i swiety spokuj:-).
Meksyk jest niebywaly. To nie jest miejsce, ktore mozna lubic. Meksyk sie kocha lub nienawidzi. Wszystko tutaj jest na swoj sposob dziwne i zupelnie inne od europejskiego. To moj raj i pomimo, ze bywa ciezko, nie zamienilabym go na zaden inny. Tu gdzie mieszkam nie jest wcale tak goraco i teskno mi do wschodniego wybrzeza i tamtejszych tropikow.
Czym sie tam zajmujesz? Jak Cie tam przyjeli ludzie? Prosze, napisz cos wiecej, strasznie to fascynujace