reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Cześc dziewczęta, powiedzcie mi jak ja mam odpisac do konkretnej osoby z forum???

To zalezy czy chcesz wyslac prywatna wiadomosc (wtedy kolo posta danej osoby kliknij na jej nazwe uzytkownika i wybierz 'Wyślij prywatną wiadomość (PM) do użytkownika xxx'), czy chcesz ja zacytowac - wtedy kliknij na [+] ktory jest pod postem - w ten sposob mozesz klikac na kilka postow i na koniec klikajac Odpowiedz (na dole strony - to pewnie zwykle robisz) odpowiedziec na wszystkie razem tak jak ja robie w tym poscie
:tak:

Miloscia do Meksyku palam od wielu lat, a to chyba za sprawa Zorro;-).
Kilka lat temu przylecialam na wakacje i juz tak mi zostalo. Nieco nowsza miloscia jest moj cudowny maz. No i w koncu, po kilkuletnich poszukiwaniach, odnalazlam dom i swiety spokuj:-).
Meksyk jest niebywaly. To nie jest miejsce, ktore mozna lubic. Meksyk sie kocha lub nienawidzi. Wszystko tutaj jest na swoj sposob dziwne i zupelnie inne od europejskiego. To moj raj i pomimo, ze bywa ciezko, nie zamienilabym go na zaden inny. Tu gdzie mieszkam nie jest wcale tak goraco i teskno mi do wschodniego wybrzeza i tamtejszych tropikow.

Czym sie tam zajmujesz? Jak Cie tam przyjeli ludzie? Prosze, napisz cos wiecej, strasznie to fascynujace
:tak::-D

reklama
XXXIzaXXX witam cię:-)co słychac??wyszłas już ze szpitala??u mnie jak narazie wszystko wporządku, od kiedy wyszłam nie miałam żadnych plamień, najbliższa wizyta u gin.24.08, zobaczymy jak serduszko:-)odezwij się, pozdrawiam

Tak, wyszłam :) Wczoraj dopiero.. Ale przeżyłam jakoś :):):) hehe. Myślałam że umrę tam z nudów. Życzę powodzenia na badankach :) Mój dzidziuś na poniedziałkowej kontroli miał już 5 cm :) Czuję się już dobrze :) ale lekarz powiedział że w każdej chwili znów mogę wrócić do szpitala ;/ Pozdrawiam :*

Dokładnie,jedź od razu do szpitala lub gin, z plamieniem nie ma żartów, sama to przeżyłam:-(
Od wyjścia ze szpitala minęło 9 dni i jak na razie nie mam żadnych plamień ale za każdym razem jak idę do ubikacji to się boję:-(

Dziewczynki czy Wy tez macie problem z trawieniem? Bol zoladka, watroby?

najgorzej czuje sie wieczorem... jakbym od godz 18 cyklicznie zaczynała cierpiec na bardzo niefajną niestrawność:dry:

nudnosci troche zelżały, ale to pewniw dzieki tabletkom no i zaczyna mi sie strasznie nudzic na zwolnieniu....:-(...

pozdrawiam

miłego dnia

Witam...byłam dziś na coombsie wynik popołudniu..odebrałam dziś wyniki z krwi i moczu i mam WBC 9,11 K/ul Erytrocyty 5-8 świeże i wyługowane oraz bakterie w moczu d.liczne w p.w no i martwię się że coś nie tak:(

reklama
Do góry