reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Cześc dziewczęta, powiedzcie mi jak ja mam odpisac do konkretnej osoby z forum???

To zalezy czy chcesz wyslac prywatna wiadomosc (wtedy kolo posta danej osoby kliknij na jej nazwe uzytkownika i wybierz 'Wyślij prywatną wiadomość (PM) do użytkownika xxx'), czy chcesz ja zacytowac - wtedy kliknij na [+] ktory jest pod postem - w ten sposob mozesz klikac na kilka postow i na koniec klikajac Odpowiedz (na dole strony - to pewnie zwykle robisz) odpowiedziec na wszystkie razem tak jak ja robie w tym poscie
:tak:

Miloscia do Meksyku palam od wielu lat, a to chyba za sprawa Zorro;-).
Kilka lat temu przylecialam na wakacje i juz tak mi zostalo. Nieco nowsza miloscia jest moj cudowny maz. No i w koncu, po kilkuletnich poszukiwaniach, odnalazlam dom i swiety spokuj:-).
Meksyk jest niebywaly. To nie jest miejsce, ktore mozna lubic. Meksyk sie kocha lub nienawidzi. Wszystko tutaj jest na swoj sposob dziwne i zupelnie inne od europejskiego. To moj raj i pomimo, ze bywa ciezko, nie zamienilabym go na zaden inny. Tu gdzie mieszkam nie jest wcale tak goraco i teskno mi do wschodniego wybrzeza i tamtejszych tropikow.

Czym sie tam zajmujesz? Jak Cie tam przyjeli ludzie? Prosze, napisz cos wiecej, strasznie to fascynujace
:tak::-D

reklama
XXXIzaXXX witam cię:-)co słychac??wyszłas już ze szpitala??u mnie jak narazie wszystko wporządku, od kiedy wyszłam nie miałam żadnych plamień, najbliższa wizyta u gin.24.08, zobaczymy jak serduszko:-)odezwij się, pozdrawiam

Tak, wyszłam :) Wczoraj dopiero.. Ale przeżyłam jakoś :):):) hehe. Myślałam że umrę tam z nudów. Życzę powodzenia na badankach :) Mój dzidziuś na poniedziałkowej kontroli miał już 5 cm :) Czuję się już dobrze :) ale lekarz powiedział że w każdej chwili znów mogę wrócić do szpitala ;/ Pozdrawiam :*

Dokładnie,jedź od razu do szpitala lub gin, z plamieniem nie ma żartów, sama to przeżyłam:-(
Od wyjścia ze szpitala minęło 9 dni i jak na razie nie mam żadnych plamień ale za każdym razem jak idę do ubikacji to się boję:-(

Dziewczynki czy Wy tez macie problem z trawieniem? Bol zoladka, watroby?

najgorzej czuje sie wieczorem... jakbym od godz 18 cyklicznie zaczynała cierpiec na bardzo niefajną niestrawność:dry:

nudnosci troche zelżały, ale to pewniw dzieki tabletkom no i zaczyna mi sie strasznie nudzic na zwolnieniu....:-(...

pozdrawiam

miłego dnia

Witam...byłam dziś na coombsie wynik popołudniu..odebrałam dziś wyniki z krwi i moczu i mam WBC 9,11 K/ul Erytrocyty 5-8 świeże i wyługowane oraz bakterie w moczu d.liczne w p.w no i martwię się że coś nie tak:(

reklama
Do góry