Dzisiejszy dzień był lżejszy niż wczorajszy choć wypad do toalety zaliczyłam ale to tylko strachy na lachy były
i zjadłam tyle ostrych rzeczy że boję się o swoją wątrobę;-)
Katik no produkcja jest tutaj niemiłosiernie wielka -jak się po pracy wpada to trudno nadążyć
napad humorków jest naszym przywilejem -ja też napadłam na gościa w pracy jak lwica a on biedny omija mnie teraz z daleka
Olu staram się odpędzić szare myśli bo to nie jest czas na zamartwianie się i tracenie czasu na smuty i strachy -mam nadzieję że do mnie dołączysz i razem będzie nam łatwiej
Ilonko ja też niedawno straciłam maleństwo ale póki co miałam jedno usg podczas gdy w pierwszej ciąży do 7 tygodnia miałam ich 5
teraz czekam do 2go września:-) trzymam kciuki za badanie i Twój spokój
Ella1 ja chyba też nie mam czasu na humory -do pracy z pracy do domu i obiad no i BB a dwa fora mam do zaliczenia więc już nie mam siły na fochanie jak S z pracy wraca o 20
Ella dziękuję za optymizm
nie wolno się bać i nie wiem jak to dziewczynom wytłumaczyć
Agnes jeśli chcesz dziewczynki o życzę Ci aby Twoje marzenie o parce sie spełniło
ja zawsze marzyłam o starszym bracie więc życzę Twojej kruszynce takiego układu
Alfa a może przez to nasze zmęczenie właśnie taki stereotyp jest że marudy jesteśmy -ospali ludzie tak są chyb apostrzegani -albo gburki albo marudy
Zielona maupa zgadzam sie co do ćwiczeń a Ty kochana co po 2giej na forum robisz
gdzie Ty jesteś i która godzina u Ciebie
MagdaC właśnie w drugim trymestrze są zalecane i na aerobik forma w ciaży puszczają od 12-14tc. Po pierwsze zmęczenie po drugie czas na dobre przyklejenie i strach bo to taki wraźliwy okres
Mycha wierzę ze gimnastyka przy takich zajęciach Ci niepotrzebna
ale mam nadzieję że nie jesteś ambitna i za dużo nie sprzątasz itp? mi przyjaciółka cały czas powtarza rzeby rzucić te fora bo oszaleję za niedługo
Olapolap nie da sie przeciwstawić takiemu pawiowi co wyrywa wszystko
jeśli są dolegliwości to znaczy ze wszystko ok (choć niektóre dziewczyny ich nie mają i też jest ok). Ja tam sie cieszę z łzami w oczach że mam mdłosci
Myśle że trzeba to wiedzieć od początku -męża siostra miała - a jej mąż + i niestety leżała w szpitalu przez trochę ale brzdąc cudny i zdrowy wiec luz. Nie ma się co za wczasu martwić -spokojnie zrobić badania krwi aha i jak ty masz + a mąż - to nie jest groźne
groźna jest tylko kobieta - a mąż +. Co znaczy zdanie "na wypadek poronienia?" jeszcze raz taki zwrot w Twoich myślach a lanie spuszczę -aż mi serce zamarło jak to przeczytałam
Justys wszystko ok:-) a Ty byś była zadowolona jakbyś miała ból piersi 24h/dobę przez 9 miesięcy?
ja osobiscie bym oszalała -jeszcze zdążą Cię boleć i ciągnąć
Olalo z wynikami na następną wizytę przyjść -wszystko będzie dobrze więc po co wcześniej? ja odbieram dopiero w dzień wizyty bo po co się nakręcać?;-) Włosy Ci wypadają bo czegoś Ci brak -ja nie jadłam w pierwszej ciąży a lekarz do mnie "nie jedz jak nie chcesz -wypadną ci włosy i zęby a dziecko i tak sobie wszytsko weźmie co potrzebuje"
Witchees nieodpowiedzialne zachowanie i tyle. Mamy czas po porodzie się katować a szkoda dziecka
też znam przypadek -dieta dieta dieta -nie przytyła larwa ale dziecko ma tak olbrzymie problemy z alegią i jest słabe że co chwilę w szpitalu są
dlatego my będziemy mądrzejsze:-)
Vougue i o to chodzi żeby z uśmiechem isć na usg a że nie masz objawów tylko Ci gratulować
Netula dla dobra kruszynki wszystko więc o przytulankach pomyślicie w... lipcu 2010:-) gratuluję cierpliwości męża
xXxIzuLQaxXx witaj -niestety nie pomogę w poszukiwaniach
Oj dziewczyny mam nadzieję ze przyjdzie dzień kiedy wejdę na to forum i będą same uśmiechuy i radości. Straciłam swoje dzieciątko w 12tc, biło serduszko, widziałam jak skacze w brzuszku jak ma rączki, nózki i nosek nawet. Nie plamiłam, nic mnie nie bolało. Mam teraz się zamartwiać? Dlaczego? cieszyłam sie z mojego pierwszego maleństwa i cieszę się z drugiego!!! niech wie że jest tak samo kochane i tak samo oczekiwane. Dziękuję Bogu za każdy dzień w którym mogę cieszyć się moim szkrabem
nie ma w moim sercu strachu -jest nadzieja i wiara tak wielka że moze udzieli się każdej marudzie na tym forum.
To forum mamuś -nie kwietniowych ale obecnych. Jesteśmy mamami więc cieszmy się naszymi dziećmi
Do jutra:-)