reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witajcie dziewczynki,
Wczoraj caly dzien meczyly mnie mdlosci, a dzisiaj chyba bedzie powtorka z rozrywki... W nocy wstalam siku i tak mi sie chcialo wymiotowac, ze tego nie zrobilam chyba tylko dzieki temu, ze zmuszalam sie zeby myslec o czyms innym :baffled: Teraz tez mi sie troche chce... Meczace to strasznie :baffled:

A wlasnie, czy mowicie swoim M jak sie czujecie? Mowicie o swoich dolegliwosciach? Ja sie boje mojemu opowiadac, bo nie chce zeby myslal, ze marudze
:sorry2:

Witam mamusie, ja od wczoraj wiem ze bedziemy mieli drugiego dzidziusia, bardzo sie cieszymy bo to planowane:) termin wychodzi na 24 kwietnia wiec bede ta z ostanich niecierpliwych:-D pozdrowionka dla Was:)

Gratulacje
:tak::tak::tak:

Olapolap myślę że tak naprawdę ból może promieniować i nie do końca mozemy określić jego miejsce dlatego lepiej jak nie ma się czasu na czytanie który ból jest ok a który nie -proponuję kurs językowy:tak: leżeć to odpozywać i nie przemęczać się, nie chodzić za dużo -po prostu dać fasolce jeszcze czas zeby się dobrze przykleiła. Ale leżenie jest ok -ja tam bym chciała:-) właśnie w pierwszej trzeba się martwić bo po porodzi etrzeba dostać zastrzyk zeby na przyszłość bie było komplikacji -ale wiesz ze macie konflikt?:confused:

Dzisiaj tez troche kluje :-( Ale mniej... Dziekuje za definicje 'lezenia' :tak: Myslisz, ze trzeba sie martwic przez cala pierwsza ciaze, czy tylko na koniec? Tak czy siak wysle M na badanie grupy krwi, na wypadek poronienia...

reklama
No wróciłam z badania:)teraz zabieram się za śniadanko_Olu nie martw się tak tą grupą krwi to nie aż tak poważne to rutyna przy niezgodności krwi no nie jest jeszcze żaden konflikt tylko niezgodność grup:)głowa do góry i się nie zadręczaj.Powiem wam szczerze że w poprzednich ciążach nie miałam neta,nie czytałam tych wszystkich postów itd.i się nie martwiłam a teraz się naczytam i potem spać po nocach nie mogę:(same koszmary!!!!!

No wróciłam z badania:)teraz zabieram się za śniadanko_Olu nie martw się tak tą grupą krwi to nie aż tak poważne to rutyna przy niezgodności krwi no nie jest jeszcze żaden konflikt tylko niezgodność grup:)głowa do góry i się nie zadręczaj.Powiem wam szczerze że w poprzednich ciążach nie miałam neta,nie czytałam tych wszystkich postów itd.i się nie martwiłam a teraz się naczytam i potem spać po nocach nie mogę:(same koszmary!!!!!

Jak bylo na badaniu?? Dziekuje za uspokojenie :tak::-D Cos w tym jest, ze jak sie czlowiek naczyta to sobie wmawia Bog wie co
:-p

hej dziewczynki mnie dzis znow dopadly mdlosci:(,a wczoraj juz bylo lepiej,martwie sie tylko bo moje piersi bola tylko rano,a dzis rano prawie wogole,a tak to przy dotyku tylko,myslicie,ze wszystko ok?

hej dziewczynki mnie dzis znow dopadly mdlosci:(,a wczoraj juz bylo lepiej,martwie sie tylko bo moje piersi bola tylko rano,a dzis rano prawie wogole,a tak to przy dotyku tylko,myslicie,ze wszystko ok?

Ty sie ciesz, ze przestaly bolec, a nie narzekasz :-p Jeszcze Cie beda bolec, zobaczysz
:-p

Co do mdlosci to jesli Cie pocieszy fakt, ze nie jestes sama w cierpieniu, to pomysl, ze ja tez sie mecze. NON STOP mi sie chce wymiotowac, ale na razie sie nie daje
:-D

Kurde cosik pochrzaniłam skasowałam se odpowiedź gapa.Na badaniu ok.ale coombsa mam jutro bo dziś krwiodastwo nie czynne.Co do piersi to mnie bolą ciągle,zmieniłam stanik z koronkowego na bawełniany i lepiej.Tak ogólnie to może ze 3 razy wymiotywałam ale za to mdli mnie po każdym jedzonku no i siusiu co chwila.

dzieki olapolap za slowa otuchy:)i rade,nie wiem czemu tak sie ciagle zamartwiam,boje sie chyba dlatego ze juz jednego aniolka mam,stracilam ciaze w 5-6 tygodniu ale wtedy to mnie ciagle brzuch bolal i nie mialam zadnych objawow teraz jest inaczej i mam wielka nadzieje,ze wszystko bedzie ok!

Kurde cosik pochrzaniłam skasowałam se odpowiedź gapa.Na badaniu ok.ale coombsa mam jutro bo dziś krwiodastwo nie czynne.Co do piersi to mnie bolą ciągle,zmieniłam stanik z koronkowego na bawełniany i lepiej.Tak ogólnie to może ze 3 razy wymiotywałam ale za to mdli mnie po każdym jedzonku no i siusiu co chwila.

W takim razie trzymam kciuki za jutro :tak: Mnie piersi bola jak wstaje rano, brr co za bol, az je musze trzymac jak ide siusiu :-D No i sutki bola przy dotyku... Uh wymiotowalas... Starasz sie temu przeciwstawiac? U mnie tez siusiu co chwila - wczoraj na godzine wyszlismy z M z domu i musielismy pedzic z powrotem, bo myslalam, ze sie posikam w samochodzie
:szok::-D

dzieki olapolap za slowa otuchy:)i rade,nie wiem czemu tak sie ciagle zamartwiam,boje sie chyba dlatego ze juz jednego aniolka mam,stracilam ciaze w 5-6 tygodniu ale wtedy to mnie ciagle brzuch bolal i nie mialam zadnych objawow teraz jest inaczej i mam wielka nadzieje,ze wszystko bedzie ok!

Bedzie dobrze, MUSI byc :tak: Ja tez mam rozne obawy, najbardziej boje sie pierwszego usg - dopiero 28.08 (nastepny piatek)... Boje sie, ze nie bedzie serduszka
:no:

reklama
I znowu się nakręcasz będzie ok ja byłam na usg w poniedziałek i widziałam serducho super sprawa a teraz też się boję i sama nie wiem czemu,następna wizyta 10.09 a już nie mogę się doczekać,mam mieć znowu usg dostanę fotkę z opisem....

Do góry