reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witajcie dziewczynki,
Wczoraj caly dzien meczyly mnie mdlosci, a dzisiaj chyba bedzie powtorka z rozrywki... W nocy wstalam siku i tak mi sie chcialo wymiotowac, ze tego nie zrobilam chyba tylko dzieki temu, ze zmuszalam sie zeby myslec o czyms innym :baffled: Teraz tez mi sie troche chce... Meczace to strasznie :baffled:

A wlasnie, czy mowicie swoim M jak sie czujecie? Mowicie o swoich dolegliwosciach? Ja sie boje mojemu opowiadac, bo nie chce zeby myslal, ze marudze
:sorry2:

Witam mamusie, ja od wczoraj wiem ze bedziemy mieli drugiego dzidziusia, bardzo sie cieszymy bo to planowane:) termin wychodzi na 24 kwietnia wiec bede ta z ostanich niecierpliwych:-D pozdrowionka dla Was:)

Gratulacje
:tak::tak::tak:

Olapolap myślę że tak naprawdę ból może promieniować i nie do końca mozemy określić jego miejsce dlatego lepiej jak nie ma się czasu na czytanie który ból jest ok a który nie -proponuję kurs językowy:tak: leżeć to odpozywać i nie przemęczać się, nie chodzić za dużo -po prostu dać fasolce jeszcze czas zeby się dobrze przykleiła. Ale leżenie jest ok -ja tam bym chciała:-) właśnie w pierwszej trzeba się martwić bo po porodzi etrzeba dostać zastrzyk zeby na przyszłość bie było komplikacji -ale wiesz ze macie konflikt?:confused:

Dzisiaj tez troche kluje :-( Ale mniej... Dziekuje za definicje 'lezenia' :tak: Myslisz, ze trzeba sie martwic przez cala pierwsza ciaze, czy tylko na koniec? Tak czy siak wysle M na badanie grupy krwi, na wypadek poronienia...

reklama
No wróciłam z badania:)teraz zabieram się za śniadanko_Olu nie martw się tak tą grupą krwi to nie aż tak poważne to rutyna przy niezgodności krwi no nie jest jeszcze żaden konflikt tylko niezgodność grup:)głowa do góry i się nie zadręczaj.Powiem wam szczerze że w poprzednich ciążach nie miałam neta,nie czytałam tych wszystkich postów itd.i się nie martwiłam a teraz się naczytam i potem spać po nocach nie mogę:(same koszmary!!!!!

No wróciłam z badania:)teraz zabieram się za śniadanko_Olu nie martw się tak tą grupą krwi to nie aż tak poważne to rutyna przy niezgodności krwi no nie jest jeszcze żaden konflikt tylko niezgodność grup:)głowa do góry i się nie zadręczaj.Powiem wam szczerze że w poprzednich ciążach nie miałam neta,nie czytałam tych wszystkich postów itd.i się nie martwiłam a teraz się naczytam i potem spać po nocach nie mogę:(same koszmary!!!!!

Jak bylo na badaniu?? Dziekuje za uspokojenie :tak::-D Cos w tym jest, ze jak sie czlowiek naczyta to sobie wmawia Bog wie co
:-p

hej dziewczynki mnie dzis znow dopadly mdlosci:(,a wczoraj juz bylo lepiej,martwie sie tylko bo moje piersi bola tylko rano,a dzis rano prawie wogole,a tak to przy dotyku tylko,myslicie,ze wszystko ok?

hej dziewczynki mnie dzis znow dopadly mdlosci:(,a wczoraj juz bylo lepiej,martwie sie tylko bo moje piersi bola tylko rano,a dzis rano prawie wogole,a tak to przy dotyku tylko,myslicie,ze wszystko ok?

Ty sie ciesz, ze przestaly bolec, a nie narzekasz :-p Jeszcze Cie beda bolec, zobaczysz
:-p

Co do mdlosci to jesli Cie pocieszy fakt, ze nie jestes sama w cierpieniu, to pomysl, ze ja tez sie mecze. NON STOP mi sie chce wymiotowac, ale na razie sie nie daje
:-D

Kurde cosik pochrzaniłam skasowałam se odpowiedź gapa.Na badaniu ok.ale coombsa mam jutro bo dziś krwiodastwo nie czynne.Co do piersi to mnie bolą ciągle,zmieniłam stanik z koronkowego na bawełniany i lepiej.Tak ogólnie to może ze 3 razy wymiotywałam ale za to mdli mnie po każdym jedzonku no i siusiu co chwila.

dzieki olapolap za slowa otuchy:)i rade,nie wiem czemu tak sie ciagle zamartwiam,boje sie chyba dlatego ze juz jednego aniolka mam,stracilam ciaze w 5-6 tygodniu ale wtedy to mnie ciagle brzuch bolal i nie mialam zadnych objawow teraz jest inaczej i mam wielka nadzieje,ze wszystko bedzie ok!

Kurde cosik pochrzaniłam skasowałam se odpowiedź gapa.Na badaniu ok.ale coombsa mam jutro bo dziś krwiodastwo nie czynne.Co do piersi to mnie bolą ciągle,zmieniłam stanik z koronkowego na bawełniany i lepiej.Tak ogólnie to może ze 3 razy wymiotywałam ale za to mdli mnie po każdym jedzonku no i siusiu co chwila.

W takim razie trzymam kciuki za jutro :tak: Mnie piersi bola jak wstaje rano, brr co za bol, az je musze trzymac jak ide siusiu :-D No i sutki bola przy dotyku... Uh wymiotowalas... Starasz sie temu przeciwstawiac? U mnie tez siusiu co chwila - wczoraj na godzine wyszlismy z M z domu i musielismy pedzic z powrotem, bo myslalam, ze sie posikam w samochodzie
:szok::-D

dzieki olapolap za slowa otuchy:)i rade,nie wiem czemu tak sie ciagle zamartwiam,boje sie chyba dlatego ze juz jednego aniolka mam,stracilam ciaze w 5-6 tygodniu ale wtedy to mnie ciagle brzuch bolal i nie mialam zadnych objawow teraz jest inaczej i mam wielka nadzieje,ze wszystko bedzie ok!

Bedzie dobrze, MUSI byc :tak: Ja tez mam rozne obawy, najbardziej boje sie pierwszego usg - dopiero 28.08 (nastepny piatek)... Boje sie, ze nie bedzie serduszka
:no:

reklama
I znowu się nakręcasz będzie ok ja byłam na usg w poniedziałek i widziałam serducho super sprawa a teraz też się boję i sama nie wiem czemu,następna wizyta 10.09 a już nie mogę się doczekać,mam mieć znowu usg dostanę fotkę z opisem....

Do góry