Witajcie dziewczynki,
Wczoraj caly dzien meczyly mnie mdlosci, a dzisiaj chyba bedzie powtorka z rozrywki... W nocy wstalam siku i tak mi sie chcialo wymiotowac, ze tego nie zrobilam chyba tylko dzieki temu, ze zmuszalam sie zeby myslec o czyms innym Teraz tez mi sie troche chce... Meczace to strasznie
A wlasnie, czy mowicie swoim M jak sie czujecie? Mowicie o swoich dolegliwosciach? Ja sie boje mojemu opowiadac, bo nie chce zeby myslal, ze marudze
Gratulacje
Dzisiaj tez troche kluje :-( Ale mniej... Dziekuje za definicje 'lezenia' Myslisz, ze trzeba sie martwic przez cala pierwsza ciaze, czy tylko na koniec? Tak czy siak wysle M na badanie grupy krwi, na wypadek poronienia...
Wczoraj caly dzien meczyly mnie mdlosci, a dzisiaj chyba bedzie powtorka z rozrywki... W nocy wstalam siku i tak mi sie chcialo wymiotowac, ze tego nie zrobilam chyba tylko dzieki temu, ze zmuszalam sie zeby myslec o czyms innym Teraz tez mi sie troche chce... Meczace to strasznie
A wlasnie, czy mowicie swoim M jak sie czujecie? Mowicie o swoich dolegliwosciach? Ja sie boje mojemu opowiadac, bo nie chce zeby myslal, ze marudze
Witam mamusie, ja od wczoraj wiem ze bedziemy mieli drugiego dzidziusia, bardzo sie cieszymy bo to planowane termin wychodzi na 24 kwietnia wiec bede ta z ostanich niecierpliwych pozdrowionka dla Was
Gratulacje
Olapolap myślę że tak naprawdę ból może promieniować i nie do końca mozemy określić jego miejsce dlatego lepiej jak nie ma się czasu na czytanie który ból jest ok a który nie -proponuję kurs językowy leżeć to odpozywać i nie przemęczać się, nie chodzić za dużo -po prostu dać fasolce jeszcze czas zeby się dobrze przykleiła. Ale leżenie jest ok -ja tam bym chciała:-) właśnie w pierwszej trzeba się martwić bo po porodzi etrzeba dostać zastrzyk zeby na przyszłość bie było komplikacji -ale wiesz ze macie konflikt?
Dzisiaj tez troche kluje :-( Ale mniej... Dziekuje za definicje 'lezenia' Myslisz, ze trzeba sie martwic przez cala pierwsza ciaze, czy tylko na koniec? Tak czy siak wysle M na badanie grupy krwi, na wypadek poronienia...