aga002
Fanka BB :)
no i jeszcze 2 super wiadomosci:
aga 2010 obronila prace (w takiej kiecce nie bylo wyjscia ;-))
i
w brzusiu ma: synusia!!!!!!!!!!!!!!!!
gratulujemy pani mgr!!!!!!!!!!!!!!!!!!
podwójne gratulacje !!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i jeszcze 2 super wiadomosci:
aga 2010 obronila prace (w takiej kiecce nie bylo wyjscia ;-))
i
w brzusiu ma: synusia!!!!!!!!!!!!!!!!
gratulujemy pani mgr!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No i jeszcze 2 super wiadomosci:
Aga 2010 obronila prace (w takiej kiecce nie bylo wyjscia ;-))
i
w brzusiu ma: Synusia!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulujemy Pani mgr!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13x13 narobiłaś mi ochoty na fasolę ale w sosie pomidorowym , idę zaraz odgrzać , bo mam jedną w puszce.
Dziewczyny mam pytanie , od początku ciąży jestem wrażliwsza na zapach ale od 3-4 dni przybrało to ostro na sile i teraz jest problem bo ciągle coś czuję i chodzę jak mój pies z nosem prawie , przy podłodze U was tez w pewnym momencie to też przybrało na sile ???
I jeszcze pytanie do naszej kochanej moderatorki aniam---czy ty już wiesz kto zamieszkuje brzuch czy ja coś przegapiłam???
Aniam- przypominam, że ty też masz szansę wygrać konkurs na teściową roku
!!!
13x13 narobiłaś mi ochoty na fasolę ale w sosie pomidorowym , idę zaraz odgrzać , bo mam jedną w puszce.
Dziewczyny mam pytanie , od początku ciąży jestem wrażliwsza na zapach ale od 3-4 dni przybrało to ostro na sile i teraz jest problem bo ciągle coś czuję i chodzę jak mój pies z nosem prawie , przy podłodze U was tez w pewnym momencie to też przybrało na sile ???
ella1, lepiej ci już?ja zawsze na ból głowy olejek lawendowy stawiam gdzieś blisko siebie...możę to rzeczywiście ''na pogodę''...
agawkl, zazdroszczę uporu:-) w pisaniu pracki...ja nawet takiego nie mam....zostawiłam wszystko.....muszę obronić się przed kwietniem.to wiem na pewno...ale tak mi się nie chce,że hej............................trzymam kciuki i na jakieś pozytywne wibracje przed-magistrowe liczę;-)
magda ciosek, u mnie śniegu nie ma jeszcze niestety......ale za to podobnie jak ty-wspieram mężulka słowem;-);-);-) i nawet nieźle nam to wychodzi....i mój P nie protestuje,o dziwo!!!!!!
aga2010, gratuluję tytułu i syneczka jeszcze bardziej:-):-):-)
u mnie paskudnie...dostałam antybiotyk,bo w oskrzelach ''chrobocze'' i już głowa pełna czarnych myśli...że to pewnie jakaś paskudna,najgorsza grypa...gorączki nie mam,tylko oddech płytki strasznie i kaszelek...rovamycynę mam zajadać...dzwoniłam do gina-podobno całkiem bezpieczna dla malutkiej...tak cholernie się boję...i na dodatek mąż nocki zaczął i ja sama tu muszę siedzieć,ehhhhhhhh...nie lubię nocy w pojedynkę:---(