kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Gdzie Wyście się wszystkie podziały ?????????????
:--------------------(
:--------------------(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam,
chciałabym się do Was w końcu dopisać.
"W końcu" - bo zabieram się do tego od sierpnia , cały czas Was podczytuję, ale siły i weny brak na pisanie.
Termin mam na 23 kwietnia i dzisiaj dowiedziałam się na usg połówkowym, że będzie drugi synek :-) - tak przeczuwałam
mam nadzieję, że przyjmiecie jeszcze jedną kwietniówkę, a obiecuję nie bawić się więcej w wielkiego brata tylko aktywnie uczestniczyć w forum
Witam,
"W końcu" - bo zabieram się do tego od sierpnia , cały czas Was podczytuję, ale siły i weny brak na pisanie.
Termin mam na 23 kwietnia i dzisiaj dowiedziałam się na usg połówkowym, że będzie drugi synek :-) - tak przeczuwałam
mam nadzieję, że przyjmiecie jeszcze jedną kwietniówkę, a obiecuję nie bawić się więcej w wielkiego brata tylko aktywnie uczestniczyć w forum
Weszłam sobie na GALERIE BRZUSZKÓW na ogólnym forum poprzeglądać co tam jest ciekawego. Poza tym że kilka fajnych fotek , to cyrk niesamowity....jak będzie Wam się nudziło można się pośmiać i poczytać o tym jak dziewczyny prowadzą śledztwo względem jednej ze swoich koleżanek , która udaje że jest w ciąży.Normalnie czeski film.
A i odnalazłam też tam JESTEŚANIOŁKIEM....zatem wszystko z nią ok skoro się udziela:-):-)
https://www.babyboom.pl/forum/galeria-brzuszkow-f61/brzuszki-forumowiczek-20089/index76.html
Witam,
byłam tam i co sie usmiałam to moje.... jakas panne tam maja co wszytkich wkreca... dobra historia... ech ludzie to maja wyobraznie... tylko szlag trafia, bo niektórzy faktycznie maja problemy z zajsciem w ciazy i w staraniach a jakas szczylica sobie jazdy nakreca... nie ładnie
ale ciezarnej sie denerwowac nie wolno
hahaha, bylam juz kiedys i czytalam... A laska jest niezla. Nie rozumiem takich schiz zupelnieWeszłam sobie na GALERIE BRZUSZKÓW na ogólnym forum poprzeglądać co tam jest ciekawego. Poza tym że kilka fajnych fotek , to cyrk niesamowity....jak będzie Wam się nudziło można się pośmiać i poczytać o tym jak dziewczyny prowadzą śledztwo względem jednej ze swoich koleżanek , która udaje że jest w ciąży.Normalnie czeski film.
A i odnalazłam też tam JESTEŚANIOŁKIEM....zatem wszystko z nią ok skoro się udziela:-):-)
https://www.babyboom.pl/forum/galeria-brzuszkow-f61/brzuszki-forumowiczek-20089/index76.html
jak ty tak piszesz to muszę poczytać ty zazwyczaj na luziku do wszystkiego