reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Bol lekko popuszcza. Przynajmniej obracac na boki w lozku jest sie w stanie.

Aga - ja tylko tak prowizorycznie mu pomagam. Sama jeszcze troche z tymi pachwinami cierpie, i nie narazilabym sie na dodatkowe problemy. Dlatego cholera juz mnie brala na ta bezradnosc i bezsilnosc. On na podlodze a ja zupelnie nic zrobic nie moglam :no:

reklama
katik trzymam kciuki

Dagsila zgadzam się w 100 %

Szanowny dzwonił zapytać czy coś ma kupić jadąc do domu , odpowiedziałam ,że nie. Zapytał co mam taki cichutki głosiki , co się stało ???
Przecież mu nie powiem ,że zjadłam hamburgera i 2 miski zupy pieczarkowej i oddychać prawię nie mogę a co dopiero rozmawiać z nim :zawstydzona/y::zawstydzona/y: więc powiedziałam ; wiesz coś źle się czuję , muszę poleżeć , moje ulubione zdanie obecnie :-D:-D a on biedny się przejął :cool2::cool2:

Przecież mu nie powiem ,że zjadłam hamburgera i 2 miski zupy pieczarkowej i oddychać prawię nie mogę a co dopiero rozmawiać z nim :zawstydzona/y::zawstydzona/y: więc powiedziałam ; wiesz coś źle się czuję , muszę poleżeć , moje ulubione zdanie obecnie :-D:-D a on biedny się przejął :cool2::cool2:

mogłaś powiedzieć że to chyba z głodu słabo się czujesz:-D:-D hahaha
taaaaaa trzeba wykorzystywać te ulubione zdania póki jest na to czas:tak:

katik trzymam kciuki

Dagsila zgadzam się w 100 %

Szanowny dzwonił zapytać czy coś ma kupić jadąc do domu , odpowiedziałam ,że nie. Zapytał co mam taki cichutki głosiki , co się stało ???

hahahah, stosuje ten sam patent:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D. Ostatnio mialam lenia nic mi sie nie chcialo i jak małżonek z pracy wrócil i spytal co robiłam, to ja " a wiesz coś się źle czulam dzisiaj i musiałam sie połoźyc":tak::-D:-D Och ale my przebiegłe Gabriele:sorry:

reklama
A ja detektyw normalnie jestem, i chcialam zapowiedziec wszem i wobec, ze za pare chwil odezwie sie do nas:
Zielona Maupa :tak::tak::tak::tak:

Welcome back!!!!!!!!!!!!!

Do góry