reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam straszliwie stęskniona (w końcu ze 4dni mnie nie było) i z dumą ogłaszam,że kolejne kwietniówkowe dziecię będzie dziewczynką :-) Ja byłam prawie pewna, mąż też tak przypuszczał,nie macie pojęcia jaki dumny teraz chodzi. Na razie nikomu nie mówimy co nam doktor z USG wyczytał,to będzie nasz prezent gwiazdkowy dla rodziców,zastanawiamy się tylko nad formą. Myślałam,żeby skserować zdjęcie USG (niestety zwykłe cz-b) z buźką małej, dokleić różową czapeczkę i dorzucić odpowiedni podpis,ale jeszcze zobaczymy.

Ewka84 bo właśnie na NFZ:confused2::confused2::confused2: prywatnie zaśpiewali tyle że już bym sobie cycki zrobiła niezłe... a jemu mają łamać -później dopiero za 2 tygodnie po tym rekonstruować -teraz wygląda jak kryminał -a wszystko przez ADHD w dzieciństwie -biegł po oparciu kanapy i złamał nos przy lądowaniu.....:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

Kamisia będzie pięknie:tak: jak się weźmiesz to 3 dni i będzie cud miód

Kici pozdrów Ją i powiedz że czekamy na Nią:tak:

Karola322 jak po wizycie??????????????????

Aga2010 nie zrobią tego -no bez przesady -i nie denerwuj się:tak:

Magda ciosek jak córcia????

oooooo i przy mega zarciu podjelismy decyzje co do drugiego imienia naszej córci:-):-):-):-):-)

A ja przeczytałam "przy mega zaparciu":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D o matko!!!!!!!!!!!! ale się zastanawiałam jak to zrobiliście:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Amorek52
dawaj do Warszawy -Aniam Ci powie gdzie jest hala z wózkami a później na lody pójdziemy:-D:-D:-D:-D

Mamusia87 ja też miałam takie przeczucie do mojego snu o różu:-D:-D:-D córusia tatusia:-D:-D:-D

Ba baśniowe z połączeniem koszmarów:eek::eek::eek::eek: ciekawe:-D

Forget me not pewnie ze korzystać:-D:-D:-D a co tam!!!!! póki można;-)

Wronka ja walczę ze sobą po 21 -jak mój S zaczyna być ZNOWU głodny:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

KAMISIA WRONKA to ja też chcę na litra wpaść z litrem :-D:-D:-D:-D tylko jak skończymy karmić:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Agawki gratuluję -nooooooooooo to dziewczynki górą:-D:-D:-D:-D

https://www.babyboom.pl/forum/kwiecien-2010-f301/kwietniowki-2010-a-29033/index626.html

13x13 - no to lepie sie od razu kuruj, zeby cie nie zlapalo tak jak mnie cholerne grypsko!! a co do bolu brzucha po jednej stronie to tez tak mam...
mamusia87 i agawkl - gratuluje dziewczynek!! super, nasze male sliczniutkie corunie!!
wronka - no ja tez mam zero silnej woli... wszystko zwalam na ciaze, ach te cukierki...to przez to ze corcia bedzie:tak::-)

kochane moje.........intuicja zawiodła-to nie bruno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W BRZUCHU MIESZKA KOBIETKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kochane moje.........intuicja zawiodła-to nie bruno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W BRZUCHU MIESZKA KOBIETKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buahahahahahahaha suuuuuuuuuuuuper -pierwszego psikusa córunia zrobiła mamuni:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D gratuuuuuuuuuuuuuuuuje Bruno czy Brunia -ważne że zdrowy maluch i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny- gratuluję córeczek:-)

Mój P jest cudowny i kochany- właśnie wraca z pracy i dzwoni do mnie co mi kupić słodkiego:-)Ja mówie nic kochanie bo będę miała dupę jak stodoła a poza tym zjadłam dziś już opakowanie pierników:zawstydzona/y: - a on na to- mów kochanie co chcesz- może delicje, może wafelki kokosowe , może kinder bueno- a ja mówie- a niech to -bierz wszystko i jeszcze chipsy pepis bekon i cole:-):-):-)o ja pitole

Dziewczyny- gratuluję córeczek:-)

Mój P jest cudowny i kochany- właśnie wraca z pracy i dzwoni do mnie co mi kupić słodkiego:-)Ja mówie nic kochanie bo będę miała dupę jak stodoła a poza tym zjadłam dziś już opakowanie pierników:zawstydzona/y: - a on na to- mów kochanie co chcesz- może delicje, może wafelki kokosowe , może kinder bueno- a ja mówie- a niech to -bierz wszystko i jeszcze chipsy pepis bekon i cole:-):-):-)o ja pitole

ha ha ha:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D leje:-)

mamusia,agawkl, waniliowa....gratuluje dziewczynek, cos Nam sie babiniec robi:tak:

reklama
Mój P jest cudowny i kochany- właśnie wraca z pracy i dzwoni do mnie co mi kupić słodkiego:-) Ja mówie nic kochanie bo będę miała dupę jak stodoła a poza tym zjadłam dziś już opakowanie pierników:zawstydzona/y: - a on na to- mów kochanie co chcesz- może delicje, może wafelki kokosowe , może kinder bueno- a ja mówie- a niech to -bierz wszystko i jeszcze chipsy pepis bekon i cole:-):-):-) o ja pitole

Popłakałam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA
DOBRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To jak u mnie S
-nie kupuj nic słodkiego bo będe gruba
-i tak Cie będę kochał
-ale ja nie chcę być gruba
Po czym S wchodzi do domu
-kupiłem dla mojej córuni czkoladki -musisz jej dostarczyć od tatusia
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A jakie rymy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POETKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry