Wronka- oki:-)bo do mniejszych ilości nawet nie zasiąde:-)ja kupie drugiego litra i jakoś damy rade
w sumie masz racje...liter to za malo, skoro ja juz 3 szkl wychlalam
A teraz ide jakas gorzka herbatke wypic bo mi cos niedobrze
reklama
Witam straszliwie stęskniona (w końcu ze 4dni mnie nie było) i z dumą ogłaszam,że kolejne kwietniówkowe dziecię będzie dziewczynką :-) Ja byłam prawie pewna, mąż też tak przypuszczał,nie macie pojęcia jaki dumny teraz chodzi. Na razie nikomu nie mówimy co nam doktor z USG wyczytał,to będzie nasz prezent gwiazdkowy dla rodziców,zastanawiamy się tylko nad formą. Myślałam,żeby skserować zdjęcie USG (niestety zwykłe cz-b) z buźką małej, dokleić różową czapeczkę i dorzucić odpowiedni podpis,ale jeszcze zobaczymy.
Ewka84 bo właśnie na NFZ prywatnie zaśpiewali tyle że już bym sobie cycki zrobiła niezłe... a jemu mają łamać -później dopiero za 2 tygodnie po tym rekonstruować -teraz wygląda jak kryminał -a wszystko przez ADHD w dzieciństwie -biegł po oparciu kanapy i złamał nos przy lądowaniu.....
Kamisia będzie pięknie jak się weźmiesz to 3 dni i będzie cud miód
Kici pozdrów Ją i powiedz że czekamy na Nią
Karola322 jak po wizycie??????????????????
Aga2010 nie zrobią tego -no bez przesady -i nie denerwuj się
Magda ciosek jak córcia????
A ja przeczytałam "przy mega zaparciu" o matko!!!!!!!!!!!! ale się zastanawiałam jak to zrobiliście
Amorek52 dawaj do Warszawy -Aniam Ci powie gdzie jest hala z wózkami a później na lody pójdziemy
Mamusia87 ja też miałam takie przeczucie do mojego snu o różu córusia tatusia
Ba baśniowe z połączeniem koszmarów ciekawe
Forget me not pewnie ze korzystać a co tam!!!!! póki można;-)
Wronka ja walczę ze sobą po 21 -jak mój S zaczyna być ZNOWU głodny
KAMISIA WRONKA to ja też chcę na litra wpaść z litrem tylko jak skończymy karmić
Agawki gratuluję -nooooooooooo to dziewczynki górą
https://www.babyboom.pl/forum/kwiecien-2010-f301/kwietniowki-2010-a-29033/index626.html
Kamisia będzie pięknie jak się weźmiesz to 3 dni i będzie cud miód
Kici pozdrów Ją i powiedz że czekamy na Nią
Karola322 jak po wizycie??????????????????
Aga2010 nie zrobią tego -no bez przesady -i nie denerwuj się
Magda ciosek jak córcia????
oooooo i przy mega zarciu podjelismy decyzje co do drugiego imienia naszej córci:-):-):-):-):-)
A ja przeczytałam "przy mega zaparciu" o matko!!!!!!!!!!!! ale się zastanawiałam jak to zrobiliście
Amorek52 dawaj do Warszawy -Aniam Ci powie gdzie jest hala z wózkami a później na lody pójdziemy
Mamusia87 ja też miałam takie przeczucie do mojego snu o różu córusia tatusia
Ba baśniowe z połączeniem koszmarów ciekawe
Forget me not pewnie ze korzystać a co tam!!!!! póki można;-)
Wronka ja walczę ze sobą po 21 -jak mój S zaczyna być ZNOWU głodny
KAMISIA WRONKA to ja też chcę na litra wpaść z litrem tylko jak skończymy karmić
Agawki gratuluję -nooooooooooo to dziewczynki górą
https://www.babyboom.pl/forum/kwiecien-2010-f301/kwietniowki-2010-a-29033/index626.html
13x13 - no to lepie sie od razu kuruj, zeby cie nie zlapalo tak jak mnie cholerne grypsko!! a co do bolu brzucha po jednej stronie to tez tak mam...
mamusia87 i agawkl - gratuluje dziewczynek!! super, nasze male sliczniutkie corunie!!
wronka - no ja tez mam zero silnej woli... wszystko zwalam na ciaze, ach te cukierki...to przez to ze corcia bedzie:-)
mamusia87 i agawkl - gratuluje dziewczynek!! super, nasze male sliczniutkie corunie!!
wronka - no ja tez mam zero silnej woli... wszystko zwalam na ciaze, ach te cukierki...to przez to ze corcia bedzie:-)
kochane moje.........intuicja zawiodła-to nie bruno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W BRZUCHU MIESZKA KOBIETKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buahahahahahahaha suuuuuuuuuuuuper -pierwszego psikusa córunia zrobiła mamuni gratuuuuuuuuuuuuuuuuje Bruno czy Brunia -ważne że zdrowy maluch i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Dziewczyny- gratuluję córeczek:-)
Mój P jest cudowny i kochany- właśnie wraca z pracy i dzwoni do mnie co mi kupić słodkiego:-)Ja mówie nic kochanie bo będę miała dupę jak stodoła a poza tym zjadłam dziś już opakowanie pierników - a on na to- mów kochanie co chcesz- może delicje, może wafelki kokosowe , może kinder bueno- a ja mówie- a niech to -bierz wszystko i jeszcze chipsy pepis bekon i cole:-):-):-)o ja pitole
Mój P jest cudowny i kochany- właśnie wraca z pracy i dzwoni do mnie co mi kupić słodkiego:-)Ja mówie nic kochanie bo będę miała dupę jak stodoła a poza tym zjadłam dziś już opakowanie pierników - a on na to- mów kochanie co chcesz- może delicje, może wafelki kokosowe , może kinder bueno- a ja mówie- a niech to -bierz wszystko i jeszcze chipsy pepis bekon i cole:-):-):-)o ja pitole
Dziewczyny- gratuluję córeczek:-)
ha ha ha leje:-)
mamusia,agawkl, waniliowa....gratuluje dziewczynek, cos Nam sie babiniec robi
reklama
Mój P jest cudowny i kochany- właśnie wraca z pracy i dzwoni do mnie co mi kupić słodkiego:-) Ja mówie nic kochanie bo będę miała dupę jak stodoła a poza tym zjadłam dziś już opakowanie pierników - a on na to- mów kochanie co chcesz- może delicje, może wafelki kokosowe , może kinder bueno- a ja mówie- a niech to -bierz wszystko i jeszcze chipsy pepis bekon i cole:-):-):-) o ja pitole
Popłakałam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA
DOBRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To jak u mnie S
-nie kupuj nic słodkiego bo będe gruba
-i tak Cie będę kochał
-ale ja nie chcę być gruba
Po czym S wchodzi do domu
-kupiłem dla mojej córuni czkoladki -musisz jej dostarczyć od tatusia
A jakie rymy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POETKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!