ja pitole haha ale mnie rozsmieszyl twoj post widze ze u ciebie tez taka silna wola jak u mnie i wronki...i jeszcze pare innych:-)Dziewczyny- gratuluję córeczek:-)
Mój P jest cudowny i kochany- właśnie wraca z pracy i dzwoni do mnie co mi kupić słodkiego:-)Ja mówie nic kochanie bo będę miała dupę jak stodoła a poza tym zjadłam dziś już opakowanie pierników - a on na to- mów kochanie co chcesz- może delicje, może wafelki kokosowe , może kinder bueno- a ja mówie- a niech to -bierz wszystko i jeszcze chipsy pepis bekon i cole:-):-):-)o ja pitole
reklama
Ok, tak tez zrobieuszy do góry, na pewno nie będzie tak źle U mnie na uczelni też zaczęli na mnie patrzeć cieplej jak brzuszek zaczął być widoczny - jedna z pań profesor na zajęciach ciągle tylko pyta czy dobrze się czuję, czy czasem przerwy nie zrobić. Nigdy w życiu się tak ze mną na uczelni nie cackali, więc korzystam na maxa
Pomachasz im brzucholem przed nosem, albo postraszysz myszami jak radzi Dagsila i będą twoi :-)
A tak w ogóle - jaki masz temat pracy Aga?
temat banalnie prosty - Zrodla finansowania malych i srednich przedsiebiorstw w Pl.
no co Ty? jak mozna nie wiedziec? straszne a na jakim to kanale bedzie, moze zlapie u siebie...Aaaa poniewaz będę pewnie czekac na małżonka, to mam nadzieje,że nie zapomne oglądac powtórki programu o tych rodzących co nie wiedzą ,że w ciąży są. Juz trzeci raz podchodzę do ogladania tego programu ale zawsze zapominam. Dzisiaj powtórka o 23, więc chyba nie zapomne.Jestem starsznie ciekawa jak można nie wiedziec,że jest się w ciazy.
ja pitole haha ale mnie rozsmieszyl twoj post widze ze u ciebie tez taka silna wola jak u mnie i wronki...i jeszcze pare innych:-)
Dobra, oficjalnie oznajmiam,iz w kwietniu otwieram klub AżS (klub anonimowych żarlokow slodyczy). Chetnych zapraszam na odwyk
OOOO jeszcze 1 post i bede miala 2000 na koncie
no co Ty? jak mozna nie wiedziec? straszne a na jakim to kanale bedzie, moze zlapie u siebie...
o 23 na Dicovery travel&living
oooo i mam 2000
to ja sie od razu zapisuje, serio od kwietnia zaczynamy odwyk... ale do tego czasu...zjem sobie cos fajnego:-) i to zaraz..Dobra, oficjalnie oznajmiam,iz w kwietniu otwieram klub AżS (klub anonimowych żarlokow slodyczy). Chetnych zapraszam na odwyk
Wronka Ja się zapisuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a karty członkowskie będą jakieś????;-)
Aga2010 ostatnio na Onecie był artykuł -nie mogę znaleźć bo chciałam wkleić -coś czytałam że niektóre po prostu nie dopuszczają do siebie myśli o ciąży -nie tyją i nie mają objawów -takie tam.
A było jeszcze o babeczce która zrobiła test -był negatywny (procedura dostania tabletek) i lekarz przepisał jej w USA antykoncepcyjne prochy i brała -do porodu (oni nie robią przerw mają takie megapaki tych tabsów) była przy kości -tycie zwaliła na prochy -miała już 3 dzieci i zaczęła rodzić w toalecie w pracy a oglądałam to właśnie z ciekawości jak mogła nie wiedzieć
Uciekam na dziś babeczki -spokojnej nocki wariatki
Aga2010 ostatnio na Onecie był artykuł -nie mogę znaleźć bo chciałam wkleić -coś czytałam że niektóre po prostu nie dopuszczają do siebie myśli o ciąży -nie tyją i nie mają objawów -takie tam.
A było jeszcze o babeczce która zrobiła test -był negatywny (procedura dostania tabletek) i lekarz przepisał jej w USA antykoncepcyjne prochy i brała -do porodu (oni nie robią przerw mają takie megapaki tych tabsów) była przy kości -tycie zwaliła na prochy -miała już 3 dzieci i zaczęła rodzić w toalecie w pracy a oglądałam to właśnie z ciekawości jak mogła nie wiedzieć
Uciekam na dziś babeczki -spokojnej nocki wariatki
Katik
...jestem mamą...
no ciekawe dlaczegoA teraz ide jakas gorzka herbatke wypic bo mi cos niedobrze
Gratulacje !!!!!!!!!!Witam straszliwie stęskniona (w końcu ze 4dni mnie nie było) i z dumą ogłaszam,że kolejne kwietniówkowe dziecię będzie dziewczynką :-)
I jeszcze raz: gratulacje !!!!!!!!!!!!kochane moje.........intuicja zawiodła-to nie bruno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W BRZUCHU MIESZKA KOBIETKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahahahha, dobra jestesMój P jest cudowny i kochany- właśnie wraca z pracy i dzwoni do mnie co mi kupić słodkiego:-)Ja mówie nic kochanie bo będę miała dupę jak stodoła a poza tym zjadłam dziś już opakowanie pierników - a on na to- mów kochanie co chcesz- może delicje, może wafelki kokosowe , może kinder bueno- a ja mówie- a niech to -bierz wszystko i jeszcze chipsy pepis bekon i cole:-):-):-)o ja pitole
A ja dzis za pielegniarke robie... Ł wrocil z pracy polamany na amen. Schylil sie w pracy po cos co mu spadlo i tak niefortunnie sie podnosil, ze cos z kregoslupem zrobil, w okolicy krzyza. Ledwie chodzi a jak juz chodzi to pokrzywiony na amen.
Zaraz do wanny do gonie, potem plasterek wygrzewajacy i do lozka
Dobrze, ze ja juz dzis troszke lepiej, bo bylby szpital w domu
Witam straszliwie stęskniona (w końcu ze 4dni mnie nie było) i z dumą ogłaszam,że kolejne kwietniówkowe dziecię będzie dziewczynką :-) Ja byłam prawie pewna, mąż też tak przypuszczał,nie macie pojęcia jaki dumny teraz chodzi. Na razie nikomu nie mówimy co nam doktor z USG wyczytał,to będzie nasz prezent gwiazdkowy dla rodziców,zastanawiamy się tylko nad formą. Myślałam,żeby skserować zdjęcie USG (niestety zwykłe cz-b) z buźką małej, dokleić różową czapeczkę i dorzucić odpowiedni podpis,ale jeszcze zobaczymy.
kochane moje.........intuicja zawiodła-to nie bruno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W BRZUCHU MIESZKA KOBIETKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ło matko ale się babiniec robił , to u mnie jak nic chłopak jakas równowaga chyba musi być
Ja dzis u kolezanki cały dzień a z rańca byłam na cholernej glukozie
reklama
Witajcie kochane ja tak późno bo pojechaliśmy jeszcze z mężem pozałatwiać pare spraw.kochane więc tak mała waży 357 gram jest słodka ale na 100% nie możemy stwierdzić ze to dziewczynka tylko na 90% jest ułożona w poprzek i ciężko cokolwiek dojrzeć. Ginka pokazała nam obraz na chwilę w 4d ale mała zasłoniła buźkę dwoma rączkami i nici z podglądania więc tylko widziałam jak ziewa najgorsze jest to że jak sie nie przekręci do 22 grudnia do usg połówkowego to będzie lipa bo prawie wogóle jej nie widać na tym 4d i nie widać co ma między nogami tak dokładnie. A tak jest słodziutka :-):-). Mam odstawić zastrzyki i brać magnez bo mam twardą macicę. Kolejną wizytę mamy na 5stycznia a w między czasie 22 grudnia usg połówkowe:-):-) kochane uciekam lulu bo jestem padnięta dziękujemy za trzymanie kciuków przydały się:-):-)