reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
czesc Dziewczyny,
mnie na szczescie bole jakies powazne nie dopadly (jeszcze), ale za to dostalam przeziebienie w prezencie :wściekła/y: Narazie tylko katar i gol bardla, ale i tak mecze sie strasznie (nie tak strasznie-strasznie, bo moglobyc duzo gorzej, ale i tak czuje sie nienajlepiej). Pije hebr z cytryna, mleko z miodem i czosnkiem, do tego jem czosnek i cebule. Cos jeszcze moge robic, zeby sie tego cholerstwa pozbyc zanim mi sie na cos przerzuci? (bo niestety juz 3 lata z rzedu mialam zapalenie oskrzeli w okolicach Bozego Narodzenia).
A poza tym, to w pt mam obrone i boje sie strasznie:-( Denerwuje sie jak glupia, chociaz wiec ze w "moim stanie" nie powinnam, ale nic na to nie poradze- na mojej uczelni zdarza sie, ze oblewaja ludzi na obronie:wściekła/y: i wtedy jest powazny problem:crazy:

jak cos to spytaj czy słyszeli o myszach, które zjadaja wszytko co ciezarna wskaze:-)

Koci69 ja bede kupowac na alegro, ale przecież kota w worku nie kupię, musze sie przyjrzeć na żywo jak wygląda, jak jest ciężki itp. chyba rozumie4sz

ticker.php

dziękuję dziewczynki za gratulacje jestem przeszczęśliwa córunia moja królewna nie mogę w to uwierzyć :-) cały czas byłam przekonana że to będzie chłopak i te wszystkie wróżby które mój M robił też na to wskazywały hehe i wszyscy mówili że tak ładnie wyglądam a tu niespodzianka ;-);-);-);-)

karola322 czekamy z niecierpliwością na pewno maluszek się ujawni;-);-);-);-)
aga2010 trzymam kciuki za obronę i życzę szybkiego powrotu do zdrówka
Dagsila ładne imiona też mi się podobają ale już mamy je w rodzinie

A poza tym, to w pt mam obrone i boje sie strasznie:-( Denerwuje sie jak glupia, chociaz wiec ze w "moim stanie" nie powinnam, ale nic na to nie poradze- na mojej uczelni zdarza sie, ze oblewaja ludzi na obronie:wściekła/y: i wtedy jest powazny problem:crazy:

uszy do góry, na pewno nie będzie tak źle :tak: U mnie na uczelni też zaczęli na mnie patrzeć cieplej jak brzuszek zaczął być widoczny - jedna z pań profesor na zajęciach ciągle tylko pyta czy dobrze się czuję, czy czasem przerwy nie zrobić. Nigdy w życiu się tak ze mną na uczelni nie cackali, więc korzystam na maxa :-D

Pomachasz im brzucholem przed nosem, albo postraszysz myszami jak radzi Dagsila i będą twoi :-)
A tak w ogóle - jaki masz temat pracy Aga?

witajcie:tak:

Ja dzisiaj tylko z córcią, mąż pojechał do Pruszcza Gdańskiego na wigilię do zaprzyjaźnionej firmy i wróci w nocy:tak:. Byłam z córcią na malutkim spacerze, pozachwycala się lampkami i dekoracjami wokól naszego osiedlowego ryneczku. Później poszłyśmy do sklepu na zakupy i znowu zgrzeszylam:zawstydzona/y:, zobaczylam na połce mleko zagęszcone niesłodzone i nie moglam się oprzec...:-D:-D:-D, no i juz 3 szkl wychlałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:, ach co ta ciża robi z człowieka...zero silnej woli:sorry:.
Pozatym udekorowałyśmy z córcią pierniczki, teraz pozostało Nam czekac az zmiekna.

Aaaa poniewaz będę pewnie czekac na małżonka, to mam nadzieje,że nie zapomne oglądac powtórki programu o tych rodzących co nie wiedzą ,że w ciąży są. Juz trzeci raz podchodzę do ogladania tego programu ale zawsze zapominam:eek:. Dzisiaj powtórka o 23, więc chyba nie zapomne.Jestem starsznie ciekawa jak można nie wiedziec,że jest się w ciazy:szok::szok:.

Ja dzisiaj tylko z córcią, mąż pojechał do Pruszcza Gdańskiego na wigilię do zaprzyjaźnionej firmy i wróci w nocy:tak:. Byłam z córcią na malutkim spacerze, pozachwycala się lampkami i dekoracjami wokól naszego osiedlowego ryneczku. Później poszłyśmy do sklepu na zakupy i znowu zgrzeszylam:zawstydzona/y:, zobaczylam na połce mleko zagęszcone niesłodzone i nie moglam się oprzec...:-D:-D:-D, no i juz 3 szkl wychlałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:, ach co ta ciża robi z człowieka...zero silnej woli:sorry:.

Wronka, trzeba było zabrać się z mężem do Pruszcza Gdańskiego- razem byśmy to mleko wychlały:-):-)

Wronka, trzeba było zabrać się z mężem do Pruszcza Gdańskiego- razem byśmy to mleko wychlały:-):-)

kamisia...he he, nastepnym razem biore litra i przyjezdzam:rofl2::rofl2:

reklama
Do góry