reklama
czesc Dziewczyny,
mnie na szczescie bole jakies powazne nie dopadly (jeszcze), ale za to dostalam przeziebienie w prezencie Narazie tylko katar i gol bardla, ale i tak mecze sie strasznie (nie tak strasznie-strasznie, bo moglobyc duzo gorzej, ale i tak czuje sie nienajlepiej). Pije hebr z cytryna, mleko z miodem i czosnkiem, do tego jem czosnek i cebule. Cos jeszcze moge robic, zeby sie tego cholerstwa pozbyc zanim mi sie na cos przerzuci? (bo niestety juz 3 lata z rzedu mialam zapalenie oskrzeli w okolicach Bozego Narodzenia).
A poza tym, to w pt mam obrone i boje sie strasznie:-( Denerwuje sie jak glupia, chociaz wiec ze w "moim stanie" nie powinnam, ale nic na to nie poradze- na mojej uczelni zdarza sie, ze oblewaja ludzi na obronie i wtedy jest powazny problem
jak cos to spytaj czy słyszeli o myszach, które zjadaja wszytko co ciezarna wskaze:-)
dziękuję dziewczynki za gratulacje jestem przeszczęśliwa córunia moja królewna nie mogę w to uwierzyć :-) cały czas byłam przekonana że to będzie chłopak i te wszystkie wróżby które mój M robił też na to wskazywały hehe i wszyscy mówili że tak ładnie wyglądam a tu niespodzianka ;-);-);-);-)
karola322 czekamy z niecierpliwością na pewno maluszek się ujawni;-);-);-);-)
aga2010 trzymam kciuki za obronę i życzę szybkiego powrotu do zdrówka
Dagsila ładne imiona też mi się podobają ale już mamy je w rodzinie
karola322 czekamy z niecierpliwością na pewno maluszek się ujawni;-);-);-);-)
aga2010 trzymam kciuki za obronę i życzę szybkiego powrotu do zdrówka
Dagsila ładne imiona też mi się podobają ale już mamy je w rodzinie
Forget-me-not
Fanka BB :)
A poza tym, to w pt mam obrone i boje sie strasznie:-( Denerwuje sie jak glupia, chociaz wiec ze w "moim stanie" nie powinnam, ale nic na to nie poradze- na mojej uczelni zdarza sie, ze oblewaja ludzi na obronie i wtedy jest powazny problem
uszy do góry, na pewno nie będzie tak źle U mnie na uczelni też zaczęli na mnie patrzeć cieplej jak brzuszek zaczął być widoczny - jedna z pań profesor na zajęciach ciągle tylko pyta czy dobrze się czuję, czy czasem przerwy nie zrobić. Nigdy w życiu się tak ze mną na uczelni nie cackali, więc korzystam na maxa
Pomachasz im brzucholem przed nosem, albo postraszysz myszami jak radzi Dagsila i będą twoi :-)
A tak w ogóle - jaki masz temat pracy Aga?
witajcie
Ja dzisiaj tylko z córcią, mąż pojechał do Pruszcza Gdańskiego na wigilię do zaprzyjaźnionej firmy i wróci w nocy. Byłam z córcią na malutkim spacerze, pozachwycala się lampkami i dekoracjami wokól naszego osiedlowego ryneczku. Później poszłyśmy do sklepu na zakupy i znowu zgrzeszylam, zobaczylam na połce mleko zagęszcone niesłodzone i nie moglam się oprzec..., no i juz 3 szkl wychlałam, ach co ta ciża robi z człowieka...zero silnej woli.
Pozatym udekorowałyśmy z córcią pierniczki, teraz pozostało Nam czekac az zmiekna.
Aaaa poniewaz będę pewnie czekac na małżonka, to mam nadzieje,że nie zapomne oglądac powtórki programu o tych rodzących co nie wiedzą ,że w ciąży są. Juz trzeci raz podchodzę do ogladania tego programu ale zawsze zapominam. Dzisiaj powtórka o 23, więc chyba nie zapomne.Jestem starsznie ciekawa jak można nie wiedziec,że jest się w ciazy.
Ja dzisiaj tylko z córcią, mąż pojechał do Pruszcza Gdańskiego na wigilię do zaprzyjaźnionej firmy i wróci w nocy. Byłam z córcią na malutkim spacerze, pozachwycala się lampkami i dekoracjami wokól naszego osiedlowego ryneczku. Później poszłyśmy do sklepu na zakupy i znowu zgrzeszylam, zobaczylam na połce mleko zagęszcone niesłodzone i nie moglam się oprzec..., no i juz 3 szkl wychlałam, ach co ta ciża robi z człowieka...zero silnej woli.
Pozatym udekorowałyśmy z córcią pierniczki, teraz pozostało Nam czekac az zmiekna.
Aaaa poniewaz będę pewnie czekac na małżonka, to mam nadzieje,że nie zapomne oglądac powtórki programu o tych rodzących co nie wiedzą ,że w ciąży są. Juz trzeci raz podchodzę do ogladania tego programu ale zawsze zapominam. Dzisiaj powtórka o 23, więc chyba nie zapomne.Jestem starsznie ciekawa jak można nie wiedziec,że jest się w ciazy.
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
witajcie
Wronka, trzeba było zabrać się z mężem do Pruszcza Gdańskiego- razem byśmy to mleko wychlały:-):-)
witajcie
Wronka, trzeba było zabrać się z mężem do Pruszcza Gdańskiego- razem byśmy to mleko wychlały:-):-)
kamisia...he he, nastepnym razem biore litra i przyjezdzam
reklama
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
kamisia...he he, nastepnym razem biore litra i przyjezdzam
Wronka- oki:-)bo do mniejszych ilości nawet nie zasiąde:-)ja kupie drugiego litra i jakoś damy rade