reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

aniam141, kochana ja byłam pewna prawie,że to mały bruno jest:-):-):-) ,a dziś taaaaki mega szok:szok::szok::szok: -kobietka...i teraz problem z imieniem mam.we wrześniu pisałam,że jeśli będzie dziewczynka to pola,zosia albo antonina...a teraz przeglądam net i tyyyyle już tych imion-coraz więcej...i prosto po usg i wizycie wpadłam do domu i przeglądam kalendarze......
do tej pory jestem w szoku......:tak:
lekarz nie podał mi ''wzrostu''mojej małej cwaniary,powiedział tylko,żę waży 340 gram.
HC-17,4 CM,AC-15,2 CM,BPD-4,7CM.....ale najważniejsze,żę wsio jest ok...5 stycznia następna wizyta :tak:

reklama
dziewczyny wlasnie wrocilam od ginka.
jest nie ciekawie.szyjka 2.5 rozwiera sie.jutro rano jade do szpitala.modlcie sie zeby wszystko bylo dobrze i zebym mogla donosic ciaze.prosze was!
drugi raz nie dopuszcze do tragedii.bede silna!
jakby co daje namiary na nasza klase wronce ..bede sie z wami komunikowac w ten sposob co u mnie.siostra bedzie wam odpisywala.caluski!!!

jest nie ciekawie.szyjka 2.5 rozwiera sie.jutro rano jade do szpitala.modlcie sie zeby wszystko bylo dobrze i zebym mogla donosic ciaze.prosze was!
jakby co daje namiary na nasza klase wronce ..bede sie z wami komunikowac w ten sposob co u mnie.siostra bedzie wam odpisywala.caluski!!!

Ilonka - trzymam kciuki za Ciebie i maluszka , musi się udać i musi być dobrze.
Dawaj znam znac co u was słychac i masz być jak najdłużej w 2paku .
To rozkaz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Każ maluchowi nie wyłazić ma tam siedziec i koniec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jejku!!!:szok: Ilonka 3maj się!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok: Napewno wszystko będzie dobrze!!!! W szpitalu się Tobą napewno zajmą i wszystko będzie dobrze!!! Tylko postaraj się uspokoić, choć to graniczy z cudem...:-( wielu dziewczynom sie szyjka rozwiera, a potem udaje się donosić ciążę. Będziemy się modlic za Ciebie i Gabrysia!!! Nic się nie bój. Jesteśmy z Tobą i wierzymy że wszystko będzie dobrze! Gorące buziaki!!!!!! MUSI BYĆ DOBRZE!!!!!!!!!!!;-) 3MAJ SIĘ MOCNO!!!!! :*

Mamusiom, które dzis po USG- serdecznie gratuluję Córeczek!!! :-D:-D:-D

Kciuki zacisniete:tak: Bedzie dobrze:tak: Jak juz wiadomo co sie dzieje, to na pewno bedzie ok:happy: Moja znajoma po 1szej stracie dziecka urodzila jeszcze 3 synow i z kazdym miala szew zakladamy, bo szyjka nie wytrzymywala (znaczy ona chyba jakis krazek ostatnio miala, a nie szew, ale ja sie na tym nie znam) i kazdego donosila, chociaz nic robic nie mogla. Tak ze podstawa jest ze wiesz co sie dzieje i ze sie Toba zajma najlepiej jak to mozliwe:-) Wracaj do nas szybko (tylko bez przesady - odpocznij sobie wczesniej;-)). pozdr:happy:

Ilonka kciuki zaciśnięte napeno będzie wszystko ok i synuś wyjdzie w kwietniu nie ma innej opcji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wracaj do nas szybko

Ilonka- trzymaj się kochana!!! Wszystkie jesteśmy z Wami!!!

Witam straszliwie stęskniona (w końcu ze 4dni mnie nie było) i z dumą ogłaszam,że kolejne kwietniówkowe dziecię będzie dziewczynką :-) Ja byłam prawie pewna, mąż też tak przypuszczał,nie macie pojęcia jaki dumny teraz chodzi. Na razie nikomu nie mówimy co nam doktor z USG wyczytał,to będzie nasz prezent gwiazdkowy dla rodziców,zastanawiamy się tylko nad formą. Myślałam,żeby skserować zdjęcie USG (niestety zwykłe cz-b) z buźką małej, dokleić różową czapeczkę i dorzucić odpowiedni podpis,ale jeszcze zobaczymy.

Moje gratulacje! Fajny pomysł z gwiazdkowym prezentem :-D

kochane moje.........intuicja zawiodła-to nie bruno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W BRZUCHU MIESZKA KOBIETKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No kochana! Gratulacje! Ale kariery jako wróżka to Ty nie zrobisz :-p

Drugi dzień żłobka- Kuba pomachał mamusi, od niechcenia dał buziaka i został po nim kurz i wiatr... :tak:

Znalazłam winowajcę mojej zgagi (ostatnio ostro było): CHLEB ŻYTNI :szok: No masakra, bo ja innego nie jadam... Muszę wymyślić jakiś zamiennik...

reklama

Trzymaj się kobietko i mów do dzidziusia żeby jeszcze nie wyłaził!!! Tyle nas tu jest które trzymają kciuki ze musi być dobrze i będzie dobrze!! Buziaki kochana!!

Do góry