reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

ojjjj,tak...winko jak najbardziej...ale n arazie mój kochany mężulek mi soku z marchwi zrobił,bo kardiolog mnie dziś ochrzanił,że taka to niby moja morfologia słaba.i że pierworódka w 5 miesiącu to powinna mieć wzorcowe wyniki krwi;-);-);-) i mam nakaz zaprzyjaźnienia się z burakami i marchwią...
ale najważniejsze-dostałam papierek-nie ma przeciwskazań do porodu sn......jeszcze tylko neurolog i okulista.z nimi nie pójdzie tak łatwo....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

JUŻ JUTRO O 18 USG ...JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ...

reklama
:-D:-D dziś po obiedzie siedzimy przy stole , czekając aż Młody skończy jeść a ja wypaliłam wina mi się chce :-D:-D:-D doczekać się nie mogę na choć jedną mała lampkę mojego ukochanego różowego wina:tak::tak:

Katik a może przejdziesz się do lekarza bo to naprawdę już trochę trwa,
niedobrze.Katik.Justa, Wronka trzymam kciuki ,żeby minęło jak najszybciej :tak:

Ja własnie złapałam od męża łyka tyskiego .. normalnie niebo w gębie nie da się opisac tego smaku:-D

Nieuzależniona się odezwała:-):-)
Cóż nie ma siły żebym codziennie chociaż na chwilkę nie zajrzała, uzależniona jestem na 100%

he he ja przynajmniej zupy nad kompem nie mieszam:-D:-D

Aniam noooo jaki super kawaler:-D:-D:-D:-D wie gdzie pić -to taka mądrość gatunku:-D:-D:-D zabrałam S na lody i usłyszałam "dobre -ale za mało" -nie przejęłam się bo dla niego wiadro to też byłoby za mało:confused2:

Było mu kupić pojemniczek na wynos he he

czesc Dziewczyny, nie bylo mnie od pt, a tu 23 stronki do nadrobienia. dzis nie dam niestety rady. Moze jutro w pracy sie uda ;-) pozdr i do jutra, milej nocy:happy:

kochane a ja jestem padnięta, wycieczka do olsztyna mnie wymęczyła, wóżków bliźniaczych tak dużo jak szukać igły w sianie. Mamy juz pewien typ, ale sama nie wiem, potem byliśmy w KFS ale sie nażarłam, ale jak wróciliśmy musieliśmy isc do szkoły rodzenia. Dzis zwiedziliśmy porodówki i cały oddział. Nawet, nawet. Juz wiem ze mąż nie bedzie przy porodzie, on jak słuchał o samym porodzie to jzu mu było nie dobrze, wiedziałam jak sie meczył, a teraz sie z niego nabijam, ze co ja bede musiała znieć. Położna jeszcze sie podpuytała lekarzy co do moich bóli krocza, jedynie co mozna zrobić to tylko leżęć i podkładac poduszkę pod miednice, po prostu rozszerza sie wszystko. POwiedziała ze współczuje, ale to czeste u osób które maja tyłozgięcie. potem jeszcze zakupy były i jak przyszliśmy do domku to byłam skonana. wiec zmykam do łozeczka

ticker.php

ja też już chciałam zacząć chodzić do szkoły rodzenia,ale niestety dopiero w lutym pójdę...w szpitalu,w którym będę rodziła zajęcia dla kwietniówek rozpoczynają się dopiero w lutym:-:)-:)-( a jeśli się maluchowi pospieszy to nici ze szkółki:wściekła/y:

znów będę przewracała się z boku na bok pół nocy:tak::tak::tak: a mąż już dawno śpi-wstaje bidak o 4.30:no:

Ostatnia edycja:
ja chodze ze styczniówkami, ze względu na bliźniaki, sama położna sie skontaktowała ze mna bym wczesniej zaczeła, i też chodze do szpitala

ticker.php

dzień dobry wszystkim w ten piękny grudniowy poranek :-) wpadłam tylko na chwilę, żeby się pochwalić wczoraj byłam na USG będę miała CÓRECZKĘ 450g termin na 14 kwietnia, moje przeczucia się nie sprawdziły ale i tak jestem przeszęśliwa. Wstydnisia cały czas zasłaniała buźkę rączkami ale za to nóżki pięknie rozłożyła moja modelka :-):-):-) mój M fajnie posumował całe USG " U prawdziwego zucha pierwsza dziewucha" ;-)

Położna jeszcze sie podpuytała lekarzy co do moich bóli krocza, jedynie co mozna zrobić to tylko leżęć i podkładac poduszkę pod miednice, po prostu rozszerza sie wszystko. POwiedziała ze współczuje, ale to czeste u osób które maja tyłozgięcie.
no i wszystko jasne czemu mam dni gdy tak cierpie....

będę miała CÓRECZKĘ 450g termin na 14 kwietnia, moje przeczucia się nie sprawdziły ale i tak jestem przeszęśliwa. Wstydnisia cały czas zasłaniała buźkę rączkami ale za to nóżki pięknie rozłożyła moja modelka :-):-):-) mój M fajnie posumował całe USG " U prawdziwego zucha pierwsza dziewucha" ;-)
Gratulacje!!!
Ale fajny tekst M :tak::tak::tak:

Mam lenia............oj jak mi sie nie chce do pracy:no::no::no::no:
Pozatym faktycznie macica mi sie naciaga i rosnie, juz nawet bez boli bym wiedziala. Corcia ma duzo wiecej miejsca i czuje ja znacznie mniej niz jeszcze kilka dni temu, gdy mialam wrazenie ze skacze caly czas ;-)

dzień dobry wszystkim w ten piękny grudniowy poranek :-) wpadłam tylko na chwilę, żeby się pochwalić wczoraj byłam na USG będę miała CÓRECZKĘ 450g termin na 14 kwietnia, moje przeczucia się nie sprawdziły ale i tak jestem przeszęśliwa. Wstydnisia cały czas zasłaniała buźkę rączkami ale za to nóżki pięknie rozłożyła moja modelka :-):-):-) mój M fajnie posumował całe USG " U prawdziwego zucha pierwsza dziewucha" ;-)

GRATULACJE !!! :-D

Rano po raz pierwszy zaprowadziłam starsze dziecię do żłobka... on tam poszedł, jakby całe życie nic innego nie robił tylko do żłobka chodził... Mam nadzieję, że mu tak zostanie :-D Mama mi cały czas wypomina, że ja w weekend się awanturowałam, że do przedszkola nie idę, męża ze żłobka i przedszkola rodzice siłą wyciągali, więc może to dziedziczne :-p

Poza tym samopoczucie mi dziś zwyżkuje, a że w czw. mam USG to już w blokach startowych siedzę :-D

reklama

gratulacje!!!!!

13x13 :zawstydzona/y:
Katik a kiedy masz wizytę? mój lekarz mówił, że do 24 tygodnia takie bóle mogą się pojawiać
Aniez: super, że obeszło się bez problemów z tym żłobkiem, ale to w końcu już duży chłopczyk, na pewno jest spragniony kontaktu z dziećmi, moja Hania trochę młodsza i myślę, ze chyba raczej nie byłoby tak latwo

Ostatnia edycja:
Do góry