reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Nieuzależniona się odezwała:-):-)
Cóż nie ma siły żebym codziennie chociaż na chwilkę nie zajrzała, uzależniona jestem na 100%

Jestem -wykończona a Wy nie próżnowałyście widzę:tak:

Katik no coraz więcej miejsca dla naszej kruszyny:-)

Waniliowa a syrop z cebuli nie jest przeciwkaszlowy??? wypróbuj i nawilżacze koniecznie -ja od 2 dni śpię przy otwartym oknie :confused2: bo mojemu S jest duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuszno. Wstawanie o 8:szok: no way!!

Aniam
noooo jaki super kawaler:-D:-D:-D:-D wie gdzie pić -to taka mądrość gatunku:-D:-D:-D zabrałam S na lody i usłyszałam "dobre -ale za mało" -nie przejęłam się bo dla niego wiadro to też byłoby za mało:confused2:

Aga002 jak ja wchodzę do supermarketu to mi się wydaje że u nas już po zakupach świątecznych:confused2: ludzi tłumy -jedzenie wykupione -dobrze ze ja na gotowe jadę:-D

Wronka ale mam ładną dziewczynkę na liscie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a gdzie chłopczyki?? a bliźniaczki są super -bardzo ładna lista:tak::tak::tak::tak: ale miałaś zacięcie -do tej godziny siedzieć!!!

Ba
ja też bardzo bym chciała widzieć S zanim wyjdzie do pracy -ale nie mam siły oczu otworzyć:-D

Aniez -no tak. Ja w autobusie rozpięłam płaszcz bo było mi gorąco -laska zmierzyła mój brzuch i odwróciła się do okna!!! już miałam jej powiedzieć parę słów -wcale nie chciałam łaskawie miejsca -ale jakiś chłopak mi ustąpił i nie omieszkał powiedzieć że niektórzy są ślepi...

Kwiatuszku dziękuję:-pale to raczej zasługa bliskosci klubów sportowych i mojego staropanieństwa;-) Ty wyglądasz cudownie na zdjęciach -ja dalej nie wierzę że masz tyle lat

Ewka84 współczuję Jerzykowi:-( biedactwo -a powiedz mi co działa na odetkanie nosa?? jakieś kropelki czy coś zapachowego??

Amorek52 ja widziałam wózki podwójne:-D:-D:-D

Ilonka1985
masz rację!!! niech Wronka poprawia -to cały rok różnicy:-D:-D:-D:-D po osiemnastce to już robi różnicę:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: a kucharz -świetna sprawa -masz jeszcze jednego w zestawie z masażystą?????????:sorry:

Ella1 dziś jest jutro nie ma hehehe -ja sie jeszcze cieszę moimi 3,3 na plusie -ale kto wie co będzie za 2 tygodnie:-p:-p:-p

Karola322
no tak mi się wydaje że to przez progesteron jest ponad normę (II trymestr 29,5 - 50) -ale lekarz powie co i jak. Mam nadzieję ze upławy się już nie pojawią i nie będziesz musiała wracać do zastrzyków -dosyć już złego:tak:

Forget me not -to teraz juz Twój poród to pryszcz będzie dla taty i sąsiada:-D nie polecil sie jeszcze do pomocy??

Kamisia nie dziwię się ze płakałaś i sie smutałaś:-( ja swojemu kazałam na glowie stanąć i sie udało. Nie chcę namawiać Twojego męża ale mógłby np krew oddać przy okazji w tym dniu... i później na WOLNYM iść z Tobą -no ale jak krwi nie oddaje to może niech ne zaczyna... nie smutaj się -może jeszcze załatwi wolne... nagranie to nie to samo... Myślałam że hoinka sprzed domku:-D:-D:-D:-D:-D

Kici69 no tak ale czasami nie ma innych terminów -a czasem mój S tylko teoretyczni epracuje 8h:-p:-p:-p:-p:-p

Magda ciosek biedna córunia.... a na to uzależnienie nie ma lekarstwa

A ja Wam odpisywałam i jadłam pomelo -wszystko się klei bleeeee S mnie zastrzeli za klejącego komopa:confused2: cały monitor i moje okulary w soku:confused2::confused2::confused2:

czesc laski
wronka - super ta lista kwietniowek, wielkie dzieki
kamisia - sliczna choinka u was
13x13 - co to jest pomelo?
a co do uzaleznienia od bb to ja tez.... boje sie ze jak jakis dzien opuszcze to nie nadrobie hehe:-D

13x13 - co to jest pomelo?:-D

Krzyżówka pomarańczy i grapefruita -ponoć bo tak mówią -a smakuje jak dla mnie ekstra:-D tak jakby leżało koło zielonego grapefruita:-p -którego zresztą też uwielbiam:-) ale nie myśl że ja taka obcykana jestem w dziwnych jadłach -po prostu jak idę na zakupy zawsze wrzucam do koszyka "coś" czego nazwa nic mi nie mówi, nie wiem jak to jeść i czy w ogóle jest zjadliwe:baffled: a później siedzimy z S na necie i czytamy historie tych dziwnych rzeczy i patrzymy co z tego można zrobić:tak: fajna zabawa

ale nuuuuuda.......

czekam na mynże... znowu.... ech... no własnie... ja zawsze na coś/kogoś czekam.......

truskawek bym zjadla.. ale musze poczekac do lata... 2011 roku:szok::szok::szok::szok:

A ja dziś słomiana wdowa jestem.
Ola wysmarowana śpi (wygląda jak upiór - twarz na biało, język i usta na fioletowo), ja się jeszcze z godzinkę pokręcę i też spać.
W tym roku może nas ominąć sezon truskawkowy, ciężko będzie

Krzyżówka pomarańczy i grapefruita -ponoć bo tak mówią -a smakuje jak dla mnie ekstra:-D tak jakby leżało koło zielonego grapefruita:-p -którego zresztą też uwielbiam:-) ale nie myśl że ja taka obcykana jestem w dziwnych jadłach -po prostu jak idę na zakupy zawsze wrzucam do koszyka "coś" czego nazwa nic mi nie mówi, nie wiem jak to jeść i czy w ogóle jest zjadliwe:baffled: a później siedzimy z S na necie i czytamy historie tych dziwnych rzeczy i patrzymy co z tego można zrobić:tak: fajna zabawa
acha to wiem, dep ze mnie... takie duze to jest, jak wielki grapefruit - przynajmniej u nas...

reklama
Do góry