reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

a ja truskawek nie lubie:tak::-p

ja też nie a teraz wchodząc do supermarketu zawsze wychodzę albo z pojemniczkiem truskawek a jak nie ma to mrożone :tak::tak::-p:-p jak to się gusta pod wpływem hormonów zmieniają :-D:-D

Moje dwa osiołki poszły się integrować ze społecznością miasteczka , bo o 19.00 było zapalnie lampek na choince miejskiej i uroczyste odpalenie oświetlenia bożonarodzeniowego
a ja po kąpieli, szlafroczek , laptop i łóżeczko pies śpi obok ,żyć nie umierać :-D

reklama
ja też nie a teraz wchodząc do supermarketu zawsze wychodzę albo z pojemniczkiem truskawek a jak nie ma to mrożone :tak::tak::-p:-p jak to się gusta pod wpływem hormonów zmieniają :-D:-D

Moje dwa osiołki poszły się integrować ze społecznością miasteczka , bo o 19.00 było zapalnie lampek na choince miejskiej i uroczyste odpalenie oświetlenia bożonarodzeniowego
a ja po kąpieli, szlafroczek , laptop i łóżeczko pies śpi obok ,żyć nie umierać :-D

hhhmmm do tej kąpieli, szlafroczka,laptopa i łóżeczka jeszcze lampka czerwonego winka by się przydała:cool2:, ale to może za rok o tej porze:tak:

No i narobily mi ochoty na truskawki... A dopiero wczoraj moj brzusio wciagnal caly pojemniczek :zawstydzona/y:

Boli mnie w pachwinach czy w kroczu... Juz ledwie chodze. To taki sam bol jak w tym nieszczesnym przelomie 19 i 20 tygodnia... Tylko teraz chyba bardziej boli :no:

hhhmmm do tej kąpieli, szlafroczka,laptopa i łóżeczka jeszcze lampka czerwonego winka by się przydała:cool2:, ale to może za rok o tej porze:tak:

:-D:-D dziś po obiedzie siedzimy przy stole , czekając aż Młody skończy jeść a ja wypaliłam wina mi się chce :-D:-D:-D doczekać się nie mogę na choć jedną mała lampkę mojego ukochanego różowego wina:tak::tak:

Boli mnie w pachwinach czy w kroczu... Juz ledwie chodze. To taki sam bol jak w tym nieszczesnym przelomie 19 i 20 tygodnia... Tylko teraz chyba bardziej boli :no:
Katik a może przejdziesz się do lekarza bo to naprawdę już trochę trwa,
niedobrze.Katik.Justa, Wronka trzymam kciuki ,żeby minęło jak najszybciej :tak:

haha no smiesznie to wyszlo z ta szpilka, ale mialam na mysli ze ja nie czuje bolu rozciagania , mnie kluje mocno i jakby piecze... nie wiem jak to opisac

:-D:-D dziś po obiedzie siedzimy przy stole , czekając aż Młody skończy jeść a ja wypaliłam wina mi się chce :-D:-D:-D doczekać się nie mogę na choć jedną mała lampkę mojego ukochanego różowego wina:tak::tak:

Katik a może przejdziesz się do lekarza bo to naprawdę już trochę trwa,
niedobrze.Katik.Justa, Wronka trzymam kciuki ,żeby minęło jak najszybciej :tak:

NO mi się też coraz częściej winko marzy, choc z reguły to ja raczej piwosz jestem:-D

A minąc hhmmm minie ale dopiero w kwietniu...wiem z doswiadczenia:-(

reklama
tez mam ogromna ochote na winko, albo jakiegos drinka fajnego... wczesniej tez lubialam sie nieraz napic...to pewnie dla tego teraz tak mnie ciagnie:zawstydzona/y::-p

Do góry