reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

my sobie wodę morską lejemy (disnemar) i ladnie nam idzie, gorzej z fridą bo już się strasznie buntuje... może nam się uda nauczyć dmuchania przy tym katarku i będzie łatwiej z czyszczeniem, ale pocieszyłaś mnie z tym półtorej roku :-)

Solik to też woda morska- my tylko takich specyfików używamy :-D ale ma w składzie d-pantenol dzięki czemu ładnie nawilża i natłuszcza śluzówkę (sama na sobie wypróbowałam), nie każda sól morska ma go w składzie.
Będzie dmuchał zobaczysz- pokaż mu to w zabawie to będzie potem z upojeniem smarkał, aż będziesz miała dość :-D
Maść majerankowa pod nosek ułatwia oddychanie a tanie to jak barszcz- kupisz w każdej aptece.

Aniam...świetny Twój Szymek:tak:

Dziewczynki bardzo dziękuje i cieszę się,że się Wam lista podoba:tak:. Ufff spędziłam trochę czasu nad nią:-D:-D, wczoraj kładłam się spac o 2.45, a mój mąż się przebudzil i tylko się w głowę popukał:-D:-D:-), no i zgadnijcie co mi się śniło...........lista kwietniówek oczywiście...hehe:-D:-D:szok::szok:, dlatego naprade milo mi,że jest ok:tak:

Teraz lece córci śniadanko zrbic......dopiero wstała:szok::szok: :szok:

Piękna lista :-D:-D:-D Roboty w nią włożyłaś :-D:-D:-D

a ja upiekłam przedwczoraj ciacho marchewkowe z cynamonem, super jest :)
jeszcze dziś mi do kawy zostało
a wczoraj upiekłam dwie blachy pizzy takiej wypasionej z wędliną, pieczarkami, serkiem, cebulką, oliwkami i ogóreczkiem konserwowym :)
to tak dla zaostrzenia apetytu ;)

Przepis na ciasto proszę wrzucić na kulinarny!!! Ładnie proszę :-D

B1983- już mi lepiej, ale mnie taka znieczulica irytuje. Sama jak widzę, że ktoś się słania na nogach to pytam czy mu nie pomóc. Kiedyś jednego dziadka do domu odprowadzałam, bo wyszedł z psem o poranku i nie miał siły wrócić i po jego żonę i karetkę dzwoniłam. Nie można się znieczulać, ale inni tak nie mają :no: a szkoda...

reklama
WRONKA , BARDZO DZIEKUJEMY ZA SUPER LISTE!!!
TO DLA CIEBIE:
PIEKNY BUKIET KWIATOW I TO O CZEGO KAZDA CIEZAROWKA POTRZEBUJE 5 RAZY DZIENNIE: PRYWATNEGO KUCHARZA NA ZAWOLANIE:
A WYSLLAM CI PRYWATNA I NIE WIEM CZY DOSZLA PROSILAM O POPRAWE NIKU JESTEM Ilona1985 a na liscie widnie jako Ilona1984 od razu jesli moglabys dopisac plecchlopiec i imie Gabriel...\Dziekuje ccalsuki

kwiatuszekpregnent...mam jeszcze te bole ale nie takie intensywne..jest juz lepiej...dziekuje kochana/....

Załączniki

• 1593.gif
    1593.gif
    66,8 KB · Wyświetleń: 19
  • 238.gif
    238.gif
    29,8 KB · Wyświetleń: 16
a ja upiekłam przedwczoraj ciacho marchewkowe z cynamonem, super jest :)
jeszcze dziś mi do kawy zostało
a wczoraj upiekłam dwie blachy pizzy takiej wypasionej z wędliną, pieczarkami, serkiem, cebulką, oliwkami i ogóreczkiem konserwowym :)
to tak dla zaostrzenia apetytu ;)

kwiatuszek mam tylko nadzieje ,że nie zszamałaś tego samotnie :-D:-D:-D
Podziwiam entuzjazm do pieczenia:tak::tak::tak::tak:
Mnie jutro czekają zakupy świąteczne tzw.spożywcze i zastanawiam się właśnie nad ciastami bo nie wiem co upiec ani czy chce mi się piec:-D:-D
Zaraz zaglądam na nasz wątek kulinarny i czekam na ten przepis :tak::tak:

WRONKA , BARDZO DZIEKUJEMY ZA SUPER LISTE!!!
TO DLA CIEBIE:
PIEKNY BUKIET KWIATOW I TO O CZEGO KAZDA CIEZAROWKA POTRZEBUJE 5 RAZY DZIENNIE: PRYWATNEGO KUCHARZA NA ZAWOLANIE:
A WYSLLAM CI PRYWATNA I NIE WIEM CZY DOSZLA PROSILAM O POPRAWE NIKU JESTEM Ilona1985 a na liscie widnie jako Ilona1984 od razu jesli moglabys dopisac plecchlopiec i imie Gabriel...\Dziekuje ccalsuki

kwiatuszekpregnent...mam jeszcze te bole ale nie takie intensywne..jest juz lepiej...dziekuje kochana/....

ilonka już dodałam:tak:

aniez jacy ludzie potrafia byc wredni:wściekła/y: az mi sie chce tych "comnieobchodzi-ow" postawic w takich samych sytuacjach,czy stare to czy mlode!!!:wściekła/y:
Ja musze jednak nad nerwami panowac,bo jak jestem w pracy,to nie moge sie na nikim wyzywac,ale czasem az mnie poniesie i nie daje rady...jak widze,ze dojechalismy do wypadku,zaslabniecia etc..a tu tlum ludzi i nikt nic nie robi,tylko stoja i sie gapia,a ludzie umieraja (doslownie i w przenosni) :wściekła/y:

Mój tata kiedyś uratował na ulicy gościa który miał zawał . Ja w tym czasie dzwoniłam po karetke , a ludzie stali i tylko gadali że pewnie pijany i dlatego upadł:wściekła/y::wściekła/y:

kwiatuszek mam tylko nadzieje ,że nie zszamałaś tego samotnie :-D:-D:-D
Podziwiam entuzjazm do pieczenia:tak::tak::tak::tak:
Mnie jutro czekają zakupy świąteczne tzw.spożywcze i zastanawiam się właśnie nad ciastami bo nie wiem co upiec ani czy chce mi się piec:-D:-D
Zaraz zaglądam na nasz wątek kulinarny i czekam na ten przepis :tak::tak:

To idę na kulinarny napiszę ci na prosty serniczek bez pieczenia .

wronka, lista jest świetna:-):-):-) jutro idę na usg,prześle info o płci...mam nadzieję:tak:

wypije kawę i biegnę do kardiologa,do neurologa oczywiście zaspałam...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry