aniez
Fanka BB :)
my sobie wodę morską lejemy (disnemar) i ladnie nam idzie, gorzej z fridą bo już się strasznie buntuje... może nam się uda nauczyć dmuchania przy tym katarku i będzie łatwiej z czyszczeniem, ale pocieszyłaś mnie z tym półtorej roku :-)
Solik to też woda morska- my tylko takich specyfików używamy ale ma w składzie d-pantenol dzięki czemu ładnie nawilża i natłuszcza śluzówkę (sama na sobie wypróbowałam), nie każda sól morska ma go w składzie.
Będzie dmuchał zobaczysz- pokaż mu to w zabawie to będzie potem z upojeniem smarkał, aż będziesz miała dość
Maść majerankowa pod nosek ułatwia oddychanie a tanie to jak barszcz- kupisz w każdej aptece.
Aniam...świetny Twój Szymek
Dziewczynki bardzo dziękuje i cieszę się,że się Wam lista podoba. Ufff spędziłam trochę czasu nad nią, wczoraj kładłam się spac o 2.45, a mój mąż się przebudzil i tylko się w głowę popukał:-), no i zgadnijcie co mi się śniło...........lista kwietniówek oczywiście...hehe, dlatego naprade milo mi,że jest ok
Teraz lece córci śniadanko zrbic......dopiero wstała
Piękna lista Roboty w nią włożyłaś
a ja upiekłam przedwczoraj ciacho marchewkowe z cynamonem, super jest
jeszcze dziś mi do kawy zostało
a wczoraj upiekłam dwie blachy pizzy takiej wypasionej z wędliną, pieczarkami, serkiem, cebulką, oliwkami i ogóreczkiem konserwowym
to tak dla zaostrzenia apetytu
Przepis na ciasto proszę wrzucić na kulinarny!!! Ładnie proszę
B1983- już mi lepiej, ale mnie taka znieczulica irytuje. Sama jak widzę, że ktoś się słania na nogach to pytam czy mu nie pomóc. Kiedyś jednego dziadka do domu odprowadzałam, bo wyszedł z psem o poranku i nie miał siły wrócić i po jego żonę i karetkę dzwoniłam. Nie można się znieczulać, ale inni tak nie mają a szkoda...