reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

13x13 super brzunio, rośniesz Kochana :) a i masz pięknie wyrzeźbione ramiona, zazdroszczę :)
Katik Twój brzunio również boski i bardziej mój przypomina :) PS. i choinka cudo
Aniam dzielny synuś :-)
Ilonka jak tam u Ciebie? minęły te bóle?
Wronka Twój brzunio też do mojego podobny :) super ta lista, dziękujemy za jej stworzenie
kolorowe2.gif

Kamisia suuuuuper masz piłeczkę, taka okrąglutka

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczynki!!

przeczytałam, ale już zapomniałam co miałam odpisać...

wronka
lista super:)

magda mam nadzieję ze sie z tą ospą szybko uporacie i ze nie złapiesz...

aniam ladnie go uczycie od małego:)

co do twardnienia brzuchacza to zdarza mi sie coraz częsciej, ale nie jest żle więc na razie to ignoruję:-)

Jerz mi się zakatarzył i teraz się męczymy, już się nie mogę doczekać aż będzie sam czyścił nosek... przez to ze mu tak niewygodnie z tym nochalem strasznie marudzi więc mam już dość a jeszcze sie dzień dobrze nie zaczął

mam nadzieję ze u Was lepiej!!
miłego dzionka

Aniam- Szymek strasznie fajny :-D:-D:-D

Ja dzisiaj czuje się kiepsko, a to przez wizytę w laboratorium, gdzie polazłam o poranku, a tam tłum babć i dziadków... Stanęłam w kolejce, po pół godzinie zrobiło mi się mdło, nogi w kolanach się ugięły, zlał mnie zimny pot- w ostatniej chwili kucnęłam, bo myślałam, że zemdleję. Jeden dziadek się zainteresował czy nic mi nie jest reszta miała darmowe kino :-:)-:)-(

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

aniam ladnie go uczycie od małego:)

miłego dzionka

On sam się uczy jak mu dasz butelkę wie gdzie się pije:-D

Ewa- na katar to najlepiej Solik do noska z d-pantenolem (fajnie nawilża i chroni śluzówkę), albo inna sól z d-pantenolem. i pod nosem maść majerankową. No chyba, że pediatra sugeruje normalne kropelki to krop :tak:
Dmuchać nauczy się niedługo, mój dmuchał jak miał 1,5 roku.

On sam się uczy jak mu dasz butelkę wie gdzie się pije:-D

mój na razie trenuje na butelkach po wodzie mineralnej:) te inne to i tak sie sam nauczy jak przyjdzie jego czas:-)

Ewa- na katar to najlepiej Solik do noska z d-pantenolem (fajnie nawilża i chroni śluzówkę), albo inna sól z d-pantenolem. i pod nosem maść majerankową. No chyba, że pediatra sugeruje normalne kropelki to krop :tak:
Dmuchać nauczy się niedługo, mój dmuchał jak miał 1,5 roku.

my sobie wodę morską lejemy (disnemar) i ladnie nam idzie, gorzej z fridą bo już się strasznie buntuje... może nam się uda nauczyć dmuchania przy tym katarku i będzie łatwiej z czyszczeniem, ale pocieszyłaś mnie z tym półtorej roku :-)

Aniam...świetny Twój Szymek:tak:

Dziewczynki bardzo dziękuje i cieszę się,że się Wam lista podoba:tak:. Ufff spędziłam trochę czasu nad nią:-D:-D, wczoraj kładłam się spac o 2.45, a mój mąż się przebudzil i tylko się w głowę popukał:-D:-D:-), no i zgadnijcie co mi się śniło...........lista kwietniówek oczywiście...hehe:-D:-D:szok::szok:, dlatego naprade milo mi,że jest ok:tak:

Teraz lece córci śniadanko zrbic......dopiero wstała:szok::szok: :szok:

Ostatnia edycja:
Wronka lista wygląda super :tak::tak::tak::-D

Ja zaraz jade z meżęm do Olsztyna na poszukiania wózka, bo nie jest z tym łatwa sprawa , a wieczorem idziemy do szkoły rodzenia, wiecdo wieczorka

ticker.php

reklama
a ja upiekłam przedwczoraj ciacho marchewkowe z cynamonem, super jest :)
jeszcze dziś mi do kawy zostało
a wczoraj upiekłam dwie blachy pizzy takiej wypasionej z wędliną, pieczarkami, serkiem, cebulką, oliwkami i ogóreczkiem konserwowym :)
to tak dla zaostrzenia apetytu ;)

Do góry