reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dziewczyny
a właściwie Wronka możesz mi jakoś tą listę wysłac na priv to ja wywale tamtą bo mogę to zrobic i na jej miejsce zamieszcze tą , bo ja moge edytować wszystkie wasze posty . Co wy na to ? chyba tak będzie ładniej w sensie że nie powstaanie następna lista . A wogóle pisałaś może do Coyote ?

Ja po Mikołajkach było super mały się strasznie wyszalał nikogo się nie bał , nawet mikołaj bardzo mu pasował . Dostał klocki z fisher price więc firmowy mikołaj był wypasiony:-D a wszystko odbyło się w edukado fajne miejsce i duże zajęć dla dzieci

reklama
Mamuśki nie mam czasu odpisać każdej:-( smutno mi w związku z tym -a jutro też "dzień śwora" i nie wiem czy usiądę do kompa choć na chwilkę... postaram się wyrobić i nadrobić zaległości...

Zainspirowana Waszymi zdjęciami na zamkniętym -kazałam S zrobić zdjęcia brzuszka... hmmm a On do mnie "ale jakiego brzuszka..." kurcze -gdyby zobaczył te Wasze piękne piłeczki gotów by był mnie rzucić dla którejś właścicielki bardziej wystającego M1 dzidziusia:-( no nic wstawiłam zdjęcia z dziś czyli z 22t1dc

Dziewczyny
a właściwie Wronka możesz mi jakoś tą listę wysłac na priv to ja wywale tamtą bo mogę to zrobic i na jej miejsce zamieszcze tą , bo ja moge edytować wszystkie wasze posty . Co wy na to ? chyba tak będzie ładniej w sensie że nie powstaanie następna lista . A wogóle pisałaś może do Coyote ?
I tak wlasnie zrobcie :tak::tak::tak:

Zainspirowana Waszymi zdjęciami na zamkniętym -kazałam S zrobić zdjęcia brzuszka... hmmm a On do mnie "ale jakiego brzuszka..." kurcze -gdyby zobaczył te Wasze piękne piłeczki gotów by był mnie rzucić dla którejś właścicielki bardziej wystającego M1 dzidziusia:-( no nic wstawiłam zdjęcia z dziś czyli z 22t1dc
hahhaha :-D
Zdjecia super, coraz wiecej miejsca dla corci masz :tak:

mam taaaaaki kaszel,że aż mnie dusi normalnie.taki suchy,bez żadnej wydzieliny.męczę się straszliwie .a na dodatek od 2 godzin mój Cudak daje mi tak popalić-co bym nie zapomniała,że to połowa ciąży i że on już potrafi co nieco;-);-);-)

jutro gnam do kardiologa i neurologa prosić o pozwolenie na poród sn:tak:....trzymajcie kciuki:-) zostanie tylko okulista...

zajadam czekoladę i mandarynki w łóżku:-D:-D:-D wiadomo przynajmniej od czego te 8 kg się zrobiło na plusie przez ostatnie 5 miesięcy;-)...śpicie już pewnie...ja muszę powoli zacząć się przestawiać na ''normalny ''tryb-żebym znów wstawała o 8 i nie marnowała dnia na odsypianie...

Dziewczynki...padam:-p

Zrobiłam nową listę, wkleiłam ją pod listę Coyote. Jeżeli stwierdzicie,że coś jest nie tak, coś trzeba zmienic, dopisac, jakis propozycje...piszcie a poprawie. Jeżeli się nie podoba ..też piszcie, to wspolnie coś stworzymy.

ps. Aniam, jeżeli stwierdzicie ,że jest ok, to myslę ,że usuń te piwrwszą nie zakualizowaną, bo masz chyba takie uprawnienia. Ja nie mogłam przesłac Ci na pw tego Wordowskiego pliku bo mi się coś rozjeżdżał i musiałam bezpośrednio na bb tworzyc od nowa:-(.

Teraz spadam bo na oczy nie widzę...pa

Wronka - wreszcie lista jak ta lala :tak:
tylko cos mi sie ostatni post z Aniolkami rozjechal, nie wiem czy tylko u mnie tak, czy wogole tak jest...

Milego dnia:tak: U nas jeszcze za oknem ciemnooooooo :no:

reklama
Aniam- Szymek strasznie fajny :-D:-D:-D

Ja dzisiaj czuje się kiepsko, a to przez wizytę w laboratorium, gdzie polazłam o poranku, a tam tłum babć i dziadków... Stanęłam w kolejce, po pół godzinie zrobiło mi się mdło, nogi w kolanach się ugięły, zlał mnie zimny pot- w ostatniej chwili kucnęłam, bo myślałam, że zemdleję. Jeden dziadek się zainteresował czy nic mi nie jest reszta miała darmowe kino :-:)-:)-(

Do góry