reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

czesc dziewczyny, wszytkim wam zycze milej niedzieli, u mnie bedzie to niedziela przekichana...hihi leci mi z nosa i kicham i juz odmowilam znajomym dzisiejsza kawke, bo nie mam na nic sily...

reklama
Widze, ze mamy niedziele, a nasza lista kwietniowek nadal swieci pustkami. Dziewczyny, nie ma co czekac na Coyote.
Wstawcie taka liste jaka jest dostepna na ta chwile (nie wszystkie dziewczyny doslaly informacje) i tyle. Kto bedzie sie jednak chcial dopisac - bedzie posylal pw.

Widze, ze mamy niedziele, a nasza lista kwietniowek nadal swieci pustkami. Dziewczyny, nie ma co czekac na Coyote.
Wstawcie taka liste jaka jest dostepna na ta chwile (nie wszystkie dziewczyny doslaly informacje) i tyle. Kto bedzie sie jednak chcial dopisac - bedzie posylal pw.

jestem za! :-) polać jej

katik popieram , coc sama jeszcze nic nie wysłałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

siedzę na internecie (dzięki bogu i partii zaczął działać:cool2:) i nadal mam problem z imieniem :-:)-:)-( bo niby ten Zachary ładnie i uniwersalnie dla nas zawsze będzie Zacharym a tutaj czy jak nas znowu gdzieś poniesie :zawstydzona/y: będzie Zac ale coś mi nie pasuję :-(
Potrzebuję uniwersalnego imienia !!!!!!!!!!!!

pAULKA..to co odczuwasz to twardnienie i stawianie sie macicy.Warto to spr u ginka ja wczoraj i dzis to mialam i jutro pruje do ginka.
Biore nospe i magnez ale juz chyba sa dla mnie za slabe...radze skonsultowac to z ginem, poniewaz nastepstwem tego moze byc skracanie sie szyjki macicy...

Ja tylko na chwilkę.
Weekend ciężki, Ola ma ospę:baffled:, teraz już trochę lepiej, ale dwa dni mieliśmy niezły hardcore. W sumie lepiej teraz niż np za pół roku, albo za dwa tygodnie na same święta.
Rzucił mi się tylko w oczy szmateks na Wiatraku - polecam, Oli mnóstwo rzeczy tam pokupowałam

Paulka ja tez mialam ostry bol plecow jak na okres wczoraj.Jutro musze koniecznie isc do gina, nie mam pojecia co tam tak moze bolec... a ostatnio tez mialam taki dzien w ktorym wogole nie czulam ruchow za to na 2 i 3 dzien mi synus odbil..

o jakim info mowisz katik,bo do mnie chyba nic nie dotarlo;-)
Nasza lista kwietniowek jest: po pierwsze w oplakanym stanie graficznym, a po drugie - wiekszosc z nas juz wie jakiego dzidziusia oczekuje, i nalezaloby to rowniez uzupelnic.
Wronka zaoferowala sie i robi nowa liste, wypasiona i sliczna. Poslij jej dane na pw jak - data porodu , plec i imie, a wciagnie Cie na liste.

siedzę na internecie (dzięki bogu i partii zaczął działać:cool2:) i nadal mam problem z imieniem :-:)-:)-( bo niby ten Zachary ładnie i uniwersalnie dla nas zawsze będzie Zacharym a tutaj czy jak nas znowu gdzieś poniesie :zawstydzona/y: będzie Zac ale coś mi nie pasuję :-(
Potrzebuję uniwersalnego imienia !!!!!!!!!!!!
Znam ten bol, tez wybieramy imie uniwersalne by bylo latwiej :tak:

Ilona1985 kurcze ja mam 9 grudnia połowkowe usg i chyba poczekam do tego czasu...teraz juz przeszlo ale w południe wzielam dwie nospy i nic...nie dosc ze brzuch twardy jak kamien to do tego jeszcze okropny ból w plecach jak na okres...dopiero pod gorącym prysznicem przeszło... mam taki od wczoraj i juz mialam jechac do szpitala , bo do tego wszystkiego nie czuje w ogole ruchów mojej Zosieńki...ale boje się ze zaraz powiedzą ze panikuje ... mat\rtwie się strasznie ...ten ból to taki dziwny mniej bolesny a bardziej wkurzający...
Nieodbrze, ze masz takie bole. Mysle, ze do lekarza choc zadzwon jutro, skoro 9tego idziesz tak czy tak. Ale nospe bierz regularnie, bo takie twardnienie to jak na skurcze, i lepiej nie ryzykowac .

reklama
Do góry