reklama
Katik
...jestem mamą...
Widze, ze mamy niedziele, a nasza lista kwietniowek nadal swieci pustkami. Dziewczyny, nie ma co czekac na Coyote.
Wstawcie taka liste jaka jest dostepna na ta chwile (nie wszystkie dziewczyny doslaly informacje) i tyle. Kto bedzie sie jednak chcial dopisac - bedzie posylal pw.
Wstawcie taka liste jaka jest dostepna na ta chwile (nie wszystkie dziewczyny doslaly informacje) i tyle. Kto bedzie sie jednak chcial dopisac - bedzie posylal pw.
Widze, ze mamy niedziele, a nasza lista kwietniowek nadal swieci pustkami. Dziewczyny, nie ma co czekac na Coyote.
jestem za! :-) polać jej
iza813
mama Szymka i Samuela
o jakim info mowisz katik,bo do mnie chyba nic nie dotarlo;-)
aga002
Fanka BB :)
katik popieram , coc sama jeszcze nic nie wysłałam
siedzę na internecie (dzięki bogu i partii zaczął działać) i nadal mam problem z imieniem :---( bo niby ten Zachary ładnie i uniwersalnie dla nas zawsze będzie Zacharym a tutaj czy jak nas znowu gdzieś poniesie będzie Zac ale coś mi nie pasuję :-(
Potrzebuję uniwersalnego imienia !!!!!!!!!!!!
siedzę na internecie (dzięki bogu i partii zaczął działać) i nadal mam problem z imieniem :---( bo niby ten Zachary ładnie i uniwersalnie dla nas zawsze będzie Zacharym a tutaj czy jak nas znowu gdzieś poniesie będzie Zac ale coś mi nie pasuję :-(
Ilona1985
pAULKA..to co odczuwasz to twardnienie i stawianie sie macicy.Warto to spr u ginka ja wczoraj i dzis to mialam i jutro pruje do ginka.
Biore nospe i magnez ale juz chyba sa dla mnie za slabe...radze skonsultowac to z ginem, poniewaz nastepstwem tego moze byc skracanie sie szyjki macicy...
Biore nospe i magnez ale juz chyba sa dla mnie za slabe...radze skonsultowac to z ginem, poniewaz nastepstwem tego moze byc skracanie sie szyjki macicy...
magda1978
Ja tylko na chwilkę.
Weekend ciężki, Ola ma ospę, teraz już trochę lepiej, ale dwa dni mieliśmy niezły hardcore. W sumie lepiej teraz niż np za pół roku, albo za dwa tygodnie na same święta.
Rzucił mi się tylko w oczy szmateks na Wiatraku - polecam, Oli mnóstwo rzeczy tam pokupowałam
Weekend ciężki, Ola ma ospę, teraz już trochę lepiej, ale dwa dni mieliśmy niezły hardcore. W sumie lepiej teraz niż np za pół roku, albo za dwa tygodnie na same święta.
Rzucił mi się tylko w oczy szmateks na Wiatraku - polecam, Oli mnóstwo rzeczy tam pokupowałam
Ilona1985
Paulka ja tez mialam ostry bol plecow jak na okres wczoraj.Jutro musze koniecznie isc do gina, nie mam pojecia co tam tak moze bolec... a ostatnio tez mialam taki dzien w ktorym wogole nie czulam ruchow za to na 2 i 3 dzien mi synus odbil..
Katik
...jestem mamą...
Nasza lista kwietniowek jest: po pierwsze w oplakanym stanie graficznym, a po drugie - wiekszosc z nas juz wie jakiego dzidziusia oczekuje, i nalezaloby to rowniez uzupelnic.o jakim info mowisz katik,bo do mnie chyba nic nie dotarlo;-)
Wronka zaoferowala sie i robi nowa liste, wypasiona i sliczna. Poslij jej dane na pw jak - data porodu , plec i imie, a wciagnie Cie na liste.
Znam ten bol, tez wybieramy imie uniwersalne by bylo latwiejsiedzę na internecie (dzięki bogu i partii zaczął działać) i nadal mam problem z imieniem :---( bo niby ten Zachary ładnie i uniwersalnie dla nas zawsze będzie Zacharym a tutaj czy jak nas znowu gdzieś poniesie będzie Zac ale coś mi nie pasuję :-(
Nieodbrze, ze masz takie bole. Mysle, ze do lekarza choc zadzwon jutro, skoro 9tego idziesz tak czy tak. Ale nospe bierz regularnie, bo takie twardnienie to jak na skurcze, i lepiej nie ryzykowac .Ilona1985 kurcze ja mam 9 grudnia połowkowe usg i chyba poczekam do tego czasu...teraz juz przeszlo ale w południe wzielam dwie nospy i nic...nie dosc ze brzuch twardy jak kamien to do tego jeszcze okropny ból w plecach jak na okres...dopiero pod gorącym prysznicem przeszło... mam taki od wczoraj i juz mialam jechac do szpitala , bo do tego wszystkiego nie czuje w ogole ruchów mojej Zosieńki...ale boje się ze zaraz powiedzą ze panikuje ... mat\rtwie się strasznie ...ten ból to taki dziwny mniej bolesny a bardziej wkurzający...
reklama
Elma
Małgosia
U mnie bez zmian jeśli chodzi o listę nie znam jeszcze płci, jak poznam to napisze do wronki.