reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

dzięki wielkie...
ja chodziłam do tego przy rondzie wiatraczna..
taki dwupiętrowy na samym rogu jest...mają tam też mnóstwo fajnych rzeczy dla dzieciaczków ale nie wiem czy teraz bym się odważyła kupic dla niemowlaka tam

A czemu dla dziecia nie ? W 60 stopniach giną z ciuszków wszystkie bakterie łacznie z tymi z kału czy moczu więc bez obaw . A większość bodziaków itp można spokojnie i w 90 wyprac :tak:. Ja kupowałam i kupuje dla synka rzeczy zreszta sporo mam tez od kuzybki która tez buszownik ciuszkowy . Wole tam kupić szczególnie rzeczy na poczatek bo dziecko w nich chodzi miesiąc i szkoda mi jakoś kaski .. TYm bardziej że ceny w sklepach powalają na kolana. :-(
Na większe zakupy a własciwie na przeceny idę po swiętach od razu . czekam na boniki z pracy i za nie zaszaleje pewnie. No i po świętach zaczynają się przecenki. :tak:;-)

Paula - a ten na wiatraczne to jest w tym domu uniwersam ? Widać go jakoś jak się jedzie ? Jak taki wielki to musze się wybrać , dostawy maja zawsze czy są jakies lepsze i gorsze dni ?
U mnie jest też na wsi jeden ale trzeba trafić raz poszłam i kupilam nawet nowe buty pumy dla synka i mnustwo rzeczy z nexta a innym razem się idzie i nie ma totalnie nic . Ale tanio tam strasznie bo 15 zł za kg więc czasami chodze tam pogrzebać . Wczoraj byłam ale kupiłam tylko bluze jedną z tom taylora , śpioszki piękne z nexta żółte dla niespodzianki, spodnie dla małego na lato i dla siebie bluzkę z HM jeszcze z metką . Za wszystko dałam całe 16zł . :laugh2: To się nazywa oszczędność

Kici - to ja zapraszam kiedyś do centrum na łowy ciucholandowe :-D:-D

reklama
Dzień Dobry Mikołajkowo!!! :-)

Jak się Dziś czujecie Brzusie? ;-)

Ja niewyspana jakaś po "imprezie"...M pił, a to ja się czuję jakbym miała kaca :-D:-D:-D Ale przyjaciel mnie zaskoczył bo przebrał się za szalonego Mikołąja i rozdał wszystkim śmieszne prezenty- Dzidzia dostała cumelek :-) Było tak śmiesznie że bolą mnei ze śmiechu wszystkie mięśnie brzucha :-D Dawno się tak nie ubawiłam :-)

Poza tym nie chcę zapeszać, ale od 2 dni mnie brzuszek nie boli :tak: ..choć pewnei to się zmieni jak już napisałam :cool2:
Póki co jest fajnie.

Zdrówka życze i udanych prezentów Mikołąjkowych! :-)

Hej Brzuszki
Ja kilka dni nie pisałam, a to ile natworzyłyście przez ten czas, to jest jakaś masakra hehe tego sie nie da nadrobić...
No ale może spróbuję...
Napiszę tylko, że środowa wizyta u gin była bardzo miła. Wszystko jest ok, i z moimi wynikami i z dzieciaczkami, znów usłyszałam, że to dwie dziewuszki, choć tak strasznie fikały i tak się zasłaniały, takie żywe są i choć nie czuję jeszcze ruchów takich bardzo stanowczych to cieszę się, że są ruchliwe...Zawsze to lepiej niż jakby miały w ogóle nie dawać o sobie znać...
Wszystkim mamusiom życzę udanej niedzieli i żeby Wasze maleństwa Wam nie dokuczały...
A ja sobie posiedze kolejny dzień sama, bo mój K musiał pojechać do rodziny do Łodzi:-(...Buziaki

cześć dziewczynki, zaraz nadrobię co naskrobałyście.. chciałam się pochwalić że mój B wczoraj pierwszy raz poczuł jak nasz Kubuś się rusza... po śniadanku czułam jak szaleje, i powiedziałam żeby dał rękę i akurat centralnie w jego rękę dał mega kopa...

Szanowny dostał kopniaka w środę idealnie w sam tyłek wieczorem :-D:-D i biedny zaczął rozmawiać z brzuchem ,że Pati to go kocha itd. i nie wolno tatusia kopać po tyłeczku.:cool2::cool2: Jedyne co powiedziałam to,że jak zasłuży to i owszem a że wózek nadal nie zamówiony to biedne dziecko chciało się przypomnieć:-p

internet mi dziś "szaleje" na przewrócenie srony czekam 30 sekud więdz nie poiszę pewnie z Wami.
Życzę udanych Mikołajek :tak::tak:

ps. czeka mnie dziś 2 "samotna" noc wczoraj Szanowny był na Christmas Party z pracy a dziś muszą opić Kalinę, Tak jakby jego szef wiedział , żeby dac mu na jurto wolne :cool2:

no masz racje jak sie wypierze dobrze to ok...to chyba tez cos zakupie dla małej

nie on nie jest w uniwersamie...po drugiej stronie ulicy...tj ul waszyngtona juz obok jest jakas szkoła językowa
ul. Jerzego Waszyngtona 144 albo 146

(obok ronda Wiatraczna)
"Kiermasz odzieży"
Duży 2 piętrowy lumpeks.
Odzież na wagę.
Duży wybór

ta szkoła językowa to speak up :-)

witaaaam dziewczynki...

ha!!!połowinki -mikołajki dziś:tak::tak::tak: ale z wyjścia gdzieś nici,bo kicham i kaszlę...zaraz mąż wróci i wspólnie zrobimy jakiś smaczny obiadek...:-) a wieczorem może na karmi się skuszę...

mam taki mały problem-chciałam zacząć robić prezenty-ozdoby na choinkę z makaronu.i wyczytałam,że klej do tych spraw najlepszy(termoaktywny)spowodował u babek poronienia w firmie,gdzie 8 godzin dziennie go wdychały,klejąc coś...i teraz nie wiem czy jest coś równie dobrego do klejenia makaronu...piszcie,jakbyście miały jakiś pomysł-może wasi mężowie wiedzą coś o tym i poradzą coś.kropelka pewnie na niewiele się tu zda...z góry wielkie dzięki!!!

milej niedzieli,BRZUCHOLE!!!

reklama
dobra ja spadam do brata do wołomina... wieczorkiem postaram się zajrzeć...
buziaczki dla was i brzucholków

Do góry