aga002
Fanka BB :)
No przestań ja mam 26 więc taka bardzo starsza nie jestem Może się umówimy na łażenie po sklepach jak będę w styczniu w Wawie
26 lat i ty o tym tak bez zażenowania mówisz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No przestań ja mam 26 więc taka bardzo starsza nie jestem Może się umówimy na łażenie po sklepach jak będę w styczniu w Wawie
Paulka pub-dyskoteka o nazwie Park jeszcze istnieje??
aga002 nie mam pojęcia...nie chodzę po pubach ani dyskotekach...a nie słyszałam o tym od nikogo nawet...
Właśnie rodzi moja przyjaciółka ,rozwarcie na 8 palców ,zero znieczulenia i jeszcze gada ze mną przez telefon a rano była u mnie na kawie
nie moge wyjść z podziwu bo to jej pierwsze dziecko. Do szpitala przyjechała z rozwarciem na 5 palców i nie czuła żadnego bólu ,mówi ,że tylko lekkie skurcze.
no to ladnie jej poszlo... Zdrowka dla Kalinkiurodziła 3600 , dziewczynka ---Kalina--jutro wszyscy będą świętować a ja Piccolo:-(
nie obrażam się absolutnie :-)
a co do ciucholandów "łachów" hihi to ja uwielbiam szperac po nich zawsze mozna znalesc cos naprade fajnego i chyba tez się wybiore...
jak znasz jakies fajne daj znac;-)
nie obrażam się absolutnie :-)
a co do ciucholandów "łachów" hihi to ja uwielbiam szperac po nich zawsze mozna znalesc cos naprade fajnego i chyba tez się wybiore...
jak znasz jakies fajne daj znac;-)