reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
witam dzis to ja jestem pierwsza, to prawdziwe święto, nie moge spac od 6.00 jak mój mąż wstał i pojechał do szkoły, troszke w łóżko poczytałąm a teraz jem śniadanko i siedze na kompie

ticker.php

Paulka pub-dyskoteka o nazwie Park jeszcze istnieje:cool2::cool2:??

A pewnie że istnieje to stary studencki lokal i chyba będzie tam zawsze:-D

aga002 nie mam pojęcia...nie chodzę po pubach ani dyskotekach...a nie słyszałam o tym od nikogo nawet...

Jesteś jeszcze za młoda by znac park:-D:-D Tylko się nie obrać bo mi Twój wiek wcale nie przeszkadza i spoko z Ciebie laska . Z tymi zakupami to jA NIE wiem bo nie wiem jak się wyrobie w przyszłym tygodniu z wszelkimi sprawami i badaniami więc na razie nie odpowiem . Co do ubrań to ja chcąc nabyć bluzki najpierw bym poszła do ciucholadu ale co kto lubi . Można znaleźć np. fajne tuniki po ok 10-15 zł za sztuke tylko trzeba pogrzebać . No i rzeczy firmowe a nie bazar . Ale nie kazdy wkońcu musi lubić lumpki . Jak coś pisz to dam kilka adresów . Ze spodniami nie wiem bo nie nabywam teraz ale może w C&A ?

[

Właśnie rodzi moja przyjaciółka ,rozwarcie na 8 palców ,zero znieczulenia i jeszcze gada ze mną przez telefon a rano była u mnie na kawie :-D
nie moge wyjść z podziwu bo to jej pierwsze dziecko. Do szpitala przyjechała z rozwarciem na 5 palców i nie czuła żadnego bólu ,mówi ,że tylko lekkie skurcze.:szok:

I takiego porodu kazdej z was życze , jakby mi ktoś taki zagwarantował to może by mi się odechciało tej CC:-D

A ja dziś na mikołajki z młodym jade J firma robi , ciekawe czy Szymek nie będzie się bał mikołaja;-)

urodziła 3600 , dziewczynka ---Kalina--jutro wszyscy będą świętować a ja Piccolo:-D:-(
no to ladnie jej poszlo... Zdrowka dla Kalinki:-D

My pospani, pojedzeni.... teraz czekam az mezulo kawusie zrobi... Ja mu obiecalam serniczek na Mikolajki, ale cos zebrac sie nie moge... Moze popoludniu bedziemy jesc :-D:-D:-D

cześć dziewczynki, zaraz nadrobię co naskrobałyście.. chciałam się pochwalić że mój B wczoraj pierwszy raz poczuł jak nasz Kubuś się rusza... po śniadanku czułam jak szaleje, i powiedziałam żeby dał rękę i akurat centralnie w jego rękę dał mega kopa...

nie obrażam się absolutnie :-)
a co do ciucholandów "łachów" hihi to ja uwielbiam szperac po nich zawsze mozna znalesc cos naprade fajnego i chyba tez się wybiore...
jak znasz jakies fajne daj znac;-)

Ja zwykle chodze na świętokrzyską na przeciwko poczty głównej to jest przy tym skrzyżowaniu gdzie jest mc donald . Tam są dwa w jedym ciągu i oba dobre . Ew na ogrodową róg jana pawła .
Sklepy z używaną odzieżą na wagę
tu masz adresy dokładne tych dwóch ( świętokrzyska i ogrodowa ) a ten drugi na świętokrzyskiej jest 200m od tego w stronę marszałkowskiej , nie sposób go nie znaleźć . A Ty gdzie chodzisz ?
Ja tam w poprzedniej ciązy właśnie sporo bluzek kupiłam , czasami można trafić takie nawet typowo ciążowe np. z HM mama.

paulka90
ja mogę się z Tobą jakoś umówić... muszę kupić prezent bratanicy, więc może coś ustalimy ??

nie obrażam się absolutnie :-)
a co do ciucholandów "łachów" hihi to ja uwielbiam szperac po nich zawsze mozna znalesc cos naprade fajnego i chyba tez się wybiore...
jak znasz jakies fajne daj znac;-)

a ja nie znam żadnych ciuchexów, gdzie mogłabym się wybrać :-( przez to zawsze muszę wydać za dużo... :-(

reklama
paulka ja też pensję mam po 15, tyle że 19 ślub biorę :p mogę być zabiegana ;-)

chociaż jeśli się umówimy 16 to będę mogła :-)

a godzinowo to tak po pracy bo ja pracuje nadal,
tak to ten Halinów, a pracuje na mokotowie

Do góry