reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Cześć Kwietniówczki!!
Ja tylko na chwilę, bo równo tydzień temu zaczęłam kwalifikację na Dyrektora Klubu Oriflame:tak: i od tamtego dnia świat zwariował;-)
Wszystko dzieje się tak szybko, że nawet nie zauważyłam jak mi brzusio urósł:happy:
Kupiłam sobie seksowną kieckę i same ochy i achy zbieram na swój temat - szalenie to miłe:tak:
Z nowości to jeszcze tyle, że wczoraj M. sam od siebie nagle stwierdził, że Lenka Aleksandra będzie:happy: Lenka nagle jakoś tak zaczęła Mu się podobać:-) Przeszczęśliwa jestem z tego powodu:tak:
Od 11grudnia będzie mnie na forum więcej bo właśnie 11-tego mam kontrolę kierownika regionu, ma mi lokal na Biuro Regionalne zaakceptować - więc proszę o mocne trzymanie kciuków!!
Ściskam Was mocno i życzę prześlicznych prezentów od Św. Mikołaja:-)

reklama
Elvie, gratuluję nominacji. Kobieta pracująco-ciężarna normalnie:). A ochy i achy zbierasz, bo piekna jesteś, co tu dużo mówić.

BTW. Laseczki, może wybiegam myślą w przyszłość, ale jakie zabawki są najlepsze dla malucha - rozwijające?

Tak w ogóle chyba coraz bardziej zżywam się z maleństwem, bo rano zaraz po wstaniu z łóżka go szukałam. Miałam nawet wyrzuty sumienia, że zasnęłam zamiast się nim zajmować. Trochę mi zajęło uświadomienie sobie, że dzidzi jeszcze w brzuszku jest:)

My choinkę ubieramy góra na dzień przed wigilią i będzie jak w zeszłym roku srebrno fioletowa bo uwielbiam fiolet!! Wszystko mam fioletowe nawet majtki:sorry:
:-D:-D:-D

u mnie w domu tez zawsze ubierana była dzień przed wigilią a lampki zapalane dopiero podczas wigilii. Ja jednak nie mogę sie oprzeć i zawsze ubieram wcześniej tym razem jednak przebiłam samą siebie. Jednak są 2 powody ,po pierwsze jednego dnia czuję się tak ,że mogłabym góry przenosić a drugiego nie bardzo z łóżka mogę wstać. Drugim powodem było to ,że nasz kochany Stephen zadzwonił wtedy we wtorek i powiedział ,że nasz dom będzie gotowy ....24....stycznia :wściekła/y::wściekła/y:. Po ostrej wymianie zdań z Szanownym przelali nam cały zadatek z powrotem na konto. Na szczęście i to podwójne gość od którego wynajmujemy ten dom zgodził się ,żebyśmy zostali dopóki czegoś nie znajdziemy i opuścił nam rent i to o 200 euro . Tak więc dla poprawy humoru postanowiłam ubrać dom już świątecznie

Cześć Kwietniówczki!!
Ja tylko na chwilę, bo równo tydzień temu zaczęłam kwalifikację na Dyrektora Klubu Oriflame:tak: i od tamtego dnia świat zwariował;-)
Wszystko dzieje się tak szybko, że nawet nie zauważyłam jak mi brzusio urósł:happy:
Kupiłam sobie seksowną kieckę i same ochy i achy zbieram na swój temat - szalenie to miłe:tak:
Z nowości to jeszcze tyle, że wczoraj M. sam od siebie nagle stwierdził, że Lenka Aleksandra będzie:happy: Lenka nagle jakoś tak zaczęła Mu się podobać:-) Przeszczęśliwa jestem z tego powodu:tak:
Od 11grudnia będzie mnie na forum więcej bo właśnie 11-tego mam kontrolę kierownika regionu, ma mi lokal na Biuro Regionalne zaakceptować - więc proszę o mocne trzymanie kciuków!!
Ściskam Was mocno i życzę prześlicznych prezentów od Św. Mikołaja:-)

kciuki zaciśnięte :tak::tak:

Właśnie rodzi moja przyjaciółka ,rozwarcie na 8 palców ,zero znieczulenia i jeszcze gada ze mną przez telefon a rano była u mnie na kawie :-D
nie moge wyjść z podziwu bo to jej pierwsze dziecko. Do szpitala przyjechała z rozwarciem na 5 palców i nie czuła żadnego bólu ,mówi ,że tylko lekkie skurcze.:szok:

Właśnie rodzi moja przyjaciółka ,rozwarcie na 8 palców ,zero znieczulenia i jeszcze gada ze mną przez telefon a rano była u mnie na kawie :-D
nie moge wyjść z podziwu bo to jej pierwsze dziecko. Do szpitala przyjechała z rozwarciem na 5 palców i nie czuła żadnego bólu ,mówi ,że tylko lekkie skurcze.:szok:

No to dziś 3mamy kciuki za Twoja przyjaciółkę- zuch dziewczyna:-)

aga002,
trzymam kciuki za rodzącą!!!

właśnie wróciłam od ciotki...zważyłam się u niej...od początku ciąży przytyłam 8 kilogramów,na tej samej wadze ważyłam się w sierpniu,hihihi.....ciut za dużo pewnie:-D:-D:-D
ale codzienna czekolada robi swoje...

nie no powariowałyscie 14 stron w niecałe dwa dni.:szok:...kiedy ja to nadrobie...

dziewczyny z Warszawy i nie tylko wszystkie te które mogą i chcą... w przyszłym tygodniu chciałam jechac po świąteczne prezenty i musze tez kupic jakis prezencik dla dzieciaczka mojego kuzyna ktory na dniach sie urodzi i cos jeszcze dla mojego dzidziulka może... czy znalazłaby się jakas chętna kobietka żeby się ze mną wybrac?

Szkoda ze ja nie z warszawy :-(

a no szkoda...ale mozemy zrobic miedzy miastowe albo między krajowe spotkanie :-D

a tylko ostrzegam ,że w styczniu będe miec 20 lat dopiero...więc teraz już chętnyc napewno nie będzie...że taka gówniara :-D

No przestań ja mam 26 :-p więc taka bardzo starsza nie jestem:-p Może się umówimy na łażenie po sklepach jak będę w styczniu w Wawie:happy:

reklama
Do góry