reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
A ode mnie właśnie wyszły dziewczyny!dzieciaki zrobiły mi sajgon w chacie ale i tak było miło. Jedna z koleżanek jest dwa tygodnie wyżej w ciąży ode mnie ale jak przy niej siedzialam to wyglądałam jak słonica w 12 miesiącu:-):-)
Miałam dziś plany że pójdziemy z moim ukochanym do kina, na stare miasto pooglądać choinkę bo dziś wielkie odpalanie lampek, że pójdziemy na czekoladę i ciacho i będzie miło a on mi dzwoni i oświadcza że dziś mamy gości:no:niby nic takiego :no:że tymi gośćmi są teściowie:crazy::crazy:nooo nie jest źle sobie myślę.....no i ostatnia nowinka że zostaja na noc:crazy:noszzz qrde szlag mnie trafił. Bardzo ich lubię- ale bez przesady- po pierwsze widzimy się co weekend, mieszkają zaledwie 10 km od nas wiec moglabym ich odwieźć, po trzecie mały pokój jest jeszcze nie zrobiony i nawet materaca nie mam....
trudno niech sobie radzą:crazy:ja mam focha i koniec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie kochane i sobota mjia. Ja ogarnęłam mieszkanko na tyle ile mogłam , zrobiłam obiadek, mężuś wrócił z nowym autkiem i zaliczyłam kolejny zastrzyk dupka mnie już tak boli że nie wiem gdzie one będą mi dawały kolejne zastrzyki bo już 4 miesiąc jest jak je biore.
kamisia tak jest z tymi naszymi mężami nie można nic zaplanować bo zawsze coś wymyślą , ja też nie lubie jak ktoś zwala mi się na głowę bez pytania mnie o zdanie.
kwiatuszek ślicznie wyglądacie:-):-).
Kochane życzę miłego dzionka:-):-).

ech... ja juz naszykowalam obiad ( tak jak obiecałam nakulałam mielonych) i czekam na meza, który nie wiem kiedy przybedzie do domku..
zrobilam zakupy, popakowałam prezenty i sie taka zamuła zrobila..

nie zazdroszcze z tymi teściami.. wszytko dobrze, poki sa daleko.. niestety wiem cos o tym.. i juz jestem wsciekla jak sobie o tym pomysle... sie zacznie na nowo....

juz choinki macie poubierane??? o matko, tez musze o tym pomyslec... i, o zgrozo dla Kwiatuszka i Katik moja choinka jest z założenia różówa:-):-) no z elementami srebra i fioletu:-):-):-):-) i to nie, ze specjalnie na ten rok, kocham swoja coroczna rózowa choinke:-):-)

gdzie jest 13x13 możnaby znowu cos nakrecić:-D:-D:-D:-D

juz choinki macie poubierane??? o matko, tez musze o tym pomyslec... i, o zgrozo dla Kwiatuszka i Katik moja choinka jest z założenia różówa:-):-) no z elementami srebra i fioletu:-):-):-):-) i to nie, ze specjalnie na ten rok, kocham swoja coroczna rózowa choinke:-):-)

My choinkę ubieramy góra na dzień przed wigilią i będzie jak w zeszłym roku srebrno fioletowa bo uwielbiam fiolet!! Wszystko mam fioletowe nawet majtki:sorry:

My choinkę ubieramy góra na dzień przed wigilią i będzie jak w zeszłym roku srebrno fioletowa bo uwielbiam fiolet!! Wszystko mam fioletowe nawet majtki:sorry:

u mnie w domu zawsze ubiera sie w wigilie, wiec ubranie 20 grudnia to dla mnie zawsze takie niezreczne było a tu 5 a u dziewczyn juz jest. z drugiej strony jak bedzie dziecko to moze dla niej bedziemy z pocztkiem grudni ubierac.
w koncu trzeba sie tym drzewkiem kiedys nacieszyc:-)

hehe fioletowa goraczka:-)

moja mama ma choinke złoto czerwona, moja siostra srebrne, ja róz - kazdy ma swoje kolorystyczne zboczenie:-)

Wow!!!- Już ubieracie choinki??? :szok::szok::szok:;-)
U mnie się ubierało zawsze przed samą Wigilią, a my teraz ubieramy tak max tydzień przed Świętami :-) czyli w tym roku pewnei będzie to weekend kolo 20.12 :-D ale powiem Wam- koooooocham Święta!!!!!!! :-D:-D:-D I moja choinka co roku jest taka sama- prawie 2m i głównie w złocie i trochę kolorowych ozdób ;-)

A w ogóle to zamówiliśmy sobie z M dziś wreszcie nowy narożnik do spania- wreszcie będzie duuużo miejsca! :-D Cieszymy się bardzo :-) Niestety dostarczą go dopiero 20.01 :confused2: ale coż...;-)

Poza tym ja dziś tylko na chwilkę, bo niedługo się zbieramy na imprezkę do kumpla...:-) jeju tak rzadko teraz gdzieś wychodzę...:eek:

Pozdrowionka dla wszystkich i miłego wieczorku :-)

My w Polsce tez przewaznie w Wigilie ubieralismy choinke, ostatecznie dzien przed.
I tu pierwszego roku po przyjezdzie w szoku bylismy, ze z poczatkiem grudnia wszystkie domy zaczynaly lsnic swoim blaskiem, mikolaje wychodzily na ogrodek, lamki blyskaly... My w wigilie postawilismy swoja choinke. I jakie bylo nasze zdziwienie jak 2 dni po nowym roku juz nigdzie choinek nie bylo, z okien i przed domow zniknely dekoracje, i tylko nasz wyrzutek zostal udekorowany, i wszyscy niepolacy nas odwiedzajacy dziwili sie czemu tak dlugo mamy dekoracje swiateczne. Wiec po kilku dniach tez sciagalismy.
Od tej pory choinka staje u nas wczesniej, by miec czas sie nia nacieszyc...
Wczoraj wlasnie dekorowalam juz okna, i tak slicznie migocze i swieci. Zeby choc snieg byl na swieta :eek:

My przejedzeni... Napchalam sie spagetti. Ale bylo pyszne, z oliweczkami :tak:

aga 002, Twój sposób na rozstępy jest rewelacyjny:)! Naprawdę nadaje sie do jakiegoś poradnika.
Dziś się trochę nasprzątałam, a resztę dnia leniłam. Buziam

reklama
czesc, widze ze dzis az tak duzej produkcji nie bylo... wiadomo weekend...:tak:
no i co mi w pamieci pozostalo to tak:
waniliowa - no mamuska chyba przegina troche... a mnie to wogole denerwuje jakies durnowate porownywanie do kogos innego, kazda jest inna i na swoj sposob ladna:-)
13x13 - 2 lata zadnych ziemniakow? idzie to wogole?
haha a z tym mezem co by pocwiczyl w domu gdyby wiedzial jakie masz mysli to sie usmialam:-D
co do choinki to ja tez w wigilie ubieram ta u mamy, a w domu to tydzien wczesniej bo potem do zawsze do Polski jedziemy
chora jestem, wziela mnie grypa...

Do góry