reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Matko:szok::szok::szok::szok: moja córka nie wie że ziemniaki są beeeeeee -to węglowodany!!!! 2 lata nie jadłam ziemniaków -no to właśnie nadrobiłam jeszcze na rok do przodu:eek::eek::eek::eek::eek:

Waniliowa męża mojego w domu nie ma -daje czadu na pakerowni:confused2: jakby wiedział że żona ma dzisiaj kosmate myśli może wolałby poćwiczyć w domu -a że kosmate myśli mam to wiem -bo jak przeczytałam o tych 19 cm co mierzyłaś to aż wzięłam centymetr i zobaczyłam ile to... tyle ze ty o obwodzie główki maluszka mówisz:cool2: hehe

Wronka nie zboczuchy tylko.... no tak jakoś samo wyszło -taki ten ludzik zdziwiony :shocked2: jak te lalki dmuchane:-) a często masz tam zamiar jeździć:eek::eek: bo jak to taki "kurort" to może zaplanuj następny wyjazd dobrze:tak:

Kici69 z wycieków w pluciu na kompa czy z wycieków z wątku o lekarzach:eek: no kochana mój komp jeszcze mandarynkom nie dostał 1:0 dla Ciebie:-) "matka rży" o losie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D mamusia ma dobry humor -to ojciec rży:-D:-D

Katik śmiech to zdrowie:tak:

Aga002 noooo to może głosowanie w necie -albo onkurs -propozycje imion -do wygrania pierwsza pielucha malucha:-p zużyta:eek: w dekiel coś mi się stało słowo daję

jesteście nie poważne :no::no:
przecież tych monitorów nowoczesnych nie wolno nawet dotykać a wy na nie plujecie
co za zgroza :cool2::cool2:
a tak w ogóle to wy przyszłe matki jesteście jak można o takich rzeczach i jaki wy przykład dzieciom dacie

Jakbym mojego S słyszała
-jadłaś dziś przy kompie
-NIE
-a co to jest
-NIE WIEM
-no jak to mówiłem Ci nie jed przy komputerze
-NIE JEM
Po czym S odwraca laptopa i wytrzepuje z klawiatury okruchy chleba, sezam z paluszków, kawałki chipsów, suche kawałki sera i takie tam:confused2: CSI kurcze:confused2:

A te tematy lepiej już teraz wyjaśnić córce -teraz to i 13tki w ciążę zachodzą więc lepiej od początku będzie kumata:tak:

Dagsila wiało oj wiało;-);-);-);-) u nas nawet łóżka przesuwało i to przy zamkniętych oknach:-)

Studiującamama
ja tam muszę wysłać kogoś do Ciebie żeby Cię przesłuchał -może Kacper???? pojawiam sie i znikam

Kamisia1101 truskawkowym:-D

Basia0412 oj to poczytaj mężowi -może zrozumie baby w ciąży:-D

Aniam
ja tylko zadałam pytanie bardziej doświadczonym koleżankom:tak:;-) uderz w stół a nożyce się odezwą:-D

Aniez
studiowałam we Wrocku -tam zawsze są remonty:-D:-D:-D ja jestem

Gosienkag głodny głodnemu wypomni hahahahaha:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nie sądziłam ze można tak uwalić kuchenkę przy gotowaniu:confused2::confused2::confused2: wypadła mi na nią łycha z ziemniakami -później chochla z sosem i jeszcze ziemniaki wykipiały i tłuszcz ze schabowych pochlapał wszystko:confused2::confused2::confused2::confused2: to już sie nadaje na wątek o lekarzach bo do psychiatry powinnam iść:confused2::confused2::confused2::confused2:

Wronka nie zboczuchy tylko.... no tak jakoś samo wyszło -taki ten ludzik zdziwiony :shocked2: jak te lalki dmuchane:-) a często masz tam zamiar jeździć:eek::eek: bo jak to taki "kurort" to może zaplanuj następny wyjazd dobrze:tak:

Kochana ja tam jeżdże od jakis 18 lat, a 15 lat temu poznałam tam mojego męża:-D. Mam tam działkę więc co roku tam jesteśmy:tak::-D

13x13 ,pisząc o obwodzie główki syna kici69, myślałam o waszych uśmieszkach,szalone baby,ehhhhhhhhhh:tak::tak::tak:

miałam dziś dość miły dzionek.zafarbowałam sobie włoski,zjadłam wielkiego gofra,zadzwonił do mnie braciszek.....do momentu aż nie zadzwoniła moja mama...a to,że pewnie znów leżę(bo ona tooo tooo...i tamtooo jakbyła w ciąży),że pewnie przez ostatnie tygodnie dupa mi urosła i wyglądam jak hipopotam,że córka pani grażyny to taaaka jest ładna i wygląda 10 lat młodziej ode mnie........wwrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!mam już dość...człowiek myśli,żę ktoś się będzie razem z nim cieszył ,a tu duuupa zbita,ehhhh...własna matka może zazdrościć?niepojęte...

zaraz mężuś z pracy wróci...dostanie wczorajszego żurku z białą kiełbaską i tosty..;-)

Jakbym mojego S słyszała
-jadłaś dziś przy kompie
-NIE
-a co to jest
-NIE WIEM
-no jak to mówiłem Ci nie jed przy komputerze
-NIE JEM
Po czym S odwraca laptopa i wytrzepuje z klawiatury okruchy chleba, sezam z paluszków, kawałki chipsów, suche kawałki sera i takie tam:confused2: CSI kurcze:confused2:

No boskie!!!!! :-):-):-):-) Ja z Wami nie mogę!!! Dialog czad!
A rozmowa o wiatropylności itp też mnie powaliła :-D:-D:-D

Kici- GRATULUJĘ KUBUSIA!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D

Ja cały wieczór spędziłam na allegro rozglądając się za różnościami ;-) a teraz czas spać- Dobrej nocki szalone Brzusie!:-D

13x13 ,pisząc o obwodzie główki syna kici69, myślałam o waszych uśmieszkach,szalone baby,ehhhhhhhhhh:tak::tak::tak:

miałam dziś dość miły dzionek.zafarbowałam sobie włoski,zjadłam wielkiego gofra,zadzwonił do mnie braciszek.....do momentu aż nie zadzwoniła moja mama...a to,że pewnie znów leżę(bo ona tooo tooo...i tamtooo jakbyła w ciąży),że pewnie przez ostatnie tygodnie dupa mi urosła i wyglądam jak hipopotam,że córka pani grażyny to taaaka jest ładna i wygląda 10 lat młodziej ode mnie........wwrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!mam już dość...człowiek myśli,żę ktoś się będzie razem z nim cieszył ,a tu duuupa zbita,ehhhh...własna matka może zazdrościć?niepojęte...

zaraz mężuś z pracy wróci...dostanie wczorajszego żurku z białą kiełbaską i tosty..;-)

miałam napisać najpierw o....ale zacznę tak
żurku mi się chce z kiełbasą , boże nie jadłam go chyba z pół roku a polskie sklepy już pozamykane :-:)-(
co do mam i relacji z nimi to ja swoja z moją (ale gramatycznie to napisałam :cool2:) juz opisałam w dziale "reakcja rodziny" myślałam natomiast ,że tylko moja ma hopla na punckie wyglądu ja jak ostatnio pierwszy raz od roku jechałam do Polski w wakacje to przez 2 miesiące byłam na diecie ,żeby nie słyszeć --Agnieszka ,znowu przytyłaś ,dziewczyno weź się za siebie (dodam,że poza moimi ciążami :cool2: nigdy nie ważyłam więcej niż 60-62 kg.
ale.......przejdzie jej i tobie zobaczysz :tak:

co do mojej "szanownej" tzn.tyłeczka, to rośnie naprawdę w tempie zastraszającym :-):-) ---jednak w piątek moja położna stwierdziła ,że martwiłybyśmy się gdybym chudła a ,że tyje to bardzo dobrze na razie tzw.BMI w normie choć na +13 kg :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja nie pojawiam się i znikam, tylko ciągle jestem, ale zanim nadrobię, to już nie ma sensu odpisywać;). Poza tym w grudniu mam egzamin i chyba powinnam się uczyć;). Boję się strasznie rozstępów, a Wy? Słyszałam, że te paskudy mogą nie wychodzić przez całą ciążę, a przed samym rozwiązaniem...bum. Niech tylko spróbują!
13X13 wiesz, pogadam z Jackiem o Kacprze:)
kici gratuluję synka.

Powiedz Twojej mamie że to Twoja dupa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Miłego dnia kobitki

reklama
wształam:-D:-D:-D:-D:-D ( z cyklu kolejny mały sukces w moim życiu:-))

ale wstałam głodna, wiec stgrzeżcie sie wszystkie osiedlowe garmazerki, bo mam ochote na gołabki, placki ziemniaczane, sałatke zydowska, krokiety i mięso..... duuuuuuuuuuuużo mięsa:-):-):-):-):-):-) no i bita smietana z czekoladą, tylko musi być dużo albo nawet i wiecej.

muszel leciec po jakies niespodzianki mikołajowe dla moich garguł. kotkowi jakis przysmak, mezowi może seksi stringi - w sensie ze specjalnie dla niego ponosze ten skrawek materiału, no a sobie nto chyba z kilo miesa mielonego i bretfanne mielonych nakulam:-):-):-)

hehe a w kwietniu jeden wózek bede pchala z bąblem a drugi bede za soba ciagneła, zeby tylka po ziemi nie ciagnąć....:szok:hahahahahahahahhahahahahahahahahahahah

Obie zniknęły z forum... hym...

hę hę:-D:-D

obie też czekaly na mężów, więc kto wie....może używają:-D:shocked2::shocked2::shocked2:

moje używanie szczelnie blokuje nystatyna dopochwowa po antybiotykach:-D:-D:-D:shocked2::-D:-D:-D:-D:-D

buziaki kochane

bede pozniej:-)

Do góry