reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
jesteście nie poważne :no::no:

przecież tych monitorów nowoczesnych nie wolno nawet dotykać a wy na nie plujecie
co za zgroza :cool2::cool2:

a tak w ogóle to wy przyszłe matki jesteście jak można o takich rzeczach i jaki wy przykład dzieciom dacie

zapewniamy monitorom impregnację :tak:

a co do dzieci to grzeczne dzieci już śpią a te z brzucha czerpią samą przyjemność jak matka rży jak głupi do sera :D

reklama
Dziękuję bo ja Basia jestem :-) a wczoraj miałam urodziny :p więc drugi dzień świętuję :-D :-D

TOBIE też życzę wszystkiego najlepszego 100 lat za wczoraj i oczywiście lekkiego porodu:-D:-)

KICI GRATULUJĘ Syneczka :-)!!!!!!!!!

Kamisia jesteś niesamowita !!! Ja też muszę wybrać się na zakupy świąteczne ale jakoś nie mam weny.

Mamusia87 ja też zapisałam się do szk9oły rodzenia zaczynam ok. 18 stycznia

Aniam to pochwal się ile masz guzów po tym bohaterskim myciu lodówki przy pomocy syncia

Ilonka cieszę się że u ciebie wszystko w porządku

Waniliowa trzymaj się i nie daj choróbsku

Jeszcze raz dziękuję wszystkim mamusiom za wspaniałe życzenia DZIĘKI !!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry