nie wytrzymam temat zaczął się od płci a skończył (lub nie .....) na rodzaju kisielu
ps. polecam poziomkowy
ja polecam malinowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wytrzymam temat zaczął się od płci a skończył (lub nie .....) na rodzaju kisielu
ps. polecam poziomkowy
uwielbiam to swoje parskanie do monitora, ze nawet mój kot sie dziwnie na mnie patrzy
oj ostro tego lata wiało, oj ostro... na tym forum to z kilkadziesiat przykładów by sie mozna doliczyc:-):-):-):-):-)
a tak w ogóle to wy przyszłe matki jesteście jak można o takich rzeczach i jaki wy przykład dzieciom dacie
Nie ma tu ludzików które pokazałyby jak się rozwyłam ze śmiechu
a ostatnio po usg jak się rozpływała ze wnusia do niej podobna -i ta bródka i te usta i policzki -to ją zapytałam czy to rozkładanie nóg też ma po babci nie wiem czy zemdlała ale dość długo cisza była w słuchawce
Dziewczyny jestem po USG!!
W końcu wiem co mam w brzuchu!!!
CHŁOPAK !!!!!
19cm obwód główki, waga 426g. Tyle zapamiętałam z badania... mam wszystkie parametry na wydruku, ale nie do końca je rozumiem. i co najważniejsze łożysko nie ma tendencji do przodowania!!
CHŁOPAK !!!!!
19cm obwód główki, waga 426g. Tyle zapamiętałam z badania... mam wszystkie parametry na wydruku, ale nie do końca je rozumiem. i co najważniejsze łożysko nie ma tendencji do przodowania!!
aniez gratuluję Kubusiowi dostania się do żłobka!! u nas tez z tym masakra, nawet nie chciało mi się probować, tzn teraz i tak bym go nie puszczała, a do marcowych zapisów się jeszcze zastanowie co i jak...
CHŁOPAK !!!!!QUOTE]
GRATULACJE!!! Kubusie są super!!!Mam jedengo na stanie
GRATULACJE
BASIA 100 lat:-)
witam moje drogie
po tygodniu trochę ochłonęłam i ten nadmiar testosteronu jaki będzie w moim domu juz mnie tak nie przeraża Szanowny stwierdził wczoraj ,że widzi juz różnicę bo znowu cynizm i ironia mi się włączyła
Jeszcze pewnie nie raz złapię się na tym ,że będę mówiła do brzucha w formie żeńskiej ale prawie 5 miesięcy był dla mnie córeczką
Teraz tylko wielki problem z imieniem bo Ivo przestało mi dla niego pasować a zafascynowałam się Zacharym(wiem jak ja już imię wymyślę ) Szamownemu podoba się Antoni ( byłby następny co nie Kamisia :-)) ale moim zdaniem nie pasuje do naszego nazwiska a jego starszy brat wymyślił Timmy lub Charly bo tak mają na imię jego koledzy
A ja już się martwiłam gdzie Waćpannę wcięło Z imionami też mam mętlik i co chwila wysuwam jakąś nową propozycję... Co d testosteronu to dla równowagi wszystkie ewentualne przyszłe zwierzaki niech będą płci żeńskiej.
13x13 dygaj z tymi lodami Tylko ja bym sie zastanowiła nad przejazdem przez Wrocław, bo my mamy mega korki, mega dziury i mega remonty Dziś rano odkryłam jeden nowy u siebie pod domem- bez uprzedzenia rozryli ulicę i człowiek musiał sobie topografię Wrocka odtwarzać, coby to g... objechać...
Aniam widzę, że Ty, jak ja- Kuba ma kąpiel o 19:30, a o 20:00 (najpóźniej) buzi, cacy i lulu- bez dyskusji. Rodzice bezwzględnie muszą czasem ODPOCZĄĆ.
GRATULACJE
BASIA 100 lat:-)
witam moje drogie
po tygodniu trochę ochłonęłam i ten nadmiar testosteronu jaki będzie w moim domu juz mnie tak nie przeraża Szanowny stwierdził wczoraj ,że widzi juz różnicę bo znowu cynizm i ironia mi się włączyła
Jeszcze pewnie nie raz złapię się na tym ,że będę mówiła do brzucha w formie żeńskiej ale prawie 5 miesięcy był dla mnie córeczką
Teraz tylko wielki problem z imieniem bo Ivo przestało mi dla niego pasować a zafascynowałam się Zacharym(wiem jak ja już imię wymyślę ) Szamownemu podoba się Antoni ( byłby następny co nie Kamisia :-)) ale moim zdaniem nie pasuje do naszego nazwiska a jego starszy brat wymyślił Timmy lub Charly bo tak mają na imię jego koledzy
no widzisz i od razu wchodzisz i Ci się humor poprawia
Dagsila 13x13
No wiecie co przyszłe mamusie i tylko jedno w głowie hormonki dokazują ciekawe co na to wasi męzowie
Dagsila 13x13
No wiecie co przyszłe mamusie i tylko jedno w głowie hormonki dokazują ciekawe co na to wasi męzowie
Obie zniknęły z forum... hym...