reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
uwielbiam to swoje parskanie do monitora, ze nawet mój kot sie dziwnie na mnie patrzy:-D:-D:-D:-D:-D

oj ostro tego lata wiało, oj ostro... na tym forum to z kilkadziesiat przykładów by sie mozna doliczyc:-):-):-):-):-)

Do monitora parskasz ? Ja nie wiem czy to normalne;-);-):-D:-D

a tak w ogóle to wy przyszłe matki jesteście jak można o takich rzeczach i jaki wy przykład dzieciom dacie

A Ty jakie przykład :-D Tym bardziej że Ty masz już takiego kumatego syna:-D:-D

Nie ma tu ludzików które pokazałyby jak się rozwyłam ze śmiechu:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

a ostatnio po usg jak się rozpływała ze wnusia do niej podobna -i ta bródka i te usta i policzki -to ją zapytałam czy to rozkładanie nóg też ma po babci:-D:-D:-D:-D:-D nie wiem czy zemdlała ale dość długo cisza była w słuchawce:-D

he he he to Ty tu wywołałaś te zboczone tematy :-D

Dziewczyny jestem po USG!!
W końcu wiem co mam w brzuchu!!!

CHŁOPAK !!!!!

19cm obwód główki, waga 426g. Tyle zapamiętałam z badania... mam wszystkie parametry na wydruku, ale nie do końca je rozumiem. i co najważniejsze łożysko nie ma tendencji do przodowania!!

Gratuluje synusia:tak::tak:

Dziecie śpi a ja pottera ogladam , a co .
Kiślu nie lubie he he ale ostatnio objadam się herbatnikami z masłem . Ot taka zachcianka .

No, żesz dziweczynki głupawka wzięła jak widzę i to ostro :-D

aniez gratuluję Kubusiowi dostania się do żłobka!! u nas tez z tym masakra, nawet nie chciało mi się probować, tzn teraz i tak bym go nie puszczała, a do marcowych zapisów się jeszcze zastanowie co i jak...

Ja Kubę zapisałam dopiero w maju tego roku (u nas majowe zapisy były) jak miał 2 latka... teraz ma 2 i pół i nawet jestem zadowolona, że teraz idzie, bo wcześniej, to za skarby świata do żłobka bym nie puściła. Dziaj był z babcią na rekonesansie i mu się podobało... hym ciekawe czy będzie miał jak mamusia, która w weekend się awanturowała, że nie idzie do przedszkola- moja mama do tej pory mi wypomina...

Dziewczyny jestem po USG!!
W końcu wiem co mam w brzuchu!!!

CHŁOPAK !!!!!QUOTE]

GRATULACJE!!! Kubusie są super!!!Mam jedengo na stanie :-D

GRATULACJE:tak::tak:

BASIA 100 lat:-)

witam moje drogie
po tygodniu trochę ochłonęłam i ten nadmiar testosteronu jaki będzie w moim domu juz mnie tak nie przeraża:cool2: Szanowny stwierdził wczoraj ,że widzi juz różnicę bo znowu cynizm i ironia mi się włączyła :-D
Jeszcze pewnie nie raz złapię się na tym ,że będę mówiła do brzucha w formie żeńskiej ale prawie 5 miesięcy był dla mnie córeczką :cool2:
Teraz tylko wielki problem z imieniem bo Ivo przestało mi dla niego pasować a zafascynowałam się Zacharym(wiem jak ja już imię wymyślę :-D:-D) Szamownemu podoba się Antoni ( byłby następny co nie Kamisia :-)) ale moim zdaniem nie pasuje do naszego nazwiska :no: a jego starszy brat wymyślił Timmy lub Charly :cool2::cool2: bo tak mają na imię jego koledzy :sorry:

A ja już się martwiłam gdzie Waćpannę wcięło :-D Z imionami też mam mętlik i co chwila wysuwam jakąś nową propozycję... Co d testosteronu to dla równowagi wszystkie ewentualne przyszłe zwierzaki niech będą płci żeńskiej.

13x13 dygaj z tymi lodami :-D Tylko ja bym sie zastanowiła nad przejazdem przez Wrocław, bo my mamy mega korki, mega dziury i mega remonty :wściekła/y: Dziś rano odkryłam jeden nowy u siebie pod domem- bez uprzedzenia rozryli ulicę i człowiek musiał sobie topografię Wrocka odtwarzać, coby to g... objechać...

Aniam widzę, że Ty, jak ja- Kuba ma kąpiel o 19:30, a o 20:00 (najpóźniej) buzi, cacy i lulu- bez dyskusji. Rodzice bezwzględnie muszą czasem ODPOCZĄĆ.

GRATULACJE:tak::tak:

BASIA 100 lat:-)

witam moje drogie
po tygodniu trochę ochłonęłam i ten nadmiar testosteronu jaki będzie w moim domu juz mnie tak nie przeraża:cool2: Szanowny stwierdził wczoraj ,że widzi juz różnicę bo znowu cynizm i ironia mi się włączyła :-D
Jeszcze pewnie nie raz złapię się na tym ,że będę mówiła do brzucha w formie żeńskiej ale prawie 5 miesięcy był dla mnie córeczką :cool2:
Teraz tylko wielki problem z imieniem bo Ivo przestało mi dla niego pasować a zafascynowałam się Zacharym(wiem jak ja już imię wymyślę :-D:-D) Szamownemu podoba się Antoni ( byłby następny co nie Kamisia :-)) ale moim zdaniem nie pasuje do naszego nazwiska :no: a jego starszy brat wymyślił Timmy lub Charly :cool2::cool2: bo tak mają na imię jego koledzy :sorry:

No nareszcie kochana sie odezwałaś:-):-):-)
Naprawdę brakowało twojego poczucia chumoru:tak::tak:
Nadmiarem testosteronu się nie przejmuj bo czasami potrafi byc zabawny wiem coś o tym po dzisiejszym poranku z moimi chłopakami:-D

reklama
Do góry