reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witajcie kochane
wszystkim solenizantkom życzę 100lat:-):-):-).
Ja dzisiaj zrobiłam badanka rano i załatwiłam pare spraw więc jestem zadowolona:-).
Mam nadzieję że wyniki wyjdą dobre i we wtorek będziemy widzieć naszą dzidzię na monitorku u ginki:-):-).
Kochane życzę wam miłego dnia i na pewno dzisiaj do was zajrzę a teraz uciekam pisać dalej pracę magisterską.

reklama
karola,ja też dziś na badaniach byłam...zaraz idę po wyniki...miałam badanie ogólne moczu ,morfologię,inr,fibrynogen i cukier...cukier całe 74:-) po resztę wyników muszę się przejść...dotlenie się chociaż trochę... no i tak jak ty-we wtorek na usg!!!:tak:
może w końcu jakiś uczony(;-)) potwierdzi moje przypuszczenia,co do płci...

Łooo matko- ale się nałaziłam:-)aż mi nogi ten tego...nooo:wściekła/y:
ale ....wykupiłam pół Rossmana- płyniki, balsamiki,kremiki i inne pierdołeczki- to tak w ramach mikołajowych prezentów, zakupiłam mojemu ukochanemu koszulke- pewnie mnie zabije bo jest z fioletowymi wstawkami- a że to moj ulubiony kolor- to on ma już go dość!aaa i mojemu Antośkowi kupiłam bluzeczkę i komplecik- spodenki ze sweterkiem i czapeczką-ale mówie Wam bajerancka jak diabli:-):-):-):-)
a poza tym czas iść robić obiad bo padamy z głodu -dziś idę na łatwizne będziemy szamali pierogi z biedronki i barszcz winiary.
Ale za to na jutro zrobię pieczeń z karkówki, sosik tatarski i gulasz z żołądków z pieczarkami:-)
zatem....zadzieram kiece i w kuchenne strony lece

hej dziewczynki wszystkim jubilatkom i solenizantkom wszystkiego naj naj najlepszego sto lat :-)
produkcję tutaj macie nieprzeciętną nie nadążam czytać wszystkiego co tu piszecie a przez ostatnie 2 tygodnie muszę się przyznać że was bardzo zaniedbałam aż mi wstyd i tęskno do was ale co zrobić w pracy zaczął się gorący sezon i nie wyrabiam już na zakrętach w weekendy też nie brak mi atrakcji heh w tamtym tygodniu andrzejki a w ten weekend 2 Basie do odwiedzenia oddalone od siebie w promilu 100km :tak: więc pewnie jak zaczniemy dzisiaj wieczorem to skończymy w niedziele i tak mi mijają te dni w błyskawicznym tempie.
Zapisałam się do szkoły rodzenia byłam już 2x na gimnastyce (fajna sprawa) a od stycznia zaczynamy zajęcia z mężem. Dziewczyny w szkole obdarowały mnie mnóstwem gadżetów kremiki, balsamiki, szamponiki dla maluszka. wasze szkoły rodzenia też są takie sympatyczne? Najbardziej mnie rozbawiają te wszystkie anegdoty które dziewczyny tam opowiadają.
ale się rozgadałam :-) już kończe ;-) buziaczek w brzuszki <cmok>

A ja się pochwalę że mam dzisiaj Imieniny i Urodziny:rofl2:

Dziękuję bo ja Basia jestem :-) a wczoraj miałam urodziny :p więc drugi dzień świętuję :-D :-D

wszystkiego najlepszego dziewczyny!!!!!! ja i tak mam gorzej, bo sie urodziłam 24.12 wiec w 1 dzień imieniny, urodziny i jeszcze gwiazdka jest, to sie nazywa ekonomia:-)

aniez gratuluję Kubusiowi dostania się do żłobka!! u nas tez z tym masakra, nawet nie chciało mi się probować, tzn teraz i tak bym go nie puszczała, a do marcowych zapisów się jeszcze zastanowie co i jak...

aniam nie ty jedna 'kochasz' Zus:) jeszcze chyba nie słyszałam pozytywnej opinii o nim...
też muszę się trzymać Jerzowych godzin choć jak jest czymś zajęty to nie jest żle, dopiero jak np goście pójdą to się masakra robi...

kwiatuszku podziwiam z tym czytaniem, ja jakoś nigdy czasu znależć nie mogę:-( a co do choroby forumowej to chyba mi sie zacznie jak ponadrabiam te parę dni wiec chyba będe sobie dawkowała to nadrabianie:-)

wesoła ileż ja już razy sobie mówiłam że nigdy wiecej obzearstwa... nigdy nie wyszło...

mamusiu nie ty jedna ostatnio nie wyrabiasz... ja też nie daję rady:-) udanych imprez Basiowych:)

kamisia pierogi z biedronki... hmmm:-):-)

13x13 w ikei byliśmy po szafę dla Jerza głównie, a nic jakoś szczególnie ciekawego nie znalazłam, a kiedy wpadasz na lody do krakowa??

gosienka
super te Twoje chłopaki, ależ ja się nie mogę doczekać poważnych rozmów z moimi szkrabami, ale to jeszcze potrwa:-(

Karola nie ma innej opcji, wyniki MUSZĄ byc oki!! trzymam kciuki!!

ilonko a jak samopoczucie u ciebie?? a rozstępami się nie przejmuj, można z tym żyć:-)

ufff ależ się rozpisałam, a do nadrobienia jeszcze wiele, nie wiem kiedy mi się to uda i czy wogóle...

miłego wieczora!!

karola,ja też dziś na badaniach byłam...zaraz idę po wyniki...miałam badanie ogólne moczu ,morfologię,inr,fibrynogen i cukier...cukier całe 74:-) po resztę wyników muszę się przejść...dotlenie się chociaż trochę... No i tak jak ty-we wtorek na usg!!!:tak:
Może w końcu jakiś uczony(;-)) potwierdzi moje przypuszczenia,co do płci...
waniliowa ja zrobiłam badanka na morfologie, mocz, hormon tarczycy i progesteron wyniki maja być w poniedziałek a we wtorek wizytka już się nie mogę doczekać:-):-):-). Ja też mam nadzieję że zobaczymy na 100% co tam siedzi w brzuszku czy naszej dziewczynce nie urósł siusiaczek:-):-).

Cholera , a miałam nadzieję że ta kobietka chora na AH1N1 z bliźniakami w ciąży przeżyła:no:

http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Klopoty-z-rodzinnym-rodzeniem-w-Trojmiescie-n35957.html

aniam nie ty jedna 'kochasz' Zus:) jeszcze chyba nie słyszałam pozytywnej opinii o nim...
też muszę się trzymać Jerzowych godzin choć jak jest czymś zajęty to nie jest żle, dopiero jak np goście pójdą to się masakra robi...

!!

W sumie dobrze ułożony dzień też mi coś daje bo moje dziecie o 20stej już smacznie sobie śpi i tk do rana nie wyobrazan sobvie ganiajacego ziecka np. o 22giej wkońcu ja też muszę kiedyś odpocząć od niego:-D

Aniam141 700 stron? po 2 strony dziennie:-D to akurat przy drugim maluchu już będziesz miała praktyke i skończysz teorię czytać;-)

No może przesadziłam , czasami mi się uda 4 .. he he ale co ja poradzę że zasypiam po drodze :-D

he he he...nie wiem czy zuważylaś o której tego posta wysłalaś??:-D czyżby jakiś znak:-):rofl2:

Ona pewnie to specjalnie zrobiła he he

Umyłam lodówke , oczywiście zajeło mi to trzy razy wiece czasu niż by mi zajeło normalnie bo moje dziecko nie pomaga raczej w pracach domowych .. ja myje lodówke a on mi w tym czasie daje drzwiami po głowie np.. to jest dopiero rozrywka:-D

reklama
A ja się pochwalę że mam dzisiaj Imieniny i Urodziny:rofl2::tak:
Imieninowe zyczenia byly, wiec jeszcze : Sto lat na Urodzinki!:tak:

Dziękuję bo ja Basia jestem :-) a wczoraj miałam urodziny :p więc drugi dzień świętuję :-D :-D
Sto lat i Tobie!!!:tak::tak:

wszystkiego najlepszego dziewczyny!!!!!! ja i tak mam gorzej, bo sie urodziłam 24.12 wiec w 1 dzień imieniny, urodziny i jeszcze gwiazdka jest, to sie nazywa ekonomia:-)
Ooooo, to swietujesz taj jak moj TZ... Dobrze, ze jemu Adam nie dali na imie, a Łukasz, wiec w Wigilie wyczekuje "tylko" prezentu urodzinowo - swiatecznego :-D:-D:-D

Weekend :tak::tak::tak::tak:
Ja dzis tez lenistwo w kuchni prezentuje - zamawiamy od chinczyka :-):-):-)

Do góry