A ja się pochwalę że mam dzisiaj
Imieniny i Urodziny
Dziękuję bo ja Basia jestem :-) a wczoraj miałam urodziny
więc drugi dzień świętuję
wszystkiego najlepszego dziewczyny!!!!!! ja i tak mam gorzej, bo sie urodziłam 24.12 wiec w 1 dzień imieniny, urodziny i jeszcze gwiazdka jest, to sie nazywa ekonomia:-)
aniez gratuluję Kubusiowi dostania się do żłobka!! u nas tez z tym masakra, nawet nie chciało mi się probować, tzn teraz i tak bym go nie puszczała, a do marcowych zapisów się jeszcze zastanowie co i jak...
aniam nie ty jedna 'kochasz' Zus
jeszcze chyba nie słyszałam pozytywnej opinii o nim...
też muszę się trzymać Jerzowych godzin choć jak jest czymś zajęty to nie jest żle, dopiero jak np goście pójdą to się masakra robi...
kwiatuszku podziwiam z tym czytaniem, ja jakoś nigdy czasu znależć nie mogę:-( a co do choroby forumowej to chyba mi sie zacznie jak ponadrabiam te parę dni wiec chyba będe sobie dawkowała to nadrabianie:-)
wesoła ileż ja już razy sobie mówiłam że nigdy wiecej obzearstwa... nigdy nie wyszło...
mamusiu nie ty jedna ostatnio nie wyrabiasz... ja też nie daję rady:-) udanych imprez Basiowych
kamisia pierogi z biedronki... hmmm:-):-)
13x13 w ikei byliśmy po szafę dla Jerza głównie, a nic jakoś szczególnie ciekawego nie znalazłam, a kiedy wpadasz na lody do krakowa??
gosienka super te Twoje chłopaki, ależ ja się nie mogę doczekać poważnych rozmów z moimi szkrabami, ale to jeszcze potrwa:-(
Karola nie ma innej opcji, wyniki MUSZĄ byc oki!! trzymam kciuki!!
ilonko a jak samopoczucie u ciebie?? a rozstępami się nie przejmuj, można z tym żyć:-)
ufff ależ się rozpisałam, a do nadrobienia jeszcze wiele, nie wiem kiedy mi się to uda i czy wogóle...
miłego wieczora!!